Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Nu ko , pienākusi ir arī mana kārta doties tālēs zilajās uz peipi, meklēt savu veiksmes formulu!!! Šovakar uz divām dienām laižam!!! Ir doma , pārbaudīt tālos kilometrus! Protams akcents tiks likts uz bļitku:))) Nu labi, kad būšu atpakaļ atskaitīšos!!!
2.februāris 2011, 14:17 | links

tas pasākums gadījumā netiek rīkots Ivana Susaņina piemiņai? :)
2.februāris 2011, 13:45 | links

tiek rīkotas sacensības, ar somu ragavām(finkām).Tas ir copmaņa ievešanai uz laiku-baigi labs pakalpojums.Vot tas ir bizness!
2.februāris 2011, 13:37 | links

Veči vairs nezvaniet par ceturtdienas braucienu uz Peipusu , esam savākušies pilns komplekts.
2.februāris 2011, 13:33 | links

Šajā nedēļas nogalē būs grūti atrast viesu namus(ne bomžatnjikus),jo uz ezera ledus, tiek rīkotas sacensības, ar somu ragavām(finkām).No sesdienas uz svēdienu šie rezervē visu viesnīcu,tā ka iepriekš sazvanites!
2.februāris 2011, 13:04 | links

Koksi vēl ātrāks par internetu ir teleports pa taisno pie kasieres uz Igaunijas swed vai seb banku .
2.februāris 2011, 12:51 | links

kur lv jaamaksaa par pepi ezera copi-es domaa par internetmaksaajumu...vai vel kaadi aatraakie varianti?
2.februāris 2011, 12:45 | links

Šonakt braucam uz Peipusu uz vienu dienu (ceturtdienu) ,varam paņemt vienu vai divus cilvēkus līdzi ,lai lētāki kopējie degvielas izdevumi(ja būsim trijatā ,tad 11 Ls no deguna,ja četratā ,tad pa 8,50 Ls no deguna).
Izbraucam ap pusē diviem naktī no Purvciema-Pļaviniekiem.Copējam līdz tumsai , atpakaļ Rīgā plānojam būt ap 10 vakarā.Iekšā ezerā iesim kājām vai brauksim ar vedējiem (10 EUR robežās).Plānotā desantēšanās vieta oerientējoši Kallaste,Omedu,Mustvee (atkarīgs no ņuha un čuja).Zvaniet 29543843.
2.februāris 2011, 10:28 | links

Nekas nemainās. Atvēru savu saglabāto maksājumu no pagājušā gada un tur jau pat eiro summa automātā bija ievadīta. Izmainīju tikai datumu.
2.februāris 2011, 10:14 | links

Nu kurš tad tagad kaut ko zina par makšķerēšanas atļauju pirkšanu Igaunijā? Cik saprotu, tad tas Finanšu ministrijas konts vairs nedarbojas, bet kalastusinfo.ee lapā aprakstītais pilet.ee ir tikai igauņu valodā...
2.februāris 2011, 10:11 | links

Es šogad arī pirmo reizi biju Peipī. Pēc šādas copes, ja tā godīgi, man pie mums LV uz ziemas copi tā īsti nevelk braukt. Biju peipī trīs dienas, tagad kādu brīdi uz ūdeņiem LV varu nebraukt.
2.februāris 2011, 10:02 | links

Zivnieks
ir jau ir tādi vīri,kuri to māk!!!
:DDD
2.februāris 2011, 09:58 | links

Daddy
bet tā ari būs.jo savulaik,kad regulāri braukāju,tad ēLVē pat nemērcu makšķerītes!
:))
2.februāris 2011, 09:56 | links

es arī peipsī neesmu bijis un godīgi sakot bail braukt! man bail, ka būs kā ar līdakām, tās vairs ķeru tikai somijā, jo šeit - paši zinat...sajutīšu, ka peipusā 10kg vienā piesēdienā un cauri būs - tēvzemē ij uz ledus negribēsies kāpt... :))
2.februāris 2011, 09:24 | links

Picker!!!!!
Paskaties www.latpos.lv
2.februāris 2011, 09:23 | links

Maij@
var un kā vēl var :DDD
2.februāris 2011, 09:21 | links

mirtin,

es arī nemāku piecirst 20kg ar savu mazo ziemas copēšanas pieredzi, bet Peipsī kaunā vnk nevar palikt :D
2.februāris 2011, 08:11 | links

Paskaties būvmateriālu veikalos un ņem cik garas gribi ;)
1.februāris 2011, 22:03 | links

cik garas tās skrūves???
1.februāris 2011, 21:36 | links

to pickers
Valmierā veikalā "Burinieks" ir krievu ražojuma(Turist saucās laikam) ar stīpām, pati saliekās, maksā Ls 20,-, bet stiprinājumus tāpat vajag- iepriekšējā ilustrācijā attēlotās skrūves ir labas- man tādas ir, bet telts Holiday
1.februāris 2011, 20:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager