Par ko es negribu lasīt "Copes Lietās"!!!!!!! Es neabonēju šo žurnālu, jo bez izcilu makšķiernieku rakstiem, kāds ir NG, bez interesantām intervijām, bez atsevišķiem sakarīgiem autoriem... tas, kas tiek publicēts ir vienkārši šausmas. Piemēram, katrā žurnālā vismaz divus rakstus publicē no Artūra Mucenieka kurš ir arī Jānis Zvīņa. Nestrīdēšos par viņa spējām uzrakstīt kaut ko sakarīgu. Taču kādēļ reportāžas taisa cilvēks, kurš vispār neko no makšķerēšanas nejēdz. Nu vismaz ar saviem rakstiem viņš rada tādu iespaidu. Un tas ir cilvēks, kurš no žurnāla rindiņām mūs uzrunā un stāsta kā līdakas pamet zāļainos seklumus un dodas uz dziļumiem un raksta rakstus, ka Igaunijā ir ezeri, kur pilns ar zivīm tikai tās neķeras. Es neesmu gatavs maksāt naudu par kaut ko tādu. Un vēl es negribu maksāt par to, ka tiek rakstīts raksts - Grunts trolings: dziļāk nemēdz būt, kuru es vairākos turpinājumos esmu jau izlasījis krievu žurnālos. Tad vismaz pierakstiet klāt - raksts ir mūsu pašu, bet virsrakstu nozagām... nu 1:1 - glubže ņebivajet :DDDD un vēl man nepatīk, ka netiek norādīts no kura ārzemju žurnāla materiālls ir nofenderēts... nav jau iebildumu... var to darīt, taču nu piebildīti pielieciet - tas nav pētīts Latvijā, bet ir citu valstu speciālistu darbs un viss čikiniekā.
Ko es gribētu lasīt - vairāk no NG. Vismaz 2 materiālus, bet tas ir atkarīgs no viņa vēlmes un iespējām. Gribētu turpināt lasīt intervijas - tās tiešām ir labas. Ezeru kartes ir ok. Gribētos šo to arī par mūsu zinātni palasīt, par pētījumiem kādi tiek veikti un protams normālas reportāžas no copes. Nu brauc taču NG, EV un citi salmovieši makšķerēt. Varētu taču saspringt un kaut ko uzrakstīt. Tas būtu daudz vērtīgāk nekā "Vai lielais plēsonis rudenī kļūst stulbs?" Nē... stulbi ir cilvēki, kas tādus rakstus lasa...vismaz es sajutos stulbs, ka to žurnālu nopirku.....
11.novembris 2009, 02:21 |
links