Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Veči cepās, izskatās ka brīvdienas pavadīs mājās:((((
3.februāris 2012, 20:19 | links

Vabolīte- šoreiz būšu nodrošinājies, savādāk tiešām kā tajā reizē būs :D
3.februāris 2012, 20:02 | links

ar visu apģērbu jāuzmanās, pirms šitajiem aukstumiem ar biju uzlīdis uz ledus bij -17, bij vējiņš. Pasēdēju 3 stundas, jā jutu ka rokas seja pasala. bet kad biju mājās siltumā sāku just īstos apsaldējumus.. 2 dienas seja sūrstēja.. tā,ka biomāster no taviemkritērijiem neatbilstu nevienam.. skarbi pārcenties ar kritērijiem ;)
3.februāris 2012, 20:02 | links

rolix1970>> es nevienu konkrēti neapvainoju! Kāpēc apsaukājies!? Vienalga kads apģērbs, vecums vai azarta pakāpe! Ja nejūti savas ekstremitātes tad nevajag vainot citus! pofig apģērbs! Man ir pretīgs lēts norfin sarkanais kombis! runa ir par rokām un pirkstiem! Nevajag apbižoties bet apsaldēties var tikai savas vainas pēc!!!:)
3.februāris 2012, 19:57 | links

leitnat
Tad jau baigais malais biji...ko lai saka.
Grīdu mazgā pats.....ar ko....kaut ar mēli
3.februāris 2012, 19:50 | links

Jeeska, es pirmo reizi Peipī biju 1976. gadā. Tā ka slauki grīdu, ierindniek.
3.februāris 2012, 19:42 | links

Parasti jau locekļus copē apsaldē tie, kuriem nav piemērots apģērbs vai arī saēdušies cepumus nejūt, ka kājas sāk atteikt :D
3.februāris 2012, 19:39 | links

Pats arī naktī laižu, ja nav siltu zeķu, labu zābaku, normālas kombinezona, normālas termoveļas un telts, tad jāsēž mājās. Te neviens nav ne slims ne debils, vnk lomkas pēc Peipja :))
3.februāris 2012, 19:37 | links

Biomasteram.Tu pats esi īdiņs,bomzis un alhašs,man piemēram rokas[pirksti]8 reizes ir pāršūti,man katru reizi katrai rokai pirksti ir totāli
balti palikuši,kirurgs pateica ,lai vairāk nerādos,citādi būs gangrēna,BET,esu copmanis,seko savai mēlītei///
3.februāris 2012, 19:35 | links

Biomaster,
ir vēl
4) nepiemērots apģērbs!!!
neesi par to padomājis????

RedBull.tieši tā...

Vaboliit, nav nemaz tik auksti tur kā izrādās :)
3.februāris 2012, 19:34 | links

Jā vēl
Biomaster, ja esi ziemas makšķernieks ar stāžu, tad zināsi.....labāk ir makšķerēt pie -20, saules un bezvēja. Nekā pie +2-3 lietus, sniegs vai vējš:-).

Godīgi skaot nezinu par šitiem drosmīgajiem (varbūt stūlbajiem...nekā personīga), kuri rīt uz Peipja būs...cerams ka atbrauks ar visiem vesaliem locekļiem.
3.februāris 2012, 19:31 | links

biomaster
Minēju tādu lietu kā SACENSIBAS...tad man bija gadi 15...cīņa par pirmo vietu:-). Īstenībā tas notika dažu minūšu laikā...zivis ķērās daudz un palielas, iekrīti azartā un pat nepamani ka pirksti balti. Sienāža pieminētais variants ar kājām. Sākumā salst, kusties, pārstāj salt un vis ir forši....kamēr siltumā vienalga nesūrkst un neesi zābakus novilcis. Tas ir ļoti ātri panākams.
3.februāris 2012, 19:27 | links

Esmu makšķerējis pie - 20 plikām rokām! Ir viens brīdis kad tā salst knaģi, ka sāk sāpēt! Taja brīdi uzvelku siltus dūraiņus un minūtes 10 pavazājos un paskatos kā kolēģiem ķeras! Lūdzu paskaidro kā var nosaldēt pirkstus???? Ir trīs iespējas 1) Tu esi ideots; 2) Tu esi bomzis; 3) Tu esi baigākajā pālī.
Citu iespāju kā apsaldēt kādu no locekļiem neredzu! Tas mans personīgais viedoklis!
3.februāris 2012, 19:17 | links

Paskatat šo lapu.
3.februāris 2012, 19:05 | links

leitnat
Pats ei gulēt, ka ģenerālis neiz...
3.februāris 2012, 19:05 | links

Vienu reizi nagus atsaldēju arī pie -10, bet bija vējš un sacensības Kurzemes ezerā. Pēc tam varēja ādu no pirkstiem kā uspirksteņus nomaukt.:-)
3.februāris 2012, 18:54 | links

jeeeeeeska, ķeeeeeeska...
Tev rīt narjad, ej gulēt.
3.februāris 2012, 18:54 | links

Vislabāk palikt mājās un paklabināt taustiņus, nevajadzēs ne sildītājus, ne suņa vilnas zeķes....pagaidiet taču kad gradusņiks pakāpsies vismaz līdz -20.....netēlojiet kamikadzes. Jūsu zivis vienalga neviens nenoķers:-)
3.februāris 2012, 18:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager