Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Sienaazis gudra izvēle un arī piekrītīšu tev,sēdēšu mājās varbūt aizbraukšu uz kādu peļķi uz dažām stundām patrenēties,bet tev iesaku pārbaudīt savus kimlakus dīķi kurus tu salaidi rudenī :))
3.februāris 2012, 17:27 | links

Nākamās trešdienas naktī laižam uz trijām dienām!
3.februāris 2012, 17:22 | links

Seedoo, es nebeedaaju par 4 kg lomu nemaz, arii ja tik taalu jaabrauc, jo process, gatavossanaas, braukssana, cope to visu atsver, bet ssoreiz tomeer veselais sapraats nnem virsroku, nu nav ko dariit uz atklaatas teritorijas taados miinusos......man pietika ssoriit paccakareeties ap otru autinnu, kuru taa arii nepielaidu, lai saprastu, ka esmu izdariijis pareizo izveeli paliekot maajaas....
3.februāris 2012, 17:21 | links

Tiem, kuri brauks uz Kallasti un vēlēsies izmantot šeit reklamētās trīsasu karakatas īpašnieka Aleksandra ievešanas pakalpojumus, iesaku uzmanīties. Pērn sarunāju, pa nedēļas vidu vēl trīsreiz sazvanījos - Aleksandrs piekāsa. 10 minūtes pirms norunātā laika bijām pie ezera, palikām gribot. Rezultātā stundu un 40 minūtes gaidījām, iebraucām ar autostopu :-). Es vēl saprastu, ja tehnika būtu pievīlusi, bet te bija iemesls - man te vēl pāris grupiņas jāieved, pēc tam Jūs paņemšu.
3.februāris 2012, 17:13 | links

Tur gandrīz siltāks kā pie manis,vienīgais tai plašumā tas vējš dzesē ne pa jokam.Bet tie kuri zem jumta visu dienu-tiem pie Dē..!
3.februāris 2012, 17:07 | links

Jaņčkuam respekt, tiko padzird ka nekā nav tā lūpa līdz zemei:)))
Ne asakas!!!
3.februāris 2012, 17:00 | links

Paldies, Delin, par info !!!
3.februāris 2012, 16:46 | links

Par spiti švakajām atskaitēm un nelabvēlīgajai laika prognozei- tomēr gribas aizbraukt un nomēģināt pašiam kā ir...varbūt tomēr :)
3.februāris 2012, 16:40 | links

Upeniek86!!! KAS VĒLAS KALLASTĒ LAI IEVED EZERĀ ZVANIET ALEKSANDRAM-TRĪSASU KARAKATS,VAR PAŅEMT 8CILVĒKUS!!! TAL-+3725529358
3.februāris 2012, 16:30 | links

sienāzi gudra doma!
3.februāris 2012, 16:29 | links

šoreiz ne pat dēļ sala, bet iekšējā bals saka, ka nebūs lomi brīvdienās, ir jānogaida laika stabilizēšanās, sevišķi spiedens, jo ja Peipī asars ir ar dēlēm aplipis, tas jau ir kautkas.

Veči, kad sēdēsiet teltīs, gan uzdosiet sev jautājumu, vai bij vērts...jo nedēļiņu vēl var paciesties, lai vismaz kā cilvēks justos tais plašumos.
3.februāris 2012, 16:23 | links

Ziņas no kurratijas,rīt Peipī sola -36 grādus,es laikam palikšu mājās un uzraušu Propilkki.:):):)
3.februāris 2012, 16:22 | links

Vakar tuvāk pusnaktij atgriezās kompānija no Peipusa, bija nedaudz zem Rannas - copēja vienu dienu. Kopumā ļoti švakri gājis, apgalvo ka visu laiku sliktākais brauciens - salasījuši tā ap 3kg katrs. No rīta trijatā staigājot pirmajās divās stundās tikai pāris copītes - dienas otrajā pusē esot bijis daudz labāk, uz bļitku ne piesitiena. Uz motiļa 1-2 zivis no āliņga un jāsoļo tālāk - lielākie asari tā ap 200 gramiem. Laiks auksts - un vējelis ļoti nepatīkams.
Man ar biedriem ar bija doma braukt laimi lūkoties - līdzi ņemot teltis, bet nekā - izskatās ka ņemšu telti un braukšu uz Ķīšezeru.
3.februāris 2012, 16:18 | links

Vispār, kad šodien no rīta izgāju ārā, lai IEDARBINĀTU mašīnu, domāju, ka būs jāizstājas no "nesaprātīgo" pulciņa, bet nē! Tomēr palikšu vien! Pa dienu jau nav nekāda vaina.
3.februāris 2012, 15:48 | links

Sestdienās, tiesa sākot no 18.02. braucienus uz Peipusu rīko Fishing Holiday, skaties sludinājumos vai mājas lapā
3.februāris 2012, 15:46 | links

kaupo, paldies!
3.februāris 2012, 15:20 | links

Ida - Virumā ir pašvaldības teritorija no Mustaves uz ziemeļiem līdz par Narvas upei.
3.februāris 2012, 15:04 | links

Varbuut kaads var paliidzeet ar telefona numuru, Kallastee, kas ved iekshaa Peipii ??

Paldies.
3.februāris 2012, 14:50 | links

Varat kāds iedot kādu informāciju , kur ir kāda informācija par braucieniem-autobusiem,varbūt kāds privāti rīko. Ir vēlme kaukad drīzumā braukt,bet meklēju un nevaru atrast kā tikt. ???? Paldies
3.februāris 2012, 14:36 | links

Kāds var pateikt, kur tas ir Ida - Viruma?
3.februāris 2012, 14:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager