Sestdiena, autobuss 25 cilvēki, bijām biki aiz Mustves, Zaraza to vietu kaut kā nosauca..., tīri no vietas izvēles ļoti ok, stāvlaukumi iztīrīti, saimnieks laipns un izpalīdzīgs, 'jau no rīta var kafiju un tēju padzert, var pārģērbties siltās telpās. Ievešana uz 6. km 10 eiro ,šoreiz tur arī viss autobuss aizbraucām, uz padsmitiem km 20 eiro, kā visur, iekšā vedamās ragavas pat ļoti ērtas un labas, pat mums ar Zarazu bija ērti :). Cope visumā tīri nekas, jaņem vērā laika apstākļus, asaris vidēji ap 200 gr, bija mazāki, bija lielāki, vispirms ķēru visu, bet tad sāku stipri šķirot un mazākus par 150 neņēmu, mājās severot man bija 12,5kg, meitenei 4,3kg, lielākie asari ap 450 gramiem, trāpījās pa retai raudai. Man ļoti patika, arī laiks, bet tas ir ļoti individuāli, man patīk, ja zivis ir jāpierunā, kopumā autobusā lomi ap 6-10 kg ēdamu asaru, lielais vairums veču apmierināti.
Nākošais brauciens ar autobusu no FH puses tiek organizēts uz 12.02., brauksim tur pat, tikai pats braukšu dziļāk ezerā, gribās pacopēt arī tur, bet būs pietura arī uz 10 eiro, ja kas tad piesakieties laicīgi, telefons sludinājumu sadaļā ir atrodams
31.janvāris 2011, 09:28 |
links