Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Par dalīšanos pieredzē - jebkurā laikā. :-) Bet ja kāds te sāk runāt par tabletītēm, tad "es nepiedalos"!
23.februāris 2012, 22:08 | links

:) peipusniek , viss tāpat nāk tikai ar gadiem un pieredzi. var jau barot ar karoti ,bet saprašsana tāpat nebūs. pieredzē gan jādalās vecajiem, cik nu kurš var atļauties:)
23.februāris 2012, 22:06 | links

To Peipusnieks

Tev taisniba, daleji, BET, nav padomju laiki, kad vareja braukt par kapeikam, ka es braucu lidzi savam tevam!!! Ir jaiedod navodka jaunam cilvekam, lai tas vinju ieinteresetu copet, meginat nokert to savu sapnu zivi, nevis atmest to visu pec shitadiem izteicieniem un aiziet uz dejam un ierit tabletiti!!!
23.februāris 2012, 22:04 | links

Var jau ar kaajaam sollojot ar veedzeli atrast.Jauniem ir ssvunka,iemauc kadus 7,8km. un saac mekleet.Es taa dariju kad saaku abguut Peipi.Turpat Omedu nemaz taalu nav jaaiet,pietiek ar 3,4km.

barracuda,es tev piekritu kaut man jau virs 40 un pirmo gadu ir ari savs mocis tomer jaunajiem tikai ar lielo zivju focenem ir par maz.

Piekrītu, ka jaunie ir jāciena. Bet tas vēl nenozīmē, ka visu ieliks ar karotīti mutē... nu jāaizbrauc vienreiz pašam un tad arī būs skaidrība. Tad radīsies jautājumi pavisam citādāki, nevis - kas man jādara, lai noķertu ļoti daudz ļoti labas un ļoti lielas zivis...
Nu neviens Peipusa " veterāns" (es sevi pie tādiem nepieskaitu) viennozīmīgi pateikt, kur, uz kā, cik tālu, kādā dziļumā, kurā dienā ķersies.
Tā ir COPE... Man arī vienā sestdienā bija 30 kg, nākošajā aizbraucu tajā pašā vietā, uz tās pašas ēsmas, ar to pašu mormišku - rezultāts 1,5 kg sīcenes (kauns kaķim acīs skatīties).
Tā kā, jaunieši, brauciet, pastaigājiet (un nevis iebrauciet par 10 EUR), paurbiet, pavērojiet - sapratīsiet.
Ne asakas!
23.februāris 2012, 21:55 | links

To Valdis Zarins
Tu jau savas koordinates ar kajam ejot neatradi!!!
23.februāris 2012, 21:53 | links

To Valdis Zarins

Tu neblato, ir jaskatas kadas cilvekam ir iespejas, VAI cilveks var atlauties nopirkt GPS VAI var atlauties braukt ar savu sniega moci VAI samaksat, lai aizved uz zinamam koordinatem!!!
Ja cilveks nevar atlauties visu augstak mineto, ko tad vinjam, nebraukt??? Jaa ir jaunie, un tapec ir japamaca, japastasta!!!! Nevajag atklati, var uz PM!!! Var jau atteikt, Kaa tu, un ko tad , puika aizies un uzsedisies uz motoriiti,koksiti utt.
23.februāris 2012, 21:51 | links

visi tie makskeresanas nosllepumu raidijumi nav nekas vajag macities no viriem kas ne tikai lielas bet ari noker
23.februāris 2012, 21:46 | links

viennozīmīgi valdizariņ ,seviši ja svešus ūdeņus iemēiģini :)
23.februāris 2012, 21:31 | links

vajag izlasīt visas (kaut daļu) no sadaļas lapām un noskatīties pāris video (makšķerēšanas noslēpumu utt.) un viss kļūs skaidrs. ja nav skaidrs, tad arī nav uz ezera ko darīt. tad tik jācopē virtuāli
23.februāris 2012, 21:30 | links

vecisi ,jaunie ir jaciena un nav ko turet sveci zem pura
23.februāris 2012, 21:25 | links

Galvenais lai ir konkrēta vieta,kur var noķert vienmēr un DAUDZ....
23.februāris 2012, 21:13 | links

Kas tad galu galā ir pats galvenais copē.....atrast un noķert zivi.....
23.februāris 2012, 21:11 | links

Jaunieši ir pieraduši lai parāda,iedo rociņā visu b----e.:))
23.februāris 2012, 21:09 | links

Varņa NINa kodovere Kalaste vai kkur citur???
Jā visās šajs nosauktās un arī pāerējās vietās ir vēdzeles ga tuvāk krastām gan dziļumā tikai jāsameklē....
23.februāris 2012, 21:08 | links

valdiszarins;tu tik precizi pateici kad puda visu saprata.
23.februāris 2012, 21:03 | links

Varbūt kādam ir brīva vieta,kas brauc uz peipi 25;26 no Rīgas (tel-28450708)
23.februāris 2012, 21:02 | links

Vēdzeles ir visā ezerā tikai jāatrod vieta...
23.februāris 2012, 20:36 | links

uz kuru vietu tad ir jabrauc ??? Varņa NINa kodovere Kalaste vai kkur citur??? nu ja nav noslēpums ??
23.februāris 2012, 18:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager