Sveiks. Neesmu nekāds spečuks, bet man pagājušo sezonu bija Lowrance x4 pro. Varbūt kādam noder mana pieredze.
Man likās labs, lēts aparāts. Ņemot vērā, ka šis bija mans pirmais eholots, šķita, ka rādija visu baigi labi. Tagad vairs nevaru iedomāties braukt uz nepazīstamu ezeru bez eholotes. Ja arī neķerās, tad vismaz gultni papēti, ko interesantu ieraugi. Zivis gan neredzēju un nemaz necerēju redzēt, jo ja vietas dziļums ir līdz 3m, tad uzbraucot ar laivu, tās zivis jau sen būs prom.
Patika: labs skaidrs ekrāns kuru redz jebkuros laikapstākļos. Ilgi var lietot nedomājot par izlādes problēmām. Cena. Uzstādīšana un palaišana bez galvassāpēm. Kvalitāte. Var noņemt tos muļķīgos zivju simbolus (fish ID).
Nepatika: nevar noņemt pīkstienus, kas saimniekam par sevi atgādina katru reizi nospiežot jebkuru pogu. Dziļumā virs 6 vai 10m, precizitāte zūd un nav īsti vairs skaidrs kas notiek ar to gultni (varbūt nemācēju saregulēt, bet nu izmēģinājos ne vienu reizi vien). Jāpērk atseviķī klemmītes akumulatoram lai savienotu.
Finālā varu teikt - priekš pirmā eholota labs variants. Dara visu pamatu ko vajag. Lai arī bija labs, tomēr savu sezonas beigās pārdevu un tagad plānoju vietā ņemt Lowranace Elite-4x DSI. Gribu izmēģināt jauno DSI sistēmu un ceru uz precīzāku informāciju virs 6m dziļuma.
6.janvāris 2013, 21:53 |
links