Ja nauda kabatu neplēš, var ieiet piemēram Depo un pa lati 2-3 sataisīt tīri labu turētāju. Pirktais protams būs smukāks un pie tā nebūs jāstrādā, bet...
Nu tu vecozēn iznesi.........., tādus jokus es ilgi atcerēšos:((( Tev labs garīgais, bet es vismaz varēšu mierīgi aizmigt:))) Viss, vairs neko negribu DZIRDĒT!!!
Seedoo , tas bija joks , ne man ir tāds eholots , ne es ko tirgoju , ne es zinu ko par viņu teikt , Tava reakcija sasmīdināja ne pa jokam , rakstu un smejos , būs labs garīgais līdz pat gulēt iešanai .
GINT, TU GAN ESI KRĀNS!!!!!!!!!!!!!! Kaut vai privāti uz pastu atmet!!! Cepums no manīm garantēts! Vismaz varbūt vari pateikt pirkt vai nē?
P.S. Par cik tad tirgo?
Nu redz- ronny par tādu pašu ja ne vēl zemāku naudu piedāvā aivisam kaut ko prātīgāku! Nekā personīga pret Fishin' Buddy:)) Vajag tik runāt un vienmēr var atrast pareizo risinājumu.
Velns parāvis VAI KĀDAM IR HUMMINBIRD 596 HD VAI KAUT KAS NO TĀS SĒRIJAS!!! Cik var prasīt-kādas atsauksmes????
Komplektā X4 un X4 Pro nāk vadi devējs un kronšteins stiprinājumam pie laivas tranča. Cudai 300 portable kronšteina vietā piesūceknis. Vēl ja ir vēlēšnas var nopirkt speciālu alūmīnja stiprinājumu, kuru var pieskrūvēt pie laivas malas (nsūtīšu bildi).
Ronny, paldies, apskatīju. Ja pareizi saprotu, displejam klāt nāk vads ar devēju/uztvērēju, kas kaut kā janogādā zem ūdens. Un liekas, ka jānostiprina arī?
Kvoks, interesanta ideja. Man arī kāds tāds akumulators mājās mētājas. :-)
Es pagājušo gadu lietoju,lietotu BOSCH urbjmašīnas akumulatoru.
Vien vārd sakot,reģipša skrūvēšanai šis bij palicis par vāju,žēl bij mest ārā un nolēmu pamēģināt ehalotei,bij pašā laikā.
Jālāde gan pēc katras copes.
P.S.Ilgāk gan par 5-6 h netiku izmantojis ehaloti.
aivisq: Varu ieteikt Lowrance X4 vai X4 Pro, vienkārši lietošanā var droši lietot gan ziema gan vasarā. X4 viens stars 60 grādi X4 Pro divi stari attiecīgi 60 un 120 grādi. Cenas arī draudzīgas, abiem zem 100 Ls. Slēdzami pie akumulātora. Vēl varu ieteikt arī Eagle Cuda 300 Portable, tas būs ērtāks pārnēsāsāšanai, cena arī zem 100 Ls