Pērk/Pārdod

Sveiks, Bums !
Gribēju lūgt Tev padomu, Kaut kā iegrozījies tā, ka šobrīd nemitīgi vajag kaut asināt- urbjus kaltiņus, nu, galvenokārt nažus. Ko Tu ieteiktu iegādāties, lai puslīdz normāli šīs darbības veikt. Kaut ko univeršālu, vai tomēr katram savu. Nevajag,protams, sīkumos, bet, ja var tad vismaz virzienu kādā doties.
Paldies!
6.marts 2025, 13:01 | links

Tā ka CL vairs privātās vēstules kaut kā nesūtās rakstu te Rīt nobildēšu un ielikšu visus datus par motoru No skata kopts un braukts maz
5.marts 2025, 21:24 | links

bums [5.mar]: Aptuvenā cena 430-480 Ja apkopi netaisu tad 430 ja taisu apkopi 480
Kurš gads?Varbūt kāda bilde?
5.marts 2025, 20:42 | links

Aptuvenā cena 430-480 Ja apkopi netaisu tad 430 ja taisu apkopi 480
5.marts 2025, 19:50 | links

bums [5.mar]: Būs uz andeli Mercuey 5 zs 4 taktu Jāuztaisa apkopi Par cenu varēšu pateikt nākamnedēļ
Labi, gaidām.
5.marts 2025, 19:25 | links

Būs uz andeli Mercuey 5 zs 4 taktu Jāuztaisa apkopi Par cenu varēšu pateikt nākamnedēļ
5.marts 2025, 19:17 | links

Sveiki,varbūt kāds tirgo lietotu 5hp laivas dzinēju.
5.marts 2025, 17:31 | links

Un ziemas copē visu saliec piekabē, īpaši kad daudz sniega! :D
4.marts 2025, 16:04 | links

Nu, ar piekabi (parasto, ne speciālo laivai) ir tā, ka, kamēr viņas nav, var iztikt. Kad viņa ir, tad tu nesaproti, kā vispār bez viņas varēji izdzīvot. Tas, protams, ja dzīvo privātmājā. Grants, melnzeme, būvgruži, celtniecības materiāli, sadzīves tehnika - viss tiek vests. Un brīvdienās - laiva.
4.marts 2025, 15:47 | links

Ideja laba!!! Ja nenopirkšu savu,tad taisīšu nomas piekabei kautko tādu.
4.marts 2025, 15:08 | links

91ernis [4.mar]: Pirms tam bija Zubrjonoks, iegādājos pūsli 3,40m, Zubrjonaks palika par mazu! Lai pārvadātu piekabei būs tāpat jātaisa kāda uzparikte uz kuras uzlikt laivu, ar nomas piekabi to nezdarīsi. "Savs ir savs".

Lūdzu Tev ideja! Mana uzparikte nomas piekabei 4x gadā! Ieliec piekabē, uzliec laivu, 2 stropes abos galos! Ja Tev pūslis, uztaisi plakanu virsmu tādā augstumā, lai būtu pāri bortu malai! :)
4.marts 2025, 14:33 | links

Pirms tam bija Zubrjonoks, iegādājos pūsli 3,40m, Zubrjonaks palika par mazu! Lai pārvadātu piekabei būs tāpat jātaisa kāda uzparikte uz kuras uzlikt laivu, ar nomas piekabi to nezdarīsi. "Savs ir savs".
4.marts 2025, 13:41 | links

91ernis [4.mar]: JK7... Paldies patiešām vērā ņeams ieteikums. Ar lietotajām man ir cerība "varbūt noveicas". Pats no Latgales:)) Rēzekne mani nebiedē! ja līdz maijam neko neatradīšu ņešu jaunu, lai gan apzinos ka man vņa gadā mož tiks izmantota tikai kādas 10 reizes laivas pārvadāšanai.
Tad 10 gadā nomas piekabe un galva nesāp! :)
4.marts 2025, 13:34 | links

JK7... Paldies patiešām vērā ņeams ieteikums. Ar lietotajām man ir cerība "varbūt noveicas". Pats no Latgales:)) Rēzekne mani nebiedē! ja līdz maijam neko neatradīšu ņešu jaunu, lai gan apzinos ka man vņa gadā mož tiks izmantota tikai kādas 10 reizes laivas pārvadāšanai.
4.marts 2025, 13:16 | links

91ernis [4.mar]: Par jaunajām piekabēm dzirdēju, ka no skārda tasītas, bīstami pat atpakaļgaitā braukt "ka nesavērpj" :). Cenu 750 euro norādīju kā augstāko, ar cerību ka nopirkšu lētāk!!!!
Kniedēta, kvalitatīva cinka piekabe ar pastiprinato tiltu aiziet 2tk +…pat 2.8…kalpos ilgi un bēdas nebūs! Protams, dārgi…

Tiki, respo, utt…nav slikts variants, jo zini to, ka būsi pirmais saimnieks un apzinies, ka 500kg ir max, ko tur var iekraut…

Ja reiz šeit uzdod jautājumu, gan jau pats esi izgājis caur ss.lv un sapratis, kādas nojātas tur tirgo un tad vēl jābrauc apskatīt uz Rēzekne/Daugavpils!

Rudenī runāju ar nomas īpašnieku, viņam visas russo balt…un arī draugs nopirka respo man liekas, jo lietotas, ko bija skatīties, bija ar šķībiem bortiem un izjātiem tiltiem…

Tā kā aizbrauc pats apskaties, izrunājies un sapratīsi, ka viss nemaz nav tik slikti! Cilvēki tak pērk un lieto…vnk viņas nevar pārkraut! Ieliec mazāk un aizved 2x…:D
4.marts 2025, 12:39 | links

Pārdodu YAMAGA BLANKS Blue Current III BLC-74, lietots, bet ļoti labā stāvoklī, vienīgās nolietojuma pēdas uz eva roktura. Atrodas Liepājā, iespējams nosūtīt ar kurjeru. Cena 170€. Sīkāk pm
4.marts 2025, 11:47 | links

pardodu nesen iegadatu navionics baltijas juras dzilumu karti ir ari aluksnes ezera un peipusa dziluma kartes 30 eiro
4.marts 2025, 08:44 | links

Par jaunajām piekabēm dzirdēju, ka no skārda tasītas, bīstami pat atpakaļgaitā braukt "ka nesavērpj" :). Cenu 750 euro norādīju kā augstāko, ar cerību ka nopirkšu lētāk!!!!
4.marts 2025, 08:17 | links

Es arī melkēju piekabi :)! Vēlams lidz 2,5 m garumā, ar bortiem un dokumentiem. Summā līdz 750 Euro. PSRS laiku piekabes lūgums nepiedāvāt.

91ernis, 3.marts 2025, 15:21

jauna Tiki lētāka ar garantiju kādus 950 maksā. Ņemot vēl vērā, ka jaunai 2 gadus nav tehniskā jāiet, kas arī ir laiks un nauda, tad nez vai lietotu pa 750 ir jēga.
3.marts 2025, 18:48 | links

Es arī melkēju piekabi :)! Vēlams lidz 2,5 m garumā, ar bortiem un dokumentiem. Summā līdz 750 Euro. PSRS laiku piekabes lūgums nepiedāvāt.
3.marts 2025, 15:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager