gintsgg- ja neko nesajēdz par inspektoru darbu, labāk muti nevirini, jo ne vienmēr inspektori noķer kur gaida, bet pēc zvana, ka tādā vietā velk ārā tīklus un tāda mašīna, vai līdzīgi.
13.novembris 2015, 11:38 | links
Mana mašīna , manas makšķeres , tas ir mans privātīpašums , un kā zināms privātīpašums ir svēts , jā nespēj pierādīt pārkāpumu , kaut vai uzfilmējot , tad meklē citu darbu un nelietderīgi neiznieko valsts naudu . Ar to šo neauglīgo diskusiju esmu beidzis , jo nav interesanti strīdēties ar tādiem , kuri neko vairāk nezin kā mistisko tiešo tuvumu , bet citādi nespēj pilnīgi neko .
gintsgg, 13.novembris 2015, 11:32
gintsgg- nav problēmu, taisām lai varētu makšķerēt tādas pašas prasības kā medību ierocim, kursi, eksāmens, iegādes atļauju, pārvadāšanas noteikumi un tā uz priekšu, ja pārkāp viss nost, liegums ilgs, nezinu pārējie Tevi nolinčos ;D
Malikis2011, 13.novembris 2015, 10:44
Un jā netaisām , tad inspektori var čakarēt jebkuru , cik vien viņu fantāzija atļauj ? Tad jau labāk taisām , un visus inspektorus sūtām pie velna ar visiem viņu murgiem .
gintsgg, 13.novembris 2015, 10:49
Klausies, laikam liecies gudrāks par Tieslietu ministriju un turienes juristiem, jo visi noteikumi iziet caur viņu rokām arī. Nu sūti, tikai tad nežēlojies ka caurumi sāp;D
Malikis2011, 13.novembris 2015, 10:54
Izskatās ka tev tās pelēkās vielas smadzenēs nav vispār , tu proti malt tikai savu , bet nav ne vienas konkrētas atbildes uz konkrētu jautājumu . Kas attiecās uz sāpošiem caurumiem , skaties ka nesanāk žēloties , ka kameras biedri sāpīgi paplašina jau esošos caurumus .
gintsgg, 13.novembris 2015, 11:12
gintsgg- nav problēmu, taisām lai varētu makšķerēt tādas pašas prasības kā medību ierocim, kursi, eksāmens, iegādes atļauju, pārvadāšanas noteikumi un tā uz priekšu, ja pārkāp viss nost, liegums ilgs, nezinu pārējie Tevi nolinčos ;D
Un jā netaisām , tad inspektori var čakarēt jebkuru , cik vien viņu fantāzija atļauj ? Tad jau labāk taisām , un visus inspektorus sūtām pie velna ar visiem viņu murgiem .
Klausies, laikam liecies gudrāks par Tieslietu ministriju un turienes juristiem, jo visi noteikumi iziet caur viņu rokām arī. Nu sūti, tikai tad nežēlojies ka caurumi sāp;D
Malikis2011, 13.novembris 2015, 10:54
:) demogogija, neviens inspektors nepiesiesies, par neatlautiem rīkiem, jo vairāk, ja tie būs kkur mašīnā un nesagatavoti lietosanai,,,, ja pirms tam nepārliecināsies un nepiefiksēs pārkāpumu !
bushmans, 13.novembris 2015, 10:21
Es jau to teicu ,ka tos dūrējus vajag žmiegt nost , es cepos par šo murgaino jēdzienu "tiešā tuvumā " , kur tas tuvums sākās un kur beidzās .
gintsgg, 13.novembris 2015, 10:22