aiziet vīri attīstam tēmu.....kurš vēl ko smieklīgu var uzrakstīt?--- tā tas spams arī rodas
27.jūnijs 2014, 16:02 | links
kādēļ tad pārdod?
Nicknice, 27.jūnijs 2014, 14:26
Tak tikko papardes zieda meklēšana bija, tagad jāgatavojas alimenti maksāt, nauda jākrāj :)))
martins_, 27.jūnijs 2014, 15:48
kādēļ tad pārdod?
Nicknice, 27.jūnijs 2014, 14:26
Šis īpaši mazlietotais superīgais mazdžigošanas kātiņš par 150 euro naudām meklē jaunu saimnieku.Jaunam cena veikalos ap 210 euro.
Garums 2,28m,garums saliktā veidā 1,17m,svars 91gr,9gb. Ti-Lite riņķi,tests 0,6-7gr.Fuji spoles turētājs,Taftec carbona spicīte,XT200 grafīts,kas ir stingri virs vidējā līmeņa,un galīgi nav širpotrebs.Cena nav apspriežama,nu varbūt drusciņ.
arsiks, 27.jūnijs 2014, 09:05
Heijā vimbas!
Varbūt kādam gurmānam/baudītājam gribas upgreidoties un ir gatavs pārdot:
Light tipa Jig kātu- līmenis sākot ar Team Salmo TIOGA
Spolīti Jigam ap 2000-2500 izmēru- līmenis sākot ar Shimano exage .
Jau Iepriekš dziļš pietupiens.
Robchiks, 26.jūnijs 2014, 09:25
Raudasgalva, tev pirms divām dienām iedeva 2 padomus - aizbraukt uz servisu vai uzrakstīt Rio vai Lāčukam.
Papildus ieteicu taupīt laiku un zvanīt ražotāja servisam un 5 min visu noskaidrot sēžot dīvanā. Beigās mēs ir dirsēji, jo padomi tev, redz, neder kā uzlieti.
Tā vietā tu izvēlies divas dienas čatot apkārt un apkārt... Ko es par gudru taisoties... Tas ir pizģec šitā pateikt.
Kaut tev jaunā spice sešdesmit vietās salūztu!
abrakadabra, 19.jūnijs 2014, 17:24
kaads kaats?kaats modelis?kaata garums?ja buus parsaiktiisi man uz kontu naudu es nopirksu,vareesi sanjemt arpus servisa darba laika,ja gribi varu nosuutiit ar autobusu vai kurjerpastu,bet tad cieniitais tas uz tava rekjina,veel variants sazinies ar kaadu dev tuvaak esoso tirgotaaju kurs tirgo salmo preci,un pasuuti detalju vinjam ja vinjs gribees tad tev paliidzees.
rio., 19.jūnijs 2014, 12:02
paldies.beidzot kads sakarigs cilveks.pajautasu copes veikala vai var man sagadat,janevares tad noteikti Tev padosu zinju.kats ir salmo team tioga 2.30m tests 3,5-22gr.un paldies pa velmi palidzet.
gahans, 19.jūnijs 2014, 16:21
Tieši priekš tam arī ir telefons un epasts, lai noskaidrotu vai spices pārdod veikalā, vai servisā, kādi ir noreķinu veidi un savākšanas veidi? ...priekš kam telefons un epasts... :D :D :D
abrakadabra, 19.jūnijs 2014, 12:00
kaads kaats?kaats modelis?kaata garums?ja buus parsaiktiisi man uz kontu naudu es nopirksu,vareesi sanjemt arpus servisa darba laika,ja gribi varu nosuutiit ar autobusu vai kurjerpastu,bet tad cieniitais tas uz tava rekjina,veel variants sazinies ar kaadu dev tuvaak esoso tirgotaaju kurs tirgo salmo preci,un pasuuti detalju vinjam ja vinjs gribees tad tev paliidzees.
rio., 19.jūnijs 2014, 12:02