Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Ja ar transportu brauc, jāņem līdzi vadga :)) Var lieti noderēt. ja ,borējot pie torosiem parādās ūdens lunkā, bet nav vēl izurbts, es nemaz tālāk neurbju, ātri bori laukā. apakšā ledus gabali, ieurbsi tādā, izkustināsi un pipec :D kā Zivinens saka.
13.marts 2011, 21:00 | links

Sveiki, visiem Peipja zivju bendēm!

Mēs te ar brālēnu domājam aizbraukt uz Peipi, taču par cik dzīvojam D-pilī, tad nezinam, vai te kāds braukā vai nē?

Nu cipa ar busu kādu, nevis ar savu pers. auto!

Varbūt kādam ir kāda info!

Paldies!
13.marts 2011, 20:59 | links

Visvairāk jau dubultā ledū bori pakāš pie torosiem,apakšējais ledus gabals izkustas un var iet uz veici pēc jauna bora:)))
13.marts 2011, 20:55 | links

vildboy,ja vajag bori ir viens boris iesalis Peipusā":)) daudzi esot paprovējuši dabūt bet čus.
13.marts 2011, 20:45 | links

Vienīgais, ka bora žēl.. :DD
13.marts 2011, 20:43 | links

:))))))))))
13.marts 2011, 20:40 | links

seedoo nākam reiz ja tā darīs,toč ar bori.Tomēr ir jāciena arī citi makšķernieki.Un manu zivi toč neviens neizvilks.
13.marts 2011, 20:39 | links

eh...pag reiz kad biujaam arii mums Reno sarkans businnss no LV piebrauca pie deguna un liida caurumos...ar tupu tekstu...mees juus tuuliit apurbsim....zzeel ka mees bijaam tikai 3...dusma bija nepajokam.
13.marts 2011, 20:23 | links

skrējēj, nu labi ka neatrāva telts durvis un neiebāza savus aizdzertos purnus! Citreiz izliec izkārtni zivju nav , (te varbūt problēma ar valodas izvēli):( KĀ viņus sauc, da nekā, jo tie nav copmaņi, bet kaut kādi drjučītāji:))) Parasti tie dodās kur ir lielāks cilvēku bars un tur sāk savas kroplības, ar bori ravēt lunku utt...
Neņem pierē, tavas zivis neviens nenoķers:)))
13.marts 2011, 20:19 | links

Tikko no Peipa.Jūtama pavasara elpa-āliņģis ciet nesalst,divi gulbji lidinājās virs ezera.Cope pašvaka- ar lielu mānīšanu 11 kg asaru.Asari nestaigā-aplipuši ar dēlēm.No viena āliņģa var izvilkt 3-4gabalus.Ar vārdu sakot cope bija forša.
13.marts 2011, 19:52 | links

Seedo reiz labi nosauca tos censoņus kas citiem nagla lien virsū.Gan jau ka iemetīs tekstu:)))
13.marts 2011, 18:57 | links

Ir tev taisnība,Zivinens.Bet vakar bij tādi p...s,kā ar autiņu brauca gar telti ar džipu nepietika vēl apli uztaisija:(( Ja pašam ņeķeras tad citiem netraucējat vismaz kas brauc ar 4x4.
13.marts 2011, 18:53 | links

Copesnams nav jābūt gaišreģim lai savilktu 20 kg. un vairāk,zivīgs āliņģis ir jāatrod rītpusē :))) Es gan izlīdzos ar citur iegādātiem motiļiem un vēl šo to,un zivis ķerās:))) Kas attiecas par to ka blakus lāga neķeras-esmu sēdējis uz 30 kg lunkas,bet blakus man lāga nebija copes,pagāja tālāk un atrada citu zivīgu vietu,ne vienmēr zivis ir lielos baros un lielā teritorijā,jāmeklē.
13.marts 2011, 18:49 | links

seedoo,tas jauki,un par tām raudas zvīņām ir fufels.
13.marts 2011, 18:37 | links

skrējēj, es jau ievirzu sarunas par braucienu:)))
13.marts 2011, 18:12 | links

Par zvīņām paldies,bet agrāk mēs ņēmām ziemassvētku eglīšu smalki sasistās spēlītes.Bet vispār kam kas ir jauks,es tā domāju.
13.marts 2011, 18:10 | links

seedoo un ar ātrāko taisies,uz Peipusu.
13.marts 2011, 18:06 | links

copesnams: nekā personīga, situāciju apskaidroja pa telefonu, tāda situācija ir parasti , ka ja atrod tad visas dienas no viena cauruma vari maukt!!! Ne asakas!!!
P.S. varbūt arī es izpakošu noliktos štrumus un aprīļa sākuma vēlreiz aizlaidīšu:)))
Par iebarošanu, ne tikai der matuļi , norauj raudai zvīņas, ieber un asars būs pie ledus...
13.marts 2011, 17:56 | links

Ziņas no P.:) "sodien cope līdzīgi kā vakar tā kā atkarīgie un lomku nomocītie guļiet mierīgi:DDD
13.marts 2011, 17:22 | links

Visīstākais caurums ir kaimiņa, lien tik iekšā un būs rezultāti, visticamāk ar bori pa purnu:))) Bet vislabāk ņem uz copesnama matuļiem , kā minimums uz puskulograma var izraut 40 kg, tā kā uz priekšu....! Ne asakas:)))))
13.marts 2011, 17:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager