Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
kāš jau Peipi ar traļiem.jo ar copmaņu rociņām pagrūti būtu izkāst tādu peļķi!ehh kur tie 80-tie,90-tie?i zāle bij zaļāka,i saule spožāka,kimlaciņus zem 3oo par zivi neuzskatija,ehhh .....
:))
18.janvāris 2011, 08:13 | links

Par to jau runa,ar katru gadu lielo zivju daudz,daudz mazāk.Kaut vai 4 gadu atpakaļ atskaites paskatieties,salīdzinot ar šo gadu.Paies vēl gadi 10it un būs kā daudzi meža ezeri-urb kur gribi,kā zirgzobs galā--tā galā!
18.janvāris 2011, 07:47 | links

aakki! Pilnīgas muļķības! Jau ir pakāsts! Un pamatīgi! Kvantums ir, bet kvalitāte zudusi. Sīgu maz. Kādreiz, vismaz pārīti dabūji, bet tagad?! Nebij tālu jāiet, ceturtajā, piektajā kilometrā ķērās. Kādi asari bija!!! Pa lunku nelīda iekšā! Kratīji no šķērsenes nost, jo čakars ārā dabūt (pa to laiku, kamēr mocīsi to vienu ārā, var puskasti piesist)!!! Šītie Peipusa (100gramnieki) zirgazobi... tos nemaz neķēra! Muka prom! Pieci gadi atpakaļ, ar Kallastes puišiem bijām sestajā kilometrā. Standarts 300-700gramu un vairāki ap un virs kilo!!! Kaut kā nav dzirdēts par tādiem lomiem....
18.janvāris 2011, 07:26 | links

Nu dāviniet,nomājiet,mainiet zivis pret ......!Ja jau tas ezers tā spēj atražot un ir neizsmeļams!
18.janvāris 2011, 07:08 | links

Brīnums, kā igaunīši bālelīši nav iedomājušies tās zivis uzpircējiem iznomāt, nu tā kā ar to šmigu Tallinā :)))
18.janvāris 2011, 01:32 | links

Kodavere 5,5 km no krasta ilgi meklējot atvērās viens caurums uz trijām stundām 10 metru dziļumā un tikai uz motili,tur ar savilku 10,5 kg.Izmērs patīkams 200-300gr.Pats ar biju noledojis puscentrimetru biezumā,ledus lija nepārtraukti.
p.s. ceļš uz Brīnumu ezeru nu pilnīgs stikla kalns.
17.janvāris 2011, 22:38 | links

Bralītis
man ari mājās ļaun dzert!!!
bet uz Peipi, aizvilkšos un atvilkšos!!!vo ipio.
:)))
17.janvāris 2011, 21:49 | links

Urmaas tava iešana, pa ledu pālī ??? Vai tas ka tu ej, un ledus sāk iet ???? :)))))))) Vai bumbuļi traucē iet ???? :))
17.janvāris 2011, 21:48 | links

urmaas- a bet drosi atvelcies un bez sirdsapzinas parmetumiem.
17.janvāris 2011, 21:47 | links

heino. Paldies par atbildi un sakarīgiem komentāriem, paskaidrojumiem!
17.janvāris 2011, 21:46 | links

Epox
mani personīgi var iztraucēt tikai ledus iešana!!!
:DDD
17.janvāris 2011, 21:45 | links

-pa vienu velc ,pa otru met atpakaļ ,kas traucē ??? :))))
17.janvāris 2011, 21:43 | links

tere Heino
negribu pieslānīt maisu,bet gribu atvilkties.ko teiksi???
:)))
17.janvāris 2011, 21:40 | links

Ir gan soditi,gan visu pagajuso gadu,pat vel decembri ir tris gadijumi.Viens sods vienam ipatnim tika pat jau otro reizi.Ari divi Latvijas iedzivotaji pernogad tika pie soda .Konkretus uzvardus es gan atturesos publicet,man nau sadu pilnvaru.
17.janvāris 2011, 21:39 | links

Sveicināti zivju ērģļi !
Mans kolēģis vārdā Jānis piedāvā copes braucienus uz Peipusu no makšķernieku galvaspilsētas Ogres ar VW SHARAH . Maksa 15 LVL no vienas personas. Mob. tālr. 28678817.
17.janvāris 2011, 21:35 | links

zivgarni!
Pirmkart: uz zvejniekiem(fiziskam personam) sis pardosanas aizliegums neattiecas,otrkart:davinat vai ka citadi (iznemot pirkumu un pardevumu) iegut zivis ari nau aizliegts.
Tas zivis kuras attiecigaja vieta un laika ir aizliegts igut ga neieteiktu pirkt svaiga veida.
17.janvāris 2011, 21:34 | links

Gribētos zināt,vai reāli kāds makšķernieks ir sodīts par loma notirgošanu? Domāju,ka ne.Likums jau it kā ir,bet kā viņu kontrolēt,tas tā arī nevienam īsti skaidrs nav.Ja kas,tad pilna pasaule ar tādiem likumiem,kuri reāli nemaz nedarbojas.
17.janvāris 2011, 21:29 | links

Topiks "pie upes". "Man tas akumulators somā svara pēc, es trenējo pārgājienam Himalajos". Domāju , ka Igaunijā tas cauri neies.
17.janvāris 2011, 21:23 | links

Запрещено:

• Ловить рыбу без предназначенных для этого приспособлений, а также средствами, вызывающими ненужную гибель рыбы – использование электричества, огнестрельного оружия, взрывчатки;
• покупать или продавать рыбу, выловленную любителями-рыболовами;
• продавать, покупать, перевозить в транспорте свежую рыбу возле водоемов, где рыбалка запрещена.
Igaunijas likumi darbojas tikai Igaunijas teritorija,Ja Latvijas likumdosana neiaizlidz pardot (neprasa zivju izcelsmes pavadzimes) tad itka nebutu citu irobezojumu to darit.
17.janvāris 2011, 21:23 | links

a ko.uzvārīties gribēji???
:DDD
17.janvāris 2011, 21:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager