Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Ko te visi pa tām teltīm...?? Pa kluso gribat cepumot, citiem neredzot??:))) Sensenos laikos, kad vēl nebij ne norfini, ne thermo veļas - tikai pufaiki un vaļeņki - zivis ķēra pa vienkāršo - ar kājiņām vicoja iekšā un nekādās būdās no sabiedrības neslēpās:)))
16.februāris 2011, 08:47 | links

pidirālāaa pidiralāaāa kur jūs ņemat plēves maisus? man liekas stipri operatīvāks pasākums.
16.februāris 2011, 08:40 | links

... dus Kursas tumšegļu sili,
Peipī bez telts- pirkstgali zili..

(Pēc Buma motīviem.)
16.februāris 2011, 08:35 | links

Esmu redzējis,kā veči jājās ar tām teltīm,kas saliekās 8-niekā.Dārzā zem ābelītes noteikti ir ok,bet normālā vējelī vāks.
16.februāris 2011, 08:18 | links

holiday ice;par to brīnumu vispār nevajadzētu rakstīt,bet....bija līdzi tādi mēsli,sponsors nopirka SAlmo ar kaut kādu akciju vai atlaidi par 11Ls.Es redzēju kā divatā viņi mocījās tai vējā sabāzt cauri tos stiprinājumus.Tur bija jāraud ne jāsmejās un demontāža....Vienam vispār ar to tikt galā vējā ir murgs.Kad teica lai es slienu to augšā...Es jau neaizbraucu cīnīties ar šo izgudrojumu pretīm vējam.Un vispār Jūs beidzat te mani paķert,ģīmis jau tā bija nosauļots,kur nu tagad.Ja būtu jārāda pase uz robežas-tad es atpakaļ netiktu!!!!!!
16.februāris 2011, 08:07 | links

Labprāt nopirkšu PEIPSI asarus līdz 10kg, no 20cm garumā, par 1-1,20Ls/kg.
P.S. Vajag aizlaist pa kreisi! Daudzi tā pat nezina kur likt!!!
16.februāris 2011, 07:19 | links

Deeg
Konkrēti šī telts NAV automātiski saliekama un izjaucama.
Automātiskās saucas Holiday easy ice un holiday automatic.
Šī saucas holiday ice, un atšķirībā no iepriekšminētajām, maigi izsakoties, ir sūdīga. Tai ir jāver cauri stiprinājuma loki kā jebkurai parastai teltij. Tai vispār nav nekādas malas apakšpusē, uz kuras var uzlikt kasti vai mantas, lai vējš nelien pa apakšu. Tad jau labāk nopērc jebkuru maximas telti pa 5 Ls.
16.februāris 2011, 02:10 | links

Nesen vēl atceros ka āķis teica ni un ni uz peipi !!! Ko ta tie trakie dzenas tādu gabalu :)) Tagad paskat - uz peipi. Tā ir tabora ietekme :)) Visi tajā galā ietekmējas no čauvām :)))
15.februāris 2011, 23:29 | links

No Abavas tumšajiem siliem
Āķis uz Peipusu brauc
Tam piere ir sūra un skatiens ir skarbs
Ka neķerās Peipī tas Abavas gars :DD
15.februāris 2011, 23:25 | links

āķis ar uz peipi !!! Bums ierauj savu dziru - tas toč ir notikums :)))
15.februāris 2011, 23:21 | links

Āķi kāda zaraza Tevi uz Peipi aidzina vaitada te pat nav pļņčku diezgan ??
15.februāris 2011, 23:07 | links

Atbraucu no ezera,nu ledus labs,vietām ap 70cm un slapjā putra starpā netrāpījās,bija vietas kur līdz ručkai.Vakar plaisa bija pārkāpjama,sorīt jau divi metri un platāka.Veči iet gar plaisu un sit ar papēdi caurumus,tad rausta bļitkas.Nu neēd bļitku pašlaik,reti kāds kādu dabon.Tajā pašā caurumā mormišku paņem labs asaris.Kuri brauc- uz salu tik daudz nevajag skatīties,galvenais ,lai nebūtu vējš.Šorīt bija -24*C no rīta-nekādu problēmu,vakar -17*C ar vēju-nu tad tā ir kā ir ja kādi padsmit km. jāsēž ragavās!
15.februāris 2011, 23:03 | links

Brālīt par to locīšanos
Ienāk jauneklis aptiekā un skaļā balsī uzrunā pārdevēju :
Kundzīt tie prezervatīvi kurus šodien no jums nopirku ir Cauri....
Un locās arī -večuks rindā aizmuguras nosēc .......
15.februāris 2011, 22:52 | links

Deeg,Brālītis jau atbildēja.
15.februāris 2011, 22:52 | links

Par locīšanos vējā. Vidusdaļā divus striķus piesien -kā atsaites un tās galus nostiepj pret vēju un galus ar skrūvēm ledū. Savējai ļurīgajai tā izdarīju.
15.februāris 2011, 22:49 | links

ne nu stiprinajumus tos 4 doma depo nopirkt esot tadas skrūvjveidu uzpariktes.. Un tā ir automatiska salokamā.. Brusi es no riigas :( aa ka pašam, normala telts? ja tu saki ka tev tadi pati
15.februāris 2011, 22:45 | links

Deeg,šito es jau nopirku 2 gados atpakaļ.Tad gan cena bija cita.Pamēģināju arī pie jūras,locās bet nelūst.Uz ledus noteikti vajadzīgi nopietnāki stiprinājumi,oriģināie ir skaistumam.P.S.Ja neesi tālu no Salaspils varu aizdot.Write privat.
15.februāris 2011, 22:32 | links

Kur Rīgā šobrīd varētu dabūt to telti, kura saliekot jāloka astotniekā?
svarīgi būtu, lai ir grīda
paldies
15.februāris 2011, 22:30 | links

aprakstā rakstīts:
To galvenais pluss ir automātiskā salikšanas sistēma, kas ļaus uzcelt telti dažu minūšu laikā!
15.februāris 2011, 22:29 | links

Deeg - mēģinājis neesmu, bet no bildes spriežot, čakarīgāka, nekā tās, kas automātā pašas iztaisnojas un saliekot, vienkārši jāsaloka astotniekā.

Pēc copes, stīvu muguru un pirkstiem, es ar šietiem iebāžamajiem mietiem negribētu čakarēties.
15.februāris 2011, 22:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager