Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Upss...Kaut ko mēģināju...Ir pat Nerdea, bet no SEB ne vēsts. Vai izdruka bankā jāapzīmogo ?
3.janvāris 2011, 23:16 | links

Peipusnieks paldies! ;)
Man šķiet, ka tas tāpat kā bankā pērkot- tikai tgd tu pats samaksā visu ibankā, bet galu galā tu iegūsti - izdruku par veikto maksājumu. :)
3.janvāris 2011, 23:09 | links

Nu redzi, kāds Tu saprotošs. Es gan pats neesmu vēl šo sistēmu lietojis, jo samaksāju vēl kronās, tāpēc neesmu to izdruku redzējis. Nebrīnos, ja tajā būtu iestrādāts svītrkods, kā tas ir pie mums pērkot, piemēram, teātra biļetes.

Uz noteikti neaizmirsti pasi paņemt līdzi. Bez tās gan būs d------ :-) Ne asakas!
3.janvāris 2011, 23:06 | links

OK. Un tas maksājuma kopija ar būs uz ezera inspektoram kā license?
3.janvāris 2011, 22:57 | links

Ieej šajā lapā: https://www.pilet.ee/cgi-bin/splususer/splususer.cgi?op=list_varia&piirkond_id=50

Izvēliet vajadzīgo summu (ilgumu), ievadi personas kodu un maksā kādā no piedāvātajiem veidiem (vislabāk, ja Tev ir konts Swedbank). Izdrukā maksājuma uzdevumu un ieliec to blakus pasei :-)))
3.janvāris 2011, 22:48 | links

Ok. A kā vispār notiek tā licešu pasūtīšana?
3.janvāris 2011, 22:43 | links

translate.google.com: "Tiesības uz atpūtas zveju dienā - 0,95 € / £ 14,86 par 1 dienu"
3.janvāris 2011, 22:40 | links

http://translate.google.com
3.janvāris 2011, 22:39 | links

Paskaidrojies. kas ts ir?
Harrastuspüügiõigus 1 päevaks - 0.95 € / 14.86 kr 1 päeva
3.janvāris 2011, 22:36 | links

Sveiki, Flash686
kas tur galu galaa ar taam licenceem, cik es saprotu ir kaa agraak janoperk igauņu telefona operatora karte un jāaizsūta attieciga sms? Interneta man liekas nevar.
3.janvāris 2011, 22:33 | links

Mēģināju pagulēt pirms ceļa- nevar aizmigt!!! Laižu uz Mustvi, tālāk ar sniedzinieku iekšā un tad jau redzēs!!!
Visiem ne asakas!
3.janvāris 2011, 22:33 | links

Zaraza,
tu esi malacis ļoti pareizi izdarīji!!:)
3.janvāris 2011, 21:39 | links

Pag, a ja es 27.12. pārskaitīju 180EEk, tad ir normāli vai nē?
3.janvāris 2011, 21:37 | links

No jaunā gada varot tikai internetā....
https://www.pilet.ee/cgi-bin/splususer/splususer.cgi?op=list_varia&piirkond_id=50
3.janvāris 2011, 21:33 | links

Nissan2007
EEK konta likvidēšanās līdz ar pāreju uz EUR ir dabiska lieta, bet igaunīši nolēmuši mainīt arī visu maksāšanas sistēmu ( tā vismaz es sapratu) un steigā(?) aizmirsuši par latvju bāleliņiem, kuri grib patukšot igauņu ūdeņus:)))
3.janvāris 2011, 21:32 | links

Tas ir vāks...gan savam slinkumam un neizdarībai pirms, gan atbildīgai ministrijai, kas neatver lazicīgi EUR kontu. Tā var tikai LV, izrādās ka arī citur notiek līdzīgi. Būs jābrauc bez, vai arī pašiem konvertēt un pārskaitīt uz kronu kontu EUR naudiņas, moš izdodas attaisnoties. A kāds sods, ja ietiepjas robiņi? Man par aizlieguma pārkāpšanu pāris gadus atpakaļ, kad nocēla ar 'podušku" uzlika 180 EEK...:)
3.janvāris 2011, 21:24 | links

Elmars.
Tas notiek elementāri,izurb caurumu un ķer.Un pat vectēvu nevajag palīgā.Bet ja vazājas riņķī apkārt pēc papirosiem,polšiņa un visādiem citiem niekiem pie pārējiem pingvīniem,tad gan noķert var tikai divas raudas un četrus ķīšus.:):):)
3.janvāris 2011, 21:23 | links

Prātīgs biju nopirku pāgājšgad uz visu gadu:)))
3.janvāris 2011, 21:14 | links

Cik var saprast no heino tulkojumiem Striborg.ee un Kalastusinfo.ee. Neigauņiem pagaidām iespējams samaksāt tikai ar īsziņu:((
3.janvāris 2011, 21:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager