Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Ja kādam vai kompanijai ir vajadzīga nakšņošana piedāvāju zvanīt pa tel.nr.+37253992484 Viktor.
Nakšņošana 8 euro.
Ir trīs karakati un drīz būs pieejams burāns.
Atrašanās vieta: NINA. Tas ir Alatskivi rajonā zem Kallastes.
Interesentus droši zvanīt un runāt personīgi.
17.janvāris 2011, 12:44 | links

Sestdien, Tammispaa apt. 2,5 - 3 km no krasta.
Līdz 12-tiem degums galīgi zemē - daži asarēni un kīši. Pēc pusdienlaika atradās apm. 5 metru dziļumā daudz maz sekmīgs caurums. Ķērās ar "lielu lūgšanos un pierunāšanu", bet rezultātā 7 kg salasījās. Izmērs labs, vilkšana patīkama. Apmēram 1/3 daļa raudas (nevis raudiņas).
17.janvāris 2011, 10:47 | links

Novēlotā atskaite par sestdienas autobusa braucienu, izbraucām 1 no Imantas, centrs, Minska, Jugla un aiziet, ar divām 10 minūšu pīppauzēm uz vietas (Omedu) bijām biki pēc 6, kamēr rīta tēja, kafija, (tiesa autobusa šoferis nebija ūdeni sagādājis, lai gan solīja, krāniņš) un pamazām var iet. Vietā, kur stāvējām, pamazām saradās daudz letiņu un igauņu, tur ir labs stāvlaukums un ļoti labs iebraukts ceļš ezerā, dziļumi vidēji, 3 metri sākās kādus 200-300 metrus no krasta, 2 km no krasta ir ap 5 m un pirmie torosi. Es paliku krasta tuvumā, nu līdz 1km, ašuki'bija daudz un pat ļoti daudz, bet smalki, ap un zem 100 gr vidējais un tikai katrs 10 ap 200 gr, bet nu process notikās, zivis maisā lasījās pat nepieklājīgi ātri. Nositu pirmo asumu un sāku meklēt ko rupjāku, vai vismaz ko savādāku, tāpēc gāju vēl tuvāk krastam, dziļums praktiski nemainās, visur ap 3 metriem, bet metrus 300 no krasta vidējais ašuks palika biki rupjāks, tiesa ņēma nedaudz retāk, bet jau praktiski visi bija liekami maisā. Līdz kādiem pus trijiem salasīju ap 8 kg daudz maz ēdamu ašukiņu, pārējos salādēju atpakaļ', it kā process bija, pierīgā būtu apmierināts, bet nu Peipuss..., bet ir un ir, vilkām krastā. Večiem rezultāti kā kuram, vidēji tos savus 4-5-6 kg ēdamu ašukiņu bija salasījuši visi, citam, pie torosiem, bija izdevies atrast biku rupjāku asari un savus 10 vai vairāk kg salasīja, izbrauca veči no 15 km un parādīja 5-6 kartupeļu maisus ar ašukiem, vidējais izmērs ap 200-250 gramiem un pa kādam 400-500 gramīgam, večiem tas ir darbs.
Visumā cope forša, kompānija forša, pats ar autobusu braucu pirmo reizi un secināju, ka nav ne vainas, iesēdies, paņem 100 gramus miegam un pie ezera pamosties, atpakaļ tieši tāpat, Rīgā bijām ap 22.
17.janvāris 2011, 09:57 | links

ZG, es turp nekad nav braucis, bet Narva tak ir aiz Peipi ellee rataa, kam tev to pagriezienu ?
17.janvāris 2011, 09:54 | links

Urmaas, vo vo! :) Es, sestdien, lohonulsja! Bik, iemigu un pajāju pagriezienu uz Narvu. Finālā, uz tuvāko galu izbraucām caur Jogevu un Mustvi! :))) Pie ezera bijām pēc 9iem+ stunda, divdesmit min. iešana iekšā! Tāpat paspēju pavilkt.
Ja asars kustās, tad forši. Kasti piesitīsi ātri. Atkarīgs no zives rupuma, cik ātri. Ja, asars aizsitis ciet klapanus, sēdi kaut no septiņiem rītā!
17.janvāris 2011, 06:50 | links

Nevajag tiekties pēc rekordiem.vajag laicīgi izbraukt un viss būs bumbās.paspēsiet pa ceļam gan kādu apmali norasināt,gan galapunktā vēl kādu kapijas grūzīti iemalkot.ir tāds teiciens-steidzies lēnām!!!tuvāk par 200km no mājas,zivis neķerās!!!
:)))
17.janvāris 2011, 06:30 | links

es jau arī nerakstīju par tevi
17.janvāris 2011, 00:44 | links

Pa to siksnu es par sevi nerakstīju,-gudrīti!
17.janvāris 2011, 00:39 | links

kaimiņam sniegu nevar palāpstot, nebūs datorā jāsēž
17.janvāris 2011, 00:28 | links

Bralitis;es neesmu no Sabiles,bet netālu un līdz Siguldai man ~140km ja brauc cauri Rīgai.Ja tie raķetes draiveri brauc 2.5st,tad man ar visiem propķiem+1.5st.,nu ar visām pīpauzēm labi ka pa 5st.galā..Nu reizi sezonā var aizmaukt,ne kā Jūs--2x nedēļā,jo citādi jāsavelk siksna-nav ko uz pannas likt!
16.janvāris 2011, 23:27 | links

Ka ar sniegu uz ledus...tik pat daudz vai ka? Slepes janem?
16.janvāris 2011, 22:49 | links

Visus apsveicu ar rezultātiem:))) Kas ar ūdeni uz ledus, kā pārvietošanās?
Ne asakas!
P.S Nu tad es arī 18. naktī laižu:)))
16.janvāris 2011, 22:02 | links

Bralitis,jā Latvieši tā mauc kā nevar nemaz noķert.:))
16.janvāris 2011, 21:32 | links

Atļautais ātrums ārpus..tralllalla ir 90 km/h :))))
16.janvāris 2011, 21:30 | links

120,km st.:)) lai nenokavē.
16.janvāris 2011, 21:28 | links

Te Siguldas banda ar Uldēnu priekšgalā brauc ar balto raķeti ar pa 2,5 st. Vakar vienu brīdi noturējāmies viņiem astē .... bij par ātru (nelikšu to ātrumu ar kādu viņi pārvietojas) :))))
16.janvāris 2011, 21:26 | links

Brālīt, es tagad bez pauzes siguldā uz peipi pa taisno nemaz netieku..:) A agrāk 2 st. 50 min. bija rekords no saučiem..
16.janvāris 2011, 21:13 | links

Tad jau Akis dzivo netālu no manas dzimtās pilsētas un kā saka laukiem?
16.janvāris 2011, 20:33 | links

Tad labāk peipusa vietā tiešām aiziet uz taboru kādu dziesmu uzdziedāt unpadancāt ar čigānu meitenēm :))) Cik atceros Āķis ir no Sabiles ,bet tur čauvu ir daudz :))
16.janvāris 2011, 20:32 | links

Brālītis;tālu Tu no manis dzīvo,bez šaubām Peipus tuvāk Tev.Esmu braucis pat lielākus gabalus,gadi ar padara prātīgāku.Kamēr aizbrauc ,atbrauc-es jau trīs reizes esmu sirdi apmierinājis,es saprotu ja dzīvo uz vietas tur un esi peļņā!!!!!
16.janvāris 2011, 20:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager