Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Aizveda,ieveda,izmeta,ielēja,iemeta,savāca,izveda,aizveda-veda-tas saucās biju Peipusā.DDD
31.janvāris 2011, 08:52 | links

Urmaas treņirovatsa nada nevis tik cepumā kost tad ij 10-tais herņa vien būs.
31.janvāris 2011, 08:29 | links

brienot n-tos km patērējam n-tās kalorijas.kuras pēc tam ari jāatjauno.tātad ari jāiegulda līdzekļi.mans tad labāk tos līdzekļus novirza ievizināšanai,nevis sevis mocīšanai!!
p.s.tas ir mans subjektīvais viedoklis!!
:)))
31.janvāris 2011, 07:25 | links

Izturēju abas dienas! :) Vakar maisījos pa vecām vietām (5-6km).Zivi atradu tikai ap 12 un tad retu... :( aplauziens (4kg)! Vīri bija uz zivi un rezultāts ap 18kg. Bija kompānija dziļāk-30kg!
Šodien divās stundās "iedziedājās" bļitka- 7kg(6,3km). 7.km bija tikai sīkie zandartiņi.Vīriem,kas tālāk atkal-30kg.Satiku igauņu vīru,tas ar ķēdīti bija sasitis ap 10kg.

Nevarēju atminēties,kad copēts tādā laikā ! :)
30.janvāris 2011, 23:26 | links

Ribak: vienmēr ir izvēle, ja gribi braukt maksā, var ar kājiņām, vari pats nopirkt tehniku, tad redzēsi kā nauda aiziet!!!
Dārgi tas nav, ja ved uz tālajiem km, jo tehnika arī prasa savu!!! Galu, galā vajag arī kaut ko nopelnīt, labi ja vispār ir kas ved!!!Nekā personīga!!!
Ne asakas!
30.janvāris 2011, 22:53 | links

Reti kursh pa velti ko dara vairs !
30.janvāris 2011, 22:00 | links

Jā nu piķis jau viņiem labs nāk, bet žēl gan tos mocīšus. Nu tā viņus nomoka ka maz neliekas-pieliek lielās ragavas un vēl laivas aizmugurē sakabina. Attiecīgi arī kalpošanas laiks nav tik ilgs kā normālos apstākļos
30.janvāris 2011, 21:49 | links

P.s. Atvainojos, iepr.atbilde bij domāta ribaks
30.janvāris 2011, 21:43 | links

To lacuks007
cenas, cik es zinu visā Peipī ir apmēram vienādas, īpaši nekas lētāks nav, ja ir lētāk, tad arī tuvāk ved. Piekrītu, ka dārgi, bet ja gribi dziļumā, tad naf variantu.
30.janvāris 2011, 21:42 | links

jā es noķēru lidojošu lielo telti un nopelnīju Hanessy :D cope laba smuki asari, bet vairs es tādā vēja nebraukšu!!! jebal makšķeri neredz! extrēmi! NG komada redzēta.
30.janvāris 2011, 21:31 | links

vai varētu padalīties cik un kur maksā ievešana ezerā,pats biju Mustvē, tur no deguna prasīja 20 eiras (veda it kā uz piecpadsmito km), likās padārgi, tamdēļ varētu uzzināt kādas citur cenas
30.janvāris 2011, 21:11 | links

Iešana pa vējam Ideaala, tik atpakaļ ir ta sūdīgāk :D
30.janvāris 2011, 20:52 | links

Nu veči stāstiet - kāds pēdējo gadu laikā ir trāpījis uz zandartiem ar bļitku??? :)
30.janvāris 2011, 19:21 | links

Man ir, laikam sauc to holiday ICE mazā, tā turās bez problēmām , bet lielajai, tā kas 2*2 jau divās vietās mieti pārlūza!!! Uztaisīju āķus , tad ieborēju 10 cm un aizķeru, pie tiem piesienu telts mietus un uz priekšu, izborēju divus caurumus vienā ielaižu mormeni , otrā ielaižu bļitku un kātu ielieku telts kabatā , vējš pats to rausta un asars klāt, izklausās kuriozi, bet ne viens vien tā uzķerās+ asaram visu laiku ir interese, lūk tāda pozitīva īpašiba vējam, varbūt vēl kāds vējā saskata kaut ko pozitīvu:)))???
30.janvāris 2011, 19:09 | links

Agrāk mēs bridām,skrējam,lidojam ar paceltu galvu,jebkādos laika apstākļos,bet tagad..., kā saka mans kolēģis Jūs sen esiet pasē skatījušies?Tāpēc i braucam uz Peipi ap 14.00,lai tiktu ap 21.00 labi izgulēties un ne iziet,bet izbraukt uz copi no rīta ar labu pašsajūtu.
30.janvāris 2011, 19:04 | links

Telti uzcelt nevarēju, mieti locījās un telts neturējās, un sačakarēt viņu negribējās. Bet uz peipi nākamnedēļ. Domāju, ka jābrauc iekšā :))
30.janvāris 2011, 18:56 | links

Diemžēl ar vēju ir jārēķinās!!! Visiem vietējiem tā ir normāla lieta! Esmu novērojis, ka šie izborē āliņģi un uzreiz uzstiep savu buru no cukura maisa, kaut ārā ir bezvējš, laikam paradums.
Ja sekot laika prognozei un ķerstīt vēju, tad laikam vispār uz copi netikt, vajag ar to sadzīvot iegādājoties telti vai citus palīglīdzekļus un viss būs OK.
Ne asakas!!!
30.janvāris 2011, 18:45 | links

Šodien biji?
Es par šodienu runāju, un varbūt arī nemācēju, bet man apnika ar mormišku ķēpāties. Jācērt tik uz haļavu.
30.janvāris 2011, 18:38 | links

vildboy laikam kaut ko nemaceji sedejam visu dienu bez teltim sakeram smukus asukus bet ne daudz kadi 5-6kg vejs biku patrauceja briziem bet tas tiik pie lietas piederas.... ne askas???:):):)
30.janvāris 2011, 18:33 | links

Nu i na**j šito vēju. Padsmit metri sekundē, vēl no gaisa sniegs nāk, zivis neķerās. Sāku ar bļitku staigāt, kaut kas uzsit, bet neņem. Vienos biju krastā, nākamnedēļ jābrauc iekšā, iepatikās tā bļitka. Bijām Saaritsā, pārējiem arī nekā nebija. Viens no rīdziniekiem teica, tur, kur vakar 10 kg skaistu asaru, šodien 5 cukurīši ;D
30.janvāris 2011, 18:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager