Ir iespēja iegādātas spiningu -
Savage Gear XLNT3 8'3" 251cm , līdz 100g
60€
Savage Gear XLNT3 8'3" 251cm , līdz 100g
60€
30.decembris 2019, 22:04 | links
urmaas [24.12.19]: Puikas. Izrokatirs tam visam cauri paši un tad spriež iet! Tas navazpisānos pirkstus iztaisnot! Gaišus un jaukus jums Ziemasvētkus! :)Nemāki daiļi runāt? Nesaki neko....
Puikas. Izrokatirs tam visam cauri paši un tad spriež iet! Tas navazpisānos pirkstus iztaisnot! Gaišus un jaukus jums Ziemasvētkus! :)
urmaas, 24.decembris 2019, 20:41
Tad kāda jēga interneta sadaļai “forums”??? ( kur cilvēki cilvēkiem iesaka, padalās ar info) ::DD Būtu paklusējis, gudrais biedrs, un neko nekomentējis.!!! Runā kā viszinis, mēs jau tā klanamies tavā priekšā, paldies par to mazumiņu ko dod.. Es jau arī visiem mācu, neuzbāzies, meklē pats mistiskajā internetā, šī sadaļa nav intenets, MEKLĒ PATS!!! :DD tas ir vecs džeks, kas grib izkalusīties baigi zinošais, tikai beigās redzi, ka saprot tik daudz, cik visi pārējie..:DD
prickdick, 24.decembris 2019, 23:33
Puikas. Izrokatirs tam visam cauri paši un tad spriež iet! Tas navazpisānos pirkstus iztaisnot! Gaišus un jaukus jums Ziemasvētkus! :)
urmaas, 24.decembris 2019, 20:41
urmaas [24.12.19]: edzuss2 [Vakar]: Urmas - stāsti nu - kādēļ pro+ labāks!!? Arī ļoti interesē :)Interneta dzīlēs vari atrast lietotāju atsauksmes un ne tikai. Kā jau teicu-mans laiks, salīdzinot atšķirības, ir manas zināšanas. Neesmu šeit par skolotāju pieņemts, lai jums visu noliktu uz paplātes. Meklējiet, salīdziniet, izdariet secinājumus.Kārtējais dirsējs, dīvāna komentētais. Informācijas maz pagaidām. Nopirku šogad chirp, gatavojoties ziemas sezonai...:(((( Pagaidām diemžēl tikai no krasta biju testējis, esmu apmierināts. Vai baigi labāks par pro? Diez vai... bet man grūti salīdzināt, jo pro man bija pagājušo gad tikai pāris reizes izmēğinājumā.
edzuss2 [Vakar]: Urmas - stāsti nu - kādēļ pro+ labāks!!? Arī ļoti interesē :)Interneta dzīlēs vari atrast lietotāju atsauksmes un ne tikai. Kā jau teicu-mans laiks, salīdzinot atšķirības, ir manas zināšanas. Neesmu šeit par skolotāju pieņemts, lai jums visu noliktu uz paplātes. Meklējiet, salīdziniet, izdariet secinājumus.
urmaas, 24.decembris 2019, 00:02