Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Veči es par atļaujām Igaunijā!!!!!
Šodien 22.02.2012.g aizgājun ar čomu uz SEB banku, viņam ir konts šaj''a bankā, un saņēmu atļauju. Tas maksāja 13 EUR par pusgadu pluss 2 Ls par pārvedumu uz Igaunijas SEB banku.Bankas apstiprinājums ir rokās. Nevajag nekādus www.pilet.ee
22.februāris 2012, 21:07 | links

Šonedēļ pārbaudīsim,vai vel ir zivis ezerā?! :))),doma jau strīpainos patrenkāt,bet jau redzēs kā sanāks :))
22.februāris 2012, 21:02 | links

Rudenii saurumaa bija milziiga asaru migraacija pakalj snetokam, snetoks saak atjaunoties, taatad arii asaris saaks vairaak baros dziivot, mainiisies uzvediiba, var buut siigas atjaunosies. Nekur tas asaris nav pazudis :), katraa uudenii ir gadi kad raza briest un ir gadi kad razu ievaac, viss ir stokos, Peipis ir liels, bet arii tikai ezers, pietam bez dzilumiem, taatad ar milziigu migraaciju, sii gada siikie raada, ka peec paaris gadiem buus laba raza...
22.februāris 2012, 19:20 | links

murdel, Peipī jau ar trāpās

Хотя и сейчас кому то в эту лотерею выпадают неплохие билеты.
Сегодня знакомый рассказал про последнюю поездку.Недавнюю.
Из нескольких человек один так присел,что еле волок обратно.
И вся рыба в размере от трёхсот до половинки.Инфа 100
22.februāris 2012, 19:16 | links

Gaujā 8;9 bija lieliska cope...Skaisti asari...sapali
22.februāris 2012, 19:11 | links

Nu es arī šaubos, ka to jūru varēja vienā vasarā izsmelt. Pietam vēl tā, ka rauda un breksis paliek, bet lielo asaru nav. Nu nezinu, nezinu... Es vairāk vainoju vēlo ledus uzsalšana, ilgo rudeni - domāju, ka tie sajauca asariem visu dzīves ritmu.
22.februāris 2012, 18:38 | links

sienaazis,tieši tā,ka sajaukts ir vis sķērsām.Gaujā ar tikai sīkie baksta,bet rupjais asars ni ni ni,kaut apakšā ir.Takā būs vēl cope asaru,ja nesāks slāpt zivju mārki.
22.februāris 2012, 17:51 | links

Tauta, paskatieties uz to platību, tas nav reāli vienas vasaras laikā......izķert ar tīkliem.

Tur ir citi apstākļi, kas vairāk skaidrojami laika apstākļos. Zivis nekur nav pazudušas. Gluži kā tepat LV vēlais rudens zivīm galvu jauca. Nebrīnīšos, ja zivis šogad krietni ātrāk iznārstos.
22.februāris 2012, 17:48 | links

Vēl jau dzirdēts, ka ar vadiem vilkuši. Bet nu to es arī nesaprotu, kā tad raudas varēja no asariem atšķirot? :)
22.februāris 2012, 17:01 | links

Nu kaut kā negribas ticēt, vai tad rauda un breksis tīklos neiet??
22.februāris 2012, 16:42 | links

Nav ko veči cepties. Man Einis pateica, ka pagājušā vasarā nekad mūžā paši igauņi, kas dzīvo pie ezera, nav redzējuši tādu kvantumu tīklu!!!!!!!!! Tie stāvēja ezerā visu vasaru. Asaris nav un nebūs, jo viņa vienkārši nav, ja neskaita " sprīdīšus". Ķeras lielas raudas un brekši. Turklāt viss grozās pārsvarā ap Ninu.
22.februāris 2012, 15:34 | links

kas jauns Kallastē?
Pēdējās ziņas nav īsti iepriecinošas-rauda ir, ja sēž un baro, asaris tāds nekāds....
Kam vēl kāda ziņa??
22.februāris 2012, 14:11 | links

Vakar biju Kodaverē 5-6km .Nepatīkama purga ar vēju +/- 10m. Cerēju ar bļitku uziet asari. Visur tikai sīkie. Asars ar dēlēm.Mainīju mānekļus,pārvietojos, bet viss viens.14.00 pieteicās vienīgais 300g. sacerējos, ka būs .... :) Vairāk no cauruma neviena! Ledus stipri salauzts, saputināts ar sniegu. Sen tādu neatceros. Sarezghīta tā parvietošanās kļuvusi. Bija pavisam neomulīgi.:( Vīri, kas sēdēja uz motili labākais loms bija ap 9kg (kam tīra rauda, kam uz pusi, kam ķīsis).Pats samierinājos ar 3,5kg! :)
22.februāris 2012, 14:06 | links

Nav tik traki pagaišgad laksaare diezgan labi pavilkām gan ašukus gan raudas lentenis bija varbūt vienai no 100 un tas pie attāluma 500m no krasta, tālāk kā 4km netikām gājuši!!! Kā šogad nezinu.....
22.februāris 2012, 13:07 | links

Tuvāk krastam parasti tās raudas ir pilnas ar lenteņiem, tad jau labāk pa dziļumu viņas meklēt.
22.februāris 2012, 12:56 | links

Skaidrs!Tāpēc par laksaares galu neko nedzird!Acīmredzot vēl rauda nav ienākusi tuvāk krastam! jāpaciešas...
22.februāris 2012, 12:23 | links

Aizpagājušajā nedēļā biju Meerapalu... Tas laikam Laksaarei vistuvāk... Nu tas pats, kas visur - smalks asars brauc - kurā kilometrā gribi. Kolēģis gan bija uzkāpis rīta pusē uz smukāka asara, bet smukāka tā nosacīti, varbūt tādi ap 100g un pa kādam 300g "izšāva", bet nu varbūt 3-4 lielāki pa visu dienu.
Ja brauc uz raudām, tad laikam labāk uz Ņinu vai Kallasti - kaut kur ap to rajonu. Meerapalu nevienu raudu pa visu dienu nedabūju, bet tā nav arī mana mērķzivs...
22.februāris 2012, 11:41 | links

Varbūt kāds zin kā ar copi laksaare?? Visi tikai pa ninu varnju un citur, bet vai tiešām laksaare neviens neko neķer??
22.februāris 2012, 11:20 | links

Paldies par padomiem!!
22.februāris 2012, 11:09 | links

Vau, izrādās man ir vārda brālis Peipī, interesanti!!
22.februāris 2012, 10:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager