2.aprīlis 2017, 12:49 | links
Negribās jau uz nedarbiem pierunāt, bet tik cēliem mērķiem ieteiktu tomēr kādu murdu, tīklu, kuru burtiski uz pāris h ieliec, lai baigi nesavaino lopiņus.
sragiagiaA, 30.marts 2017, 22:35
Man tas dīķītis speciāli izrakts sekls un neliels,nu jau kā 5 gadi,pieaudzis ar zālēm,pilnībā nolaižams.Es plānoju rīkoties tāpat kā zivjaudzētavās to dara,kad iznārsto,lielās izķer un salaiž citur,bet mazās tajās zālēs aug līdz jūnijam,barojas ar visādiem sīkiem kukainīšiem,tad pie trubas,kur iztek ūdens,ūdeni nolaiž lēni un seko līdz procesam, priekšā liek uzķeramo kasti bedrē,kur savācas visas sīkās, un tad maisā un uz ezeru.Dīķīti atkal spundē ciet,lai ūdens krājas un nākošā pavasarī procesu atkārto.Nu kkā tā.Galvenais šajā visā pasākumā laikus sadabūt vaislinieces,kamēr vēl nav iznārstojušas.Būtu pašam tāds dīķis,kur lielām dzīvot,tad jau nebūtu problēma.
zaceps, 30.marts 2017, 13:34
[quote=485043][quote=484300]Pārdodu pilnīgi jaunu un nelietotu spiningu shimano catana dx 210 cm testā 10-30!
Cena 30 euro!
4undra, 20.marts 2017, 14:03[/quot
Jaunā cena 25 eiro
4undra, 25.marts 2017, 09:11
Pārdots!
4undra, 29.marts 2017, 18:17
Sveiki copmaņi!Lūdzu padomu un palīdzību.Esmu izracis nārsta dīķi un vēlos savairot līdaku mazuļus,kurus varēšu ielaist tuvumā esošā ezerā,kurā dabiskais līdaku nārsts jau gadiem ir apgrūtināts dēļ bebru dambjiem,līdakas netiek uz nārsta vietām,bet pašā ezerā viņas kkā negrib nārstot.Ezers kādi 70 ha.,sīkās zivis kā biezs,ar eholotu vietām rāda pilnu ekrānu,tikai ar līdakām pašvaki.Varbūt kādam,Kurzemes pusē,ir privātie dīķi,kurā var kādu vaislas līdaku nozvejot,nopirkšu,bet saku kā ir,bagātnieks neesmu,tad jau nopirktu SS.LV kur piedāvā pa 3-4 eur.kg.Varētu jau mēģināt pa kluso kādā ezerā,upē,bet to jau inspektori nesapratīs,uzliks sodu,ka maz neliksies.Ja kāds var palīdzēt,kautvai ar informāciju,lūdzu dodiet kādu ziņu.
zaceps, 30.marts 2017, 12:03