Smols,Tavas domas lido vēja spārniem! Man,kā ne pirmā svaiguma puikam,paiet zināms laiks lai Tevi saprastu,bet Eholotes zin par ko runā. Domāju,ka spēcīgākais špīlers šai lauciņā.
9.novembris 2015, 17:36 | links
Kaspars !!!!!
Ta kas bija tie par cipariem 47-51-52 sadala Juglas ezers ??????
P.S. Nav letak tadus zimulus nopirkt Centraltirgu ????
Runa ka tur vakaros ara met daudz daudz kg visadu zemmeru zivju.........., mazi asarisi, lidacinas, linisi ???
Nez kur viņi tadas aizliegta izmera zivis dabuu ?????
Smols, 9.novembris 2015, 17:21
Pirms pirkt es jau padomātu kam uzticēties firmai ar daudzu gadu pieredzi(SALMO,eboat)vai arī nesen uzradušam kantorītim :)
rio., 9.novembris 2015, 14:07
...:) varētu domāt, ka paši ražojat !
Gan vecais gan jaunais gruzīns to konjaku
*MiNascali* smeļ no vienas mucas !
bushmans, 9.novembris 2015, 14:27
Bet "vecais" gruzīns taču ir "viedais" un "vienīgais respektējamais" :) Tā jau ir, tirgo tik to ko zin...
Lowrance Elite 4xCHIRP šobrīd maksā 219 EUR, Mairita, akumulatori, lādētāji - viss uz vietas, ar ražotāja garantiju. Ar lielisku attēlojumu un labām funkcijām. 300 Eur arī lādētājs un akumulators ietilps. Lai "vecais gruzīns" ar cenām nepiečakarē, LOWRANCE šobrīd ir pieejami atsevišķi akcijas produkti.
Pēc tam vēl uzprasi - kāpēc eholotei bez sānskatiem ir vajadzīgs plats ekrāns :) Vai tāpēc, ka nav track-back? Augstam ekrānam vairāk telpas. Bet tas tā... asumiņam.
Lai Jums mierīgs prāts un siltas domas :)
eholotes, 9.novembris 2015, 16:15
Mairita !!!!!
Nelauzi sev galvu ar tam ehalotem.............
Uzdavini vinjam "gudro bumbu " ( ipasi ja viņš cope ziema 'saucas Deeper. Dominas mobilo bode jauna maksa ap 210 jurisi.
Neta perkot lietotu domaju ka dabusi pa 100 jurisi pa 100 proc, ar visiem cekiem un garantijam.
P.S.Isti copmani ja kas nekadas kokalotes nelieto, jo viņi iet UZ copi........... nevis lureet ekrana vai tur zem udens ir zivis.
Smols, 9.novembris 2015, 16:30
Pirms pirkt es jau padomātu kam uzticēties firmai ar daudzu gadu pieredzi(SALMO,eboat)vai arī nesen uzradušam kantorītim :)
...:) varētu domāt, ka paši ražojat !
Gan vecais gan jaunais gruzīns to konjaku
*MiNascali* smeļ no vienas mucas !
bushmans, 9.novembris 2015, 14:27
Raimarine ir visvienkāršāk saprotamā ehalote ar vis kvalitatatīvāko attēlu .raimarine piejami visos Salmo veikalo(arī eboat.lv),uz vietas ir ar ko salīdzināt.atnāciet izstāstīsim.
rio., 9.novembris 2015, 12:45
Ok :) Uz kurieni tieši jāiet?
Mairita, 9.novembris 2015, 13:44
Mums
Jebkuru Salmo veikalu.pats esmu Salmo daugavgrīvas(durbes iela 8)
rio., 9.novembris 2015, 14:41
Raimarine ir visvienkāršāk saprotamā ehalote ar vis kvalitatatīvāko attēlu .raimarine piejami visos Salmo veikalo(arī eboat.lv),uz vietas ir ar ko salīdzināt.atnāciet izstāstīsim.
Ok :) Uz kurieni tieši jāiet?
Mairita, 9.novembris 2015, 13:44
Ja interesē daudzpusīgāka konsultācija un plašs sortiments - interesējieties eholotes.lv :) Ir arī Raymarine.
eholotes, 9.novembris 2015, 13:19
http://eboat.lv/lv/eholote-ehalote-gps/eholotes/raymarine/dragonfly-4/eholote-raymarine-dragonfly-4-dv
te būs 269 eur.
piezvaniet kantoris Teikā
Labdien kungi!
Vēlos savam vīram uzdāvināt eholoti, bet šīs ierīces pagaidām ir tumša bilde :D Saprotu, ka jēdzīgs aprīkojums varētu izmaksāt ap 200-300 eur. Kādas ierīces Jūs varat rekomendēt? :)
Mairita, 9.novembris 2015, 09:43
falx, 9.novembris 2015, 14:00
Ja interesē daudzpusīgāka konsultācija un plašs sortiments - interesējieties eholotes.lv :) Ir arī Raymarine.
Labdien kungi!
Vēlos savam vīram uzdāvināt eholoti, bet šīs ierīces pagaidām ir tumša bilde :D Saprotu, ka jēdzīgs aprīkojums varētu izmaksāt ap 200-300 eur. Kādas ierīces Jūs varat rekomendēt? :)
Mairita, 9.novembris 2015, 09:43