Ies vaļā, vai ies ciet. Vai vispār nekur neies. Bet būs jautri.
20.novembris 2023, 19:37 | links
andzus69 [20.11.23]: Puiki jau velk no ledus, drīz ies vaļā pa riktīgoNunu. 3 dienas -6 nakti un jau puiki uz 2cm levitē? :D
Piebalgā vēl lēdus nav. Bet viena cope bija.
No laipas copēji?
H20, 19.novembris 2023, 10:23
Viss notiek un notiks neatkarigi no Mumsim... Buus arī ledus un tā copes prieki.... viss būs!!! Savaa nu jau 40 gadu pāri copes stāžā bija viens gads kad uz Valsts svetkiem jau bija kraukšķigi pirmā ljadus ašuki uz galda ...
zivotaajs, 11.oktobris 2023, 09:46
mirtins [11.10.23]: Viss notiek un notiks neatkarigi no Mumsim... Buus arī ledus un tā copes prieki.... viss būs!!! Savaa nu jau 40 gadu pāri copes stāžā bija viens gads kad uz Valsts svetkiem jau bija kraukšķigi pirmā ljadus ašuki uz galda ...tas man kā reiz der, decembrī tieši nebuušu uz vietas, lai babe uzsalst no janvaara
O jā, es ar atceros vienu ziemu, kura sākās uz Mārtiņiem. Kā sāka salt, tā neatlaida. Bet nu izskatās, ka šogad ledus varbūt būs uz Alūksnes mazajiem ezeriņiem, bet visur citur būs jāgaida Janvāra vai februāra sali. Atceros arī zimu, kad ledus sezonu atklāju Viešūrā februāra pirmajā nedēļā un todien bija mīnus 20 :DDD
Viss notiek un notiks neatkarigi no Mumsim... Buus arī ledus un tā copes prieki.... viss būs!!! Savaa nu jau 40 gadu pāri copes stāžā bija viens gads kad uz Valsts svetkiem jau bija kraukšķigi pirmā ljadus ašuki uz galda ...
Tomas [08.10.23]: Konjaku ar ledu....Nu tas ir tīri gaumes jautājums, man piemēram vīns garšo tieši auksts no ledusskapja, kas arī ir pret visiem kanoniem, savukārt istabas temperatūras vīns manuprāt ir nedzerams velna mīzelis un es ja vīnu pie pusdirnām, tad tikai aukstu no ledusskapja.
Kā Zebrusā ar ledu, var mēģināt :)))) Ja ,jau Pierīgā snieg, moš Jūsu galā jau no ledus ašukus trenkā? :)
,,Naktī un no rīta Pierīgā, Zemgales pusē sniga sniegs."
https://nra.lv/latvija/431586-pieriga-uzsnidzis-sniegs-dazviet-sniega-karta-tik-bieza-ka-apgrutinaja-brauksanu.htm
RaimisD, 8.oktobris 2023, 17:17
Lai gan tagad ir modīgi visu novelt uz krieviem,bet nu latvju tautas dzīvesziņa un tradīcijas ir neizmērojama stulbuma avots - kūlas dedzināšana, pirmais ledus, pēdējais ledus, indīgu sēņu ēšana u.t.t. :)))
mirtins, 27.marts 2023, 08:26