Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Veiksmi visiem kas rīt dodas plašumos ;)
3.februāris 2012, 22:35 | links

Vabole - dzeru tikai dzērienus kam 40 vai vairāk,smēķēju,lamājos un varu arī bietē iedot ..... ja tā padomā - - toč enģelis :)))))))))
3.februāris 2012, 22:34 | links

eņģelis....
3.februāris 2012, 22:32 | links

Jeeska - alu nedzeru,Nuķim pāri nedaru,meitās neeju , patīik copēt ,noraut kādu adrenalīna devu, filozofēt ,lasīt grāmatas,dzeju,skatos daudz filmas .
3.februāris 2012, 22:30 | links

Atceros pagaišziem braucām naktī uz Peipi, šoferītim laukos termometrs rādīja -35*C... Cik bija pie Peipja, nezinu, bet vīri teica, ka bijuši -32* .
Taču mums bija točka ar asara atrašanās vietu- aizgājām, ar bļitku mazliet pameklējām, un kur bija cops- plēves teltītē iekšā. Pa dienu nebija vēja un spīdēja saule, teltītē varēja šeptēt ar plikām rokām. Asars ķērās kolosāli.
Bet ja šitādos mīnusos ir jābrauc un tas asars jāatrod bez telts, un vēl pūš vējš, tad ir pipec-atsalt var pamatīgi- vakar biju uz copi Alūksnes ezerā, atsalu pa 4 h normāli, jo pūta aukstais ZA vējš- visam izvelk cauri. Ja nav vēja un spīd saule, tad vēl var copēt bez telts, bet ja pūš aukstais vējš...
Izturību tiem kas šonakt startē, un ne asakas! Sola vienu no aukstākajām naktīm šoziem.
3.februāris 2012, 22:26 | links

Šis tas no bļitkiņām.
3.februāris 2012, 22:08 | links

Brālīt
Recepti iedot...aukstajiem vakariem
Noliec kasti alus(pēc izvēles)blakus sev, nopērc riekstiņus(pēc paša izvēles), pēc tam ieraksti kaut ko stūlbu kaut kādā foruma tēmā....un lasi veselu nedēļu...kāds tu esi:-)
Ko Tu sliktu Nuķim izdariji...veikalu aizbēri ar sniegu(Jums tur daudz):-)
3.februāris 2012, 22:05 | links

Nevaru pirms brauciena aizmigt nekad :D
3.februāris 2012, 22:05 | links

Jan4uksdw,ei tak gulēt.:))
3.februāris 2012, 22:03 | links

Vabolīte- ir gan copēts tādos aukstumos...vajag tik ar galvu domāt ;)
3.februāris 2012, 22:00 | links

Jeeska jau klabinu :))) Bet - 25 - 30 toč nebraukšu :)) Esmu kaulains un salīgs :))
3.februāris 2012, 21:58 | links

Iepriekšējos gados, kad bija baigā sniega pļuras kārta uz ezera, kaut kur izlasīju par interesantu konstrukciju kā nostiprināt telti. Protams lieks čakars, ka jāurbj "aklais āliņģis" kādus 20 cm dziļš, vai dziļāks ja daudz sniega uz ledus, bet telti nostiprināt var teicami vienmēr. Telts apakšmalu var forši pievilkt pie ledus, jo stūra ļipiņu var ievilkt "aklajā" āliņģī cik dziļi vajag. Laikam jau tā urbšana aizņem tik pat daudz laika, cik skrūves skrūvēšana. Nez vai ar skrūvi var tik labi nostiprināt telts apakšmalu cieši pie ledus lai vējš nepūš pa apakšu ... ?
Izgatavot šādu ir drusku sarežģītāk.
Bilde albūmā, šeit nemāku ielikt.
3.februāris 2012, 21:55 | links

Atvainojos...
3.februāris 2012, 21:54 | links

Man pagājušo gad Zviedros sanāca -28 grādos uz ledus pasēdēt,tā neko, kad iegāju azartā ar plikām rokām varēja vālēt...Jāatzīst gan, ka tur ir sausāks gais, kas vieglāk pārnesams.
3.februāris 2012, 21:53 | links

Man pagājušo gad Zviedros sanāca -28 grādos uz ledus pasēdēt,tā neko, kad iegāju azartā ar plikām rokām varēja vālēt...Jāatzīst gan, ka tur ir sausāks gais, kas vieglāk pārnesams.
3.februāris 2012, 21:52 | links

Jan4uksdw,un pasaki ka tā nav.:)
3.februāris 2012, 21:51 | links

Piekrītu Brālīt...labāk trīs dienas taustiņus paklabināsim:-)
3.februāris 2012, 21:51 | links

Peipusā esmu makšķerējis-27 un nekādas vainas,ja gribi copēt,ja gribi kost cepumā,un skaļi bļaut pa ezeru tad labāk palikt mājās,un dod pa buņdžām tur.:)
3.februāris 2012, 21:50 | links

Es jau nemaz neuzmet, saprot, ka lomkas, piektdienas vakars un ..... :)
Es spriedz' dodos noņemt pirmdien un otrdien.
3.februāris 2012, 21:49 | links

Otinj neuzmet lūpu :)) Es pagaidīšu kad pie debesīm nebūs divas saules un kļūs siltāks - tas kas tagad notiek -- tā irtikai "mandrāža "- braukšana uz peipi braukšanas dēļ ,kā tai aņukā :)))
3.februāris 2012, 21:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager