Sienaazis gudra izvēle un arī piekrītīšu tev,sēdēšu mājās varbūt aizbraukšu uz kādu peļķi uz dažām stundām patrenēties,bet tev iesaku pārbaudīt savus kimlakus dīķi kurus tu salaidi rudenī :))
Seedoo, es nebeedaaju par 4 kg lomu nemaz, arii ja tik taalu jaabrauc, jo process, gatavossanaas, braukssana, cope to visu atsver, bet ssoreiz tomeer veselais sapraats nnem virsroku, nu nav ko dariit uz atklaatas teritorijas taados miinusos......man pietika ssoriit paccakareeties ap otru autinnu, kuru taa arii nepielaidu, lai saprastu, ka esmu izdariijis pareizo izveeli paliekot maajaas....
Tiem, kuri brauks uz Kallasti un vēlēsies izmantot šeit reklamētās trīsasu karakatas īpašnieka Aleksandra ievešanas pakalpojumus, iesaku uzmanīties. Pērn sarunāju, pa nedēļas vidu vēl trīsreiz sazvanījos - Aleksandrs piekāsa. 10 minūtes pirms norunātā laika bijām pie ezera, palikām gribot. Rezultātā stundu un 40 minūtes gaidījām, iebraucām ar autostopu :-). Es vēl saprastu, ja tehnika būtu pievīlusi, bet te bija iemesls - man te vēl pāris grupiņas jāieved, pēc tam Jūs paņemšu.
šoreiz ne pat dēļ sala, bet iekšējā bals saka, ka nebūs lomi brīvdienās, ir jānogaida laika stabilizēšanās, sevišķi spiedens, jo ja Peipī asars ir ar dēlēm aplipis, tas jau ir kautkas.
Veči, kad sēdēsiet teltīs, gan uzdosiet sev jautājumu, vai bij vērts...jo nedēļiņu vēl var paciesties, lai vismaz kā cilvēks justos tais plašumos.
Vakar tuvāk pusnaktij atgriezās kompānija no Peipusa, bija nedaudz zem Rannas - copēja vienu dienu. Kopumā ļoti švakri gājis, apgalvo ka visu laiku sliktākais brauciens - salasījuši tā ap 3kg katrs. No rīta trijatā staigājot pirmajās divās stundās tikai pāris copītes - dienas otrajā pusē esot bijis daudz labāk, uz bļitku ne piesitiena. Uz motiļa 1-2 zivis no āliņga un jāsoļo tālāk - lielākie asari tā ap 200 gramiem. Laiks auksts - un vējelis ļoti nepatīkams.
Man ar biedriem ar bija doma braukt laimi lūkoties - līdzi ņemot teltis, bet nekā - izskatās ka ņemšu telti un braukšu uz Ķīšezeru.
Vispār, kad šodien no rīta izgāju ārā, lai IEDARBINĀTU mašīnu, domāju, ka būs jāizstājas no "nesaprātīgo" pulciņa, bet nē! Tomēr palikšu vien! Pa dienu jau nav nekāda vaina.
Varat kāds iedot kādu informāciju , kur ir kāda informācija par braucieniem-autobusiem,varbūt kāds privāti rīko. Ir vēlme kaukad drīzumā braukt,bet meklēju un nevaru atrast kā tikt. ???? Paldies