Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Kā tagad var nopirkt licenzi makškerēšanai Peipī?
3.janvāris 2011, 21:02 | links

Atskaite.
02.01.11 - Saaritsa, 1.1 km no krasta, 9.2kg asaru, divas raudas, četri ķīši un tas viss no viena cauruma!
03.01.11 - Kodavere, 2.0 km no krasta, 3.5kg asaru, viena rauda, seši ķīši. Liela meklēšana.

P.S. Esiet uzmanīgi un skatieties, kur atstājat mašinu! Pagājušajā naktī palikām Kallastē (Jaanu iela), un pa nakti tika brutāli salauzta durvju slēdzene!!! ... bet vaļā dabūts tomēr nebija, tā kā zaudējumi mērāmi tikai slēdzenē un dusmās!!!!
3.janvāris 2011, 20:59 | links

Izrādās tā ir problēma...Izlasot Kredo palīdzības saucienu, arī man jāsauc - kā ar atļaujām EUR naudiņās ? Cerēju, ka bankas zinās, bet kā izrādās tā ir problēma, kura līdz piektdienai noteikti jāatrisina...Bez atļaujas sestdien būtu štramīgi. Lūdzu info, ja kāds zina.
3.janvāris 2011, 20:57 | links

Kur pie Peipusa ezera ir labas naktsmājas un par saprātīgu cenu?
3.janvāris 2011, 20:53 | links

Ka jau citi tad es ar, rīt uz Peipsijarvi okunēnus tramdīt:))) Pārējiem braucējiem ne asakas
3.janvāris 2011, 20:34 | links

Peipusnieks gan jau atspēlēšos tiem ķīšiem:)) gan jau būs arī asari vajag tik rakt.:))
3.janvāris 2011, 20:28 | links

seedoo es arī šonakt laižu uz peipi iemīt taciņu ezerā pie kallastes.. Garīgais uz 10! ceru, ka līdz rītam sniegs būs nokusis! varēsim salīdzināt - kas - kur ķēries! ne asakas Tev! :)
3.janvāris 2011, 20:20 | links

Super! Nav garšīgākas zivs par ķīsi! Būtu ar mieru ķīšus vien makšķerēt! Nevajag man tos 300 gr asarus, nevajag lielās raudas! Dodiet man ķīšus! Gribu tikai ķīšus!

:-))))))

Nu kā - tad, kad saēdas ķīšus, tad šitādi murgi sākas.
3.janvāris 2011, 20:17 | links

Peipusnieks kā ķīši:))
3.janvāris 2011, 20:14 | links

to arsiks Piedod par drukas kļūdu,vecvectēva būs pareizi!
3.janvāris 2011, 20:02 | links

to arsiks Padalies pieredzē ,kā pa tik īsu dienu var savilkt 9.5 kg. sīku asarīšu ,daudz ķīšu? Tev četras momiškas uz šņori, pa trīs reizē cel augšā ,varbūt svēri ar vecvectēca bezmenu?
3.janvāris 2011, 20:00 | links

Uz kuru vietu brauksi?
3.janvāris 2011, 19:59 | links

Šonakt laižu!
Atskaitīšos parīt!
Visiem ne asakas Jaunajā gadā!!!!
3.janvāris 2011, 19:39 | links

Ne asakas visiem jaunajā gadā !
Palīdziet ar informāciju. Šodien griesos SEB Unibankā, lai iegādātos Igaunijas makšķerēšanas atļauju.
Esti poisi ir pārgājuši uz EUR , bet visiem zināmais konts ir kronām.
Bankas darbinieki neko paskaidrot nevarēja, jo eiro vairs uz kronām viņi nekonvertējot. Baigi gribas copēt. Palīdziet ar EUR kontu.
3.janvāris 2011, 14:06 | links

Labshogad !!! Vakar 02.01.11. Ranna. No riiita mekleejam iisto vietu. Ap 10.00 atrodam puslīdz normaalu vietu 1.5 km no krasta kur vareetu teikt kad kjeraas. Koleegis iebaro ar puvushiem taarpiem aalingjiiti un piesien gan asarus gan kjiishus gan pa kaadai raudai. Man laagaa nekozaas un mekleeju taalaak no krasta liidz pat 7-9 km. nekaaaaa iznjemot vienu ljoti skaistu asari !!! Atpakalj braucot vietaaa kur ledus bez sniega piestaaju un saakaaaaas !!!!! Asari nemeloshu kaaaa CIMDI !!! Pulkstenis jau pusee divi. Njem gan asari gan rauda bet raudas izmeers nau gluzi kaaa peipusaaa. Paareju uz bljitku un liidz pus trijiem velku striipainos. Izmeers skaists.Dziljums ap 8-9 metri taadeelj vilkshanas prieks neaprakstaams !!! Pus trijos vainu izbeidzaas asari vai arii cope. Ja kaads nau bijis Rannaa visas iespeejas pabuut. Ir naktsmaajas daudz deguniem ja grib ir pirts un galvenais kad liidz lielceljam vienmeer tiksiet jo KILLERIS tiira regulaari lai copmanji tiek ieksha un aaraaa no vinja nama. Ja kas varat pazvaniit man un izstaastiishu preciizaak. 29249499 Arnis. Lai jums ziviigs shis gads !!! Visiem NE ASAKAS !!! Hau !!
3.janvāris 2011, 10:06 | links

:) paldies
3.janvāris 2011, 09:56 | links

+3725134713
vismaz pāris gadus atpakaļ,Viktoru pa šo numuriņu varēja sazvanīt.
:)
3.janvāris 2011, 09:32 | links

Sveiki jauna gada!

Vai kads lugtum nezin taa viira (laikam Viktors) vina numuru kas peipii ved ieksa? Jeb vel kadu kas ar to tai gala nodarbojas?

Paldies
3.janvāris 2011, 09:22 | links

Brālīti pat nepielien,savādāk ragutiņas vedīšu uz remontu.
2.janvāris 2011, 22:19 | links

Es arī tādā neziņā kas beigās ar to aci sanāca :DD Sajūta tāda ,ka tur varētu būt Nelsona vai Kutuzova pēctecis
2.janvāris 2011, 21:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager