Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
@peipusnieks Samaksāt pilet.ee nevar, ja nav Igaunijas Swedbank konta. Es jau šim procesam izgāju cauri. Vienīgā alternatīva ir maksāt no Swedbank LV konta, bet tad jārēķinās, ka par operāciju 1,50 LVL noskaitīs komisijas maksā. Protams, var maksāt arī no citām LV internetbankām, nezinu gan, kāda būs komisijas maksa tādā gadījumā.

It kā pastāv iespēja apmaksāt ar mobilo, bet tad jāpērk igauņu priekšapmaksas karte.
4.februāris 2011, 11:12 | links

Vietu vairs nav;)
4.februāris 2011, 10:40 | links

Ceturtdien bijām Mustve - pa 10 EUR uz 10-to km.,loms ap 10 kg.uz seju.Tas uz murmuļiem .Kas strādāja uz dzelžiem tiem daudz sliktāki rezultāti.
4.februāris 2011, 10:31 | links

Ir brīva vieta, braucienam uz Peipi. Mērķis ir Mustvave, ja varēs ievest. Ja nē tad, kur var ar kājām iebrist līdz zivīm:D
Maksa 10ls un 10 eir par ievešanu.
Zvanī 28349020 .Izbraukšana no Purvciema.
4.februāris 2011, 10:22 | links

Jā, par personas kodu viss skaidrs, bet jautājums ir par to - kā maksāt. Igauņu Swedbank vai citas mums neder. Būtu labi, ja viņu uzģenerētu rēķinu, ko tad no I-bankas samaksātu.

Tādu jautājumu es viņiem arī uzdevu. Tagad gaidu atbildi.
4.februāris 2011, 09:42 | links

Оплатить разрешение на рыбалку могут также иностранные граждане. Для этого им необходимо ввести свою дату рождения в порядке, аналогичном эстонскому личному коду, заменив остальные знаки нулями, т.е. следующим образом 0ГГММДД0000.

Например, дата рождения иностранного гражданина 29 июня 1982 года, в качестве личного кода следует указать 08206290000, где 82 обозначает год, 06 месяц и 29 число.
-tas varētu būt nepilsoņiem
4.februāris 2011, 09:23 | links

man ver krievu valodā-tas ir personas kods
4.februāris 2011, 09:18 | links

Nu lūk, tiem, kas seko līdzi maksāšana (netulkošu):

Artis Bekeris,

Järgnev info on seotud Teie pöördumisega #889224

Hello!

Thank You for the letter.

It is possible to change www.pilet.ee into English. For that, pleae open www.pilet.ee and from the upper left side of the web-page, choose "In English".
Information regarding the fishing is located on the left side and is named "Harrastuspüügiõigus". Latvian citizens can also buy the fishing ticket.

If You have any additional questions then please do not hesitate to write us.

Tik tālu viss OK, bet, ja man ir konts Latvijas Swedban, tad Igaunijas bankā mani nelaiž iekšā ... turpināšu kasīties. Pieņemu, ka varētu darboties maksāšana no mobilā telefona - tur jāievada numurs un PIN kods. Pats neesmu mēģinājis... varbūt kāds, kam tas ir aktuāli, pamēģiniet.
4.februāris 2011, 09:18 | links

Šovakar no Liepājas laižam uz Peipusu (Nina) ir viena bīva vieta mašīnā, Par ceļu 25 Ls + 5 ls par dzīvošanu.
Ja ir interese var pieteikties mob. 29197348
4.februāris 2011, 09:17 | links

Jā, tik tālu jau viss skaidrs. Bet kur dabūt to "Isikukood:"?
4.februāris 2011, 09:11 | links

Te apmaksa pa jaunam,pats pārbaudījis neesmhttps://www.pilet.ee/cgi-bin/splususer/splususer.cgi?op=view_varia&product_id=150
4.februāris 2011, 09:07 | links

klunkski minimali lidzi nemsim tik siltumam bik, pasbruveto, to es maku bruvet savam priekam.
3.februāris 2011, 23:25 | links

ka ar auklu meriem uz murmeni un blitku?
3.februāris 2011, 23:23 | links

Var izlīdzēties ar ķerru-būs ar ko izdzīt mešoku ar zivīm krastā.
3.februāris 2011, 23:15 | links

Neaizmirsti kautko klunkščošu ragutiņās.DD
3.februāris 2011, 23:13 | links

ja ragavinu nav!
3.februāris 2011, 23:13 | links

Brālīša ragaviņas trūkst :)))
3.februāris 2011, 23:11 | links

atlauja nopirkta mais ir makskerites ir motilis bus balansieri ir blitkinas ir, .utt. bet liekas ka kautkas trukst.
3.februāris 2011, 23:10 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager