Kaada cena ir deeper pro plus
19.janvāris 2019, 08:57 | links
jg1972 [18.01.19]: Sveiki!Nekas nenotiks.
Ir doma iegādāties RAYMARINE ICE FISHING KIT A80580. Vasarai man ir RAYMARINE DRAGONFLY 4PRO. Respektīvi ekrānu izmantošu ziemā. Jautājums. Kas notiek ar krāsaino displeju pie -10līdz -15 C?
Sveiki!
Ir doma iegādāties RAYMARINE ICE FISHING KIT A80580. Vasarai man ir RAYMARINE DRAGONFLY 4PRO. Respektīvi ekrānu izmantošu ziemā. Jautājums. Kas notiek ar krāsaino displeju pie -10līdz -15 C?
jg1972, 18.janvāris 2019, 19:57
Man tāds jautājums: kā aprēķināt cik plats tas Deeper 15grādu stars ir divos metros,vai piecos utt!? Respektīvi ziemā cik lielu laukumu zem āliņģa var redzēt?!
Pašam ar ģeometriju pašvaki...:)
pikeHunter, 18.janvāris 2019, 09:12
Pag, kāds tad ir 2D sonāra stars? Man liekās, ka tieši tas arī ir konuss, ne?
Struktūrskaneriem ir vēdekļveida stars. Tā bija, ko?
o.
otinjsh, 18.janvāris 2019, 10:06
Man tāds jautājums: kā aprēķināt cik plats tas Deeper 15grādu stars ir divos metros,vai piecos utt!? Respektīvi ziemā cik lielu laukumu zem āliņģa var redzēt?!
Pašam ar ģeometriju pašvaki...:)
pikeHunter, 18.janvāris 2019, 09:12
Brīvdienās bijā Kālā, pameklēt Kimlakus. Trīskilogramīgie, divkilogramīgie un kilogramīgie asari mūsu "piesmēja", bet - līdz ar slinko copi bija vairāk iespēju parādīt/pastāstīt par Garmin LiveScope iespējām. Visas nianses video nepārādījām, kaut ko atstājām arī veikala konsultācijām :) Video ir video sadaļā, tepat copeslietas.lv. Ne asakas!
eholotes.lv, 15.janvāris 2019, 09:27
Tiešām interesanti. Zēl, ka bija tikai dažas mazas zivis, b'tu intereanti paskatīties kā viņi tur barā apakšā ņemās uz mānekli un no cik atāluma nāk klāt. Uztaisi vēl :)
kraft, 15.janvāris 2019, 19:37
Kādas atsauksmes par eholoti Garmin Striker 4 plus
Norris, 15.janvāris 2019, 16:42
Brīvdienās bijā Kālā, pameklēt Kimlakus. Trīskilogramīgie, divkilogramīgie un kilogramīgie asari mūsu "piesmēja", bet - līdz ar slinko copi bija vairāk iespēju parādīt/pastāstīt par Garmin LiveScope iespējām. Visas nianses video nepārādījām, kaut ko atstājām arī veikala konsultācijām :) Video ir video sadaļā, tepat copeslietas.lv. Ne asakas!