Čau vīri , vēlētos pajautā , vai kāds tirgo Shimano tx 2 komplektu?
Ja ir ko piedāvāt uzrakstat lūdzu pm :)
Ja ir ko piedāvāt uzrakstat lūdzu pm :)
15.augusts 2023, 08:08 | links
jegersz [08.08.23]: Varbūt kādam nepieciešams copes autiņam ;) Passat B8 oriģinālais domkrats komplektā ar oriģinālo riteņu atslēgu, buksēšanas cilpu un kas tur vēl nāk klāt par paris sīkumiem ? Komplektiņš ir "dzimtajā" dermantīna čeholā.Šitādus "ekspertu" komentārus vienmēr prieks lasīt :)
29-172-873 vai te pm
mmartins, 3.augusts 2023, 18:14
Šrotā 15-30€, tieši tādā pašā komplektācijā!
SoTo [10.08.23]: Parādījas interese pamēģināt kastinga copes metodi. Īpašumā ir nonācis kastinga kāts ar testu 20 - 60 gr. Par saprātīgu cenu vēlos iegādāties kastinga spoli kreisai rokai. Neko dārgu nemeklēju, lai saprastu pamatus un vai vispār patiks.
veersits [09.08.23]: Pārdodu Zetrix Avalanche ZAC-702M, kastinga versija, 80 eiro, atrodas Valmierā. Pm.P.s. strādājis divas sezonas, ideālā stāvoklī.
Varbūt kādam nepieciešams copes autiņam ;) Passat B8 oriģinālais domkrats komplektā ar oriģinālo riteņu atslēgu, buksēšanas cilpu un kas tur vēl nāk klāt par paris sīkumiem ? Komplektiņš ir "dzimtajā" dermantīna čeholā. Lietots, bet teicamā stāvoklī.
Jautājuma cena - 50 eur
Varu foto nosūtīt uz vacapu
29-172-873 vai te pm
mmartins, 3.augusts 2023, 18:14
Xehokc [31.07.23]: Pārdod Yamaga Blanks Blue Current 93 TZ Nano All Range. Jauns kāts, plēvē, ar visām birkām, 440 €Daiwa pārdota
Vēl pieejams Xesta Black Star Extra Tuned s84mh 300 €
26729529
jegersz [30.07.23]: raivisru [16:50]: Beidzot vajag atjaunot elektroniku, meklēju LIVE eholoti.Klausies, nevienā brīdī neteicu ka man vajag jaunākos modeļus un pedāļus. Ja SS ik pa laikam uzpeld komplekti līdz 1.5k tad kādēļ man nepameklēt šeit kur copmaņi tomēr uzturas vairāk? Nepatīk mans sludinājums tad lūdzu nekomentējam muļķības!
Garmins, Hummis, Lowrance tam nav nozīmes. Meklēju maksimāli pilnā komplektācijā, vēlams ar visu kruķilku, ideāli ja gumijniecei.
Piedāvājumus lūdzu uz watsapp 28334039 - Raivis
Budžets ap 1k , izskatīšu visus variantus.Oho, ja nu piesakās vairāki piedāvājumi ar pilnu live komplektu par 1k, tad padod ziņu arī pāris ieķertu.
Es kkā biju iedomājies ka šitiem cena tāda ka pa 1k nesanāk ne plika eholote ne atseviški live sonārs. Interesanti.
Ezs87, 30.jūlijs 2023, 23:40
Nē nu gribēt jau var par 1k€ gan eholotu, gan live devēju, GPS, gan grozāmo kronšteinu, kungs nepieminēja, bet gan jau ar pedāļiem!
Ambīcijas laba lieta, bet labāk jau tomēr pie zemes turēties!