Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Sestdien svētdien jābūt asaru žoram :) Pilnmēness! :))
17.marts 2011, 13:46 | links

Skrējējs, kurā vietā tie čomi ir? Ieskaties prognozēs uz svētdienu... jāņem līdzi lielāks maiss :-)))
17.marts 2011, 13:44 | links

Valdi,galvenais ir proces.
17.marts 2011, 13:28 | links

Tas jau Juri kā vienmēr ...vakar bija un rīt būs :)))
17.marts 2011, 13:27 | links

Tiko zvaniju čomam,ņem riktīgi asari un raudas.Kad es aizbraucu tad neņem.:))
17.marts 2011, 13:02 | links

Tiem kas braukā un meklē!Nedariet to!Pacietīgi jāsēž pie viena āliņģa, arī mormišku maiņa ir blefs, jo -ja, kāds domā, ka divas stundas sēžot un mainot mormenes nu gan ir uzgājis īsto versiju- sākas cope- hi hi... vienkārši sākas tas kam bija jāsākas.Pāgājušo svētdienu- no 6.00 līdz 10.00 varēja saiet sviestā - pilnīgs klusums, pie kam varēja vērot -piebrauc džips- 5 min pakrata mormeni, un urbj tālāk un tā visu dienu...A man 10.00 kā sākās asaru cope!Riktīgi - ar knikšķi -mormene dziļi rīklē, - tad raudas, tad ķīši 14.00- kā ar nazi.Pēc laika atkal viss atkārtojās, loms super.
17.marts 2011, 11:52 | links

Bijām vakar, aizvakar. 15.03 copējām Kalastē ap sēkli lielo, gājām kājām ap 4km, jo pabraukt nevarēja. Rezultāti: 5-7,5kg, pārsvarā asars, bet bij raudu uznācieni arī, raudas smukas, ašuki 70-250g, apmēram 70% ašie, pārējās raudas, bonusā čomam vēdzele, biš zem kg. Copējām 4-8m dziļumā, tobiš pa kanti un uz sēkli. Vakarā hatņikā kaimiņiem - copes biedriem apmēram tas pats, vienam gan 16kg asara. Varanjā 7-8km.
16.03 maucam uz Varanju, kur mūs gaida necope, mētājamies pa kilometrāžu, ā, vālējam ar savu auto, super, 6-8-3-10km, tur paliekam līdz 16:30, beigās rezultāti pašvaki: 3-6,5kg, neko darīt, ir bijis arī sūdīgāk, toties laiciņš, atpūta - fantastjika! Ne asakas!
17.marts 2011, 11:25 | links

Neviens neko neraksta shodien !!! Tikai LUUR /?? ::)))
17.marts 2011, 11:07 | links

O labs vakars biedriši! Tiko no Peipa ta tad rezumē: Meerapalu , ja valejam ar autinju kur velies. Cope no rita normala Rauda, tikai cerētie Asari kaut kur izkliduši uz katru kvadratmetru pa vienam :( Apkart gan nebraukajam un daudz nekur neklidam,jo izskatijas ka citi to vien dar un beigas tapat salasijas ap vienu "Raudu" kvadrantu ap savu auto es salasiju 11kg kopā ar tiem pieciem asukiem. viens gan uztrapijas tads virs 300g. pārējiem trim komponjoniem labakais 25kg tad 18kg 16kg un tad mana iesaceja rezumē.
P.S. Braucējiem : Ne asakas>>>
16.marts 2011, 22:45 | links

Tiko no Kodaveres,esmu izurbis tik caurumu kā riebjas,un tā arī neko īsti neatradu.No rīta puses pa kādam tīrāmam asaram,un tik urbju caurumus,un čus sīkie zirga zobi dauza,bet lielāki ni.Vakarā ap 4 atradu raudu,tā arī paliku kopā 6kg. Braukšana ar auto ir ok,Vīri brauca kā pa lielceļu.Atā.
16.marts 2011, 22:29 | links

Tikko no Peipja.
Bijām Varņā. No 9 km līdz pat robežai. No rīta aizbraucām uz vietu, kur sestdien bij asars, bet nekā, pa kādam sīkajam un ķīši. Tad laidām tālāk, netālu no robežas. Veči skraida, braukā, var redzēt, ka copes nav. Pa kādam asarītim piesakās. Nolemjam braukt atpakaļ uz vietu, kur no rīta bijām. Tur pirmajā lunkā 10 asari, domāju nu tik būs, a skuju. Pa kādam pa kādam. Nolemjam braukt tuvāk krastam pameklēt, braucam uz zalomiem ap 9-to km, un uz vakarpusi atrodu asari. Brīžiem ņem labi, brīžiem ar lūgšanos, izurb jaunu lunku, atkal process aiziet, pa vidam kāds rupāks asars ar, čoms izurba lucky lunku un šim kādu laiku nāca kā laid tā galā. Nāca jau vakars un metām mieru. Rezumē: cope pašvaka bet kaut ko jau salasījām, tāda sajūta ka asars ir "izšķīdis"- atrodi bariņu, izvelc, meklē nākamo.
Braukšana pa ezeru ar auto ideāla, kā pa galdu, nobraukšana arī ideāla. Tā ka autobraucēji steidziet izmantot uzsalumu savā labā :))
Ne asakas!
16.marts 2011, 20:47 | links

Vakar Omeda no 5 kg lidz 12 kg.. Tie kas bija ieksha 5-6 km.. tiem lomos padsmit asarisi..
Lomos bija vedzeles..Asars smalks, bet viens otrs skaists.. pirmo reizi taa pa ezeru biju noskrejies.. vairak ka 10 km..Tas viss krastaa..
16.marts 2011, 20:02 | links

kviesi.
Atsuti telefonu tad sarunasim
16.marts 2011, 17:03 | links

aruns:
skaties sludinājumos, tur brauc buss sestdien no Cēsīm uz Pieipi. Es pieteicos, braucu no Ogres ar savu līdz Cēsīm, tālāk ar busu. Ja baigi vajag, varbūt var izmest līkumu caur Rīgu...
16.marts 2011, 15:48 | links

vai šonakt kads nebrauc uz Peipusu??,vēlams uz divām dienām,esmu no Pierīgas....ja kas...zvaniet26172266.
16.marts 2011, 15:02 | links

nu vai tiesaam nevienam nav vietas masiinaa uz vienu dienu, var arii darba dienaa
ja kas zvaniet 22313155
16.marts 2011, 14:49 | links

Gribu pievienoties braucienam uz peipusu sonakt,no valmieras,kaut uz divam dienam.Ja samekleju lidzbraucejus,varu braukt ar savu masinu.Izskatisu visus piedavajumus.Zvanit uz mob.29106146.
16.marts 2011, 14:20 | links

ok, tad jaanopeer uz gadu un miers
16.marts 2011, 14:14 | links

Ņinā večiem pie krasta pienākusi rauda. Smuka. Asaris NAV. Kur ir? Varbūt vēl tikai nāk.
16.marts 2011, 14:14 | links

Beidzas tieši pēc gada, nevis kā Latvijā gada beigās.
16.marts 2011, 14:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager