es lietoju 2:
1. Fishin buddy 2255 (tas ar garo kāju), vēsturiski ienācās pirmais, kopīpašums ar čomiem, Norvēģijā bija ļoti noderīgs, Latvijā vienu otru samu esmu ar viņu noķēris, bet trūkums ir šaurais stars (20grādi), baigi jāmenedžē, lai ēsmu starā trāpītu, diez kas nav. Ir interesantas fīčas, kā sidefinder, t.b. meklēšana uz sāniem, piem seklā ezerā līdakas, bet reāli neesmu daudz to izmantojis, to jau tāpat redz kur jāmet :) Pašlaik viņu šad tad ziemā paņemu līdzi...piem, lai redzētu kādā dziļumā stintes peld :)
2. Eagle FISHEASY 250, šitam ir paliela melnbaltā bilde 240x240 pikseļi un 2 stari 60 un 120 grādi. Samu ķeršanai derīgs. Pamatā lietoju 60 grādīgo staru, bet ja ir vairāki copmaņi un piem 4 makšķeres uz visām pusēm, tad reizēm nākas slēgt to plato staru, lai visas ēsmas uz ekrāna dabūtu...gribētos bik lielāku izšķirtspēju, lai var labāk strīpas platumu un no tā sama lielumu saprast.
3. esmu darbojies arī ar Eagle Trifinder - bija ok, šim vēl trešais stars 90 grādi, un vēl daži patīkami sīkumi, bet dārgāks par manējo 250 un Eagle Fisheasy 350C, krāsainais, tas gan izrādījās ne visai, jo ģīmis maziņš, lai gan punktu daudz, strīpiņas smalciņas, ja tur klēpī vēl kauko var saprast, bet otrs copmanis neredz...saulē vispār neko nevar saprast...
14.februāris 2011, 12:24 |
links