Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Ledus jau nedēļas beigās Kurzemes pusē būs pavisam savādāks.Tagad+2*C ēnā.
Bet uz Peipusa jau visi grib ar šādu braukt!
31.janvāris 2011, 14:19 | links

Zoniņi.
Zem sniega putras,ledus ne biezāks par 10cm!!!
31.janvāris 2011, 13:50 | links

Nu te atkal jāpievienojas sienāzim.

Ko Jūs par džipiem u.c. tehniku. Kāds ir ledus ezerā - 25 cm sasalusi sniega putra un ne vairāk kā 20 cm īstais ledus. Pāris dienas kārtīga atkušņa un attā Peipsi jarv...
31.janvāris 2011, 13:48 | links

zaraza, tu ko ziema jau iet uz norietu..kaadi dzipi :))))
31.janvāris 2011, 13:43 | links

eerglis...

es ar par motosuni interesējos, bet kā palasīju www.motodog.ru forumu cik tas ir cimperlīgs, kā jātūnē un jāapčubina, tad nolēmu, ka tas nav priekš manis. Jāņem pilnvērtīgs sniega mocis un viss.
Lai gan pašlaik ledus apstākļi bija stipri uzlabojušies un viens otrs jau močīja ar standarta kvadru, mož drīz varēs arī ar džipu līst virsū...
31.janvāris 2011, 13:42 | links

man pa Volgas lediem pāris reizes ir nācies braukt ar līdzīgu, tikai uz gaisa spilveniem, nu i nah... tādu braucamo, skaļš, grūti vadāms, vienīgais pluss, ka var braukt pa ūdeni, ledu, zemi u.t.t., bet uz copi braukt negribētu, pāc tam kilometrs jāiet no tās tarataikas, lai zivi atrastu
31.janvāris 2011, 13:39 | links

man jau liekas, ka nekas labāks par motosuni nav.
31.janvāris 2011, 13:32 | links

A ja zem sniega kāds akmentiņš paprāvāks gadās...:)
31.janvāris 2011, 13:26 | links

aakki, neko praatiigu zem 10 000 Eiro neatradiisi, man kaiminnsh svakaaku nopirka pa 16. Es teiktu ka meesls, jo nenormaali skallss, nenormaali, turklaat benziinu vienkaarssi ccuraa ne dedzina.

Man nepatika.
31.janvāris 2011, 13:17 | links

Diez cik šis ragavas varētu pavilkt?
31.janvāris 2011, 12:50 | links

Maksi respect! Bļitka rullē, kaut gan ir reizes kad viņai arī ir jātpūšās:)) Gaidu bildes:)))
P.S. pats taisos 4dien un 5dien ekspedīcijā pa ezera neskartajiem plašumiem, nu ko paskatījos meteo , vēju sola stipri līdzīgu kā bija!!! Bet nav jau pirmā reize tādā copēts!
Ne asakas!
31.janvāris 2011, 12:38 | links

Seedo,vējš tiešām bija labs:),es šādos apstākļos vel neesu ķēris,bet bija prikolīgi un izvēles nebija...Makšķerniki praktiski nebija,uz pirkstiem varēja saskaitīt.Viens pāris no krievijas apmaldijās prasija uz kuru pusi jābrauc,dīvainie šitādā laikā bez GPS...Bet bija tiešām interesanti,un pat nedāudz man aizgāja bļitka,nu bāigi iepatikās meiģināšu nākam reiz tikai ar viņu ņēmties :),un visiem to iesaku mēiģināt,tas tikai mans viedoklis..,vakarā ielikšu dažas bildes....
31.janvāris 2011, 12:28 | links

Paldies par atskaitēm! Vai tad tas ir viss! No visiem lielajiem bariem tikai padsmit cilvēki tikuši līdz ezeram un šo to iekomentējuši! Laikam pērējos vējš aizrāvis līdz krievu krastam ! Varēja arī pa kādam foto iemest, nu skumji!
Ne asakas!
31.janvāris 2011, 11:53 | links

Peipusnieks Ņinā ir raudas,asari tālu jājiet.:))
31.janvāris 2011, 11:39 | links

Kas var kaut ko pateikt par Ninu? Iešana, dziļums, lomi. Šogad nav tur būts, bet no pagājušā gada atmiņas labas.
31.janvāris 2011, 10:49 | links

Driiz opolaa baarmene Kalmakuulas miestinjaa jau latviski runaas :)
31.janvāris 2011, 09:58 | links

Sienaazi

Tieši tur arī bijām - es jau tepat forumā 2 lapas atpakaļ atreferēju :)
31.janvāris 2011, 09:42 | links

NG, ja kamanās varējāt sasēsties visi 25, tad droši ka bijāt Kalmakūlā. Ļoti omulīgi un foŗši.
Pa 3 Eiro var dabūt brokastis, naktmājas 13 eiro, ievešana uz to 6 km ir 10 Eiro.
31.janvāris 2011, 09:38 | links

Sestdiena, autobuss 25 cilvēki, bijām biki aiz Mustves, Zaraza to vietu kaut kā nosauca..., tīri no vietas izvēles ļoti ok, stāvlaukumi iztīrīti, saimnieks laipns un izpalīdzīgs, 'jau no rīta var kafiju un tēju padzert, var pārģērbties siltās telpās. Ievešana uz 6. km 10 eiro ,šoreiz tur arī viss autobuss aizbraucām, uz padsmitiem km 20 eiro, kā visur, iekšā vedamās ragavas pat ļoti ērtas un labas, pat mums ar Zarazu bija ērti :). Cope visumā tīri nekas, jaņem vērā laika apstākļus, asaris vidēji ap 200 gr, bija mazāki, bija lielāki, vispirms ķēru visu, bet tad sāku stipri šķirot un mazākus par 150 neņēmu, mājās severot man bija 12,5kg, meitenei 4,3kg, lielākie asari ap 450 gramiem, trāpījās pa retai raudai. Man ļoti patika, arī laiks, bet tas ir ļoti individuāli, man patīk, ja zivis ir jāpierunā, kopumā autobusā lomi ap 6-10 kg ēdamu asaru, lielais vairums veču apmierināti.
Nākošais brauciens ar autobusu no FH puses tiek organizēts uz 12.02., brauksim tur pat, tikai pats braukšu dziļāk ezerā, gribās pacopēt arī tur, bet būs pietura arī uz 10 eiro, ja kas tad piesakieties laicīgi, telefons sludinājumu sadaļā ir atrodams
31.janvāris 2011, 09:28 | links

Bijām Rannā 6dien un 7dien pie Hillarija. Laiks ekstrēms, jo īpaši pēdējā dienā - horizontāls pūtiens ar sniegu, āliņģis ciet pēc minūtes un mazāk. Neatceros, kad būtu copējis tik ekstrēmālos apstākļos, bet nu izmērs ašukiem normāls (vismaz tie kas ņēma) - grami 200-300. Pirmajā dienā biju aizvilcies 4-5 km no krasta, bet tur īpaša atšķirība no 3 km, kur sēdēja bračka ar sencīti nebija. Rezultātā pakāsu laiku un kopējais svars 4 kg ne vairāk.
31.janvāris 2011, 09:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager