Eholotes

Torpēda: Portatīvajām eholotēm devējam ir liels un spēcīgs piesūceknis, kuru var "piesūcināt" pie jebkuras virsmas, domāju arī pie Tavas ufimkas.

Par to ka devēju var vienkārši atstāt laivas iekšpusē nebūs īsti pareizi, jo:
1. lai iegūtu precīzu info, devējam jābūt uzstādītam pareizā leņķī;
2. devējam jābūt kaut cik stabili piestiprinātam, citādi gultnes info mainīsies nesakarīgi zibenīgi;
3. ne visiem materiāliem skaņas viļņi iet cauri. un pat ja iet, tad gaiss kas ir pa vidu starp devēju un laivas apakšu rada neprecizitātes un traucējumus. Tāpat laivas materiāls var radīt nobīdes. Ja tomēr ir vēlme iemontēt devēju laivas iekšpusē, tad ražotāji to rekomendē tikai stiklašķiedras laivām un tad šis devējs ir īpaši rūpīgi jāielīmē ar epoksīd sveķiem.

Runājot par portatīvajām eholotēm - nav nekādas vainas - pat otrādi, tās nav nekur stacionāri jāpiestiprina, ir elegantā somiņā ar atsevišķu vietu mazajam aķītim, devējam ir piesūceknis komplektā utt., un funkcijas ir identiskas kā tādam pašam "ne-portatīvajam" modelim. Diemžēl nemāku te ieliekt bildi...
3.septembris 2010, 16:45 | links

Torpeeda
pats gan neesmu provējis, bet cilvēki runā, ka to raidītāju gumijas pūslī, var atstāt arī iekšā, un šamais maucot tai gumijai cauri! a tas par to portatīvo, man liekas, ka ir muļķības.
3.septembris 2010, 16:18 | links

Fuu, tikko pabeidzu lasīt visu, ko jūs te esat sarakstījuši. Man ir daži jautājumi:
vai manai vecajai ufimkai der tikai portatīvās eholotes? Un kā vispār gumijas laivās ir ar tām eholotēm? Netraucē, ka tā ir tāda ļumīga? Kur liekat to raidītāju?
3.septembris 2010, 13:58 | links

http://www.fishfinder-store.com/hufi525.html ko jus sakat par so ludzu varetu dzirdet jusu domas un vai vins ziema ir piemerots? :) paldies
30.augusts 2010, 13:46 | links

Kas ta nu :)))
Lielajiem monopolkretīniem (normark) vairs bizness neiet, un sāk palikt atsaucīgi pat pret mazumpircējiem !!!
Lošaras
Za ribalku:)))
27.augusts 2010, 22:03 | links

Sveiki!!! Varbūt kāds zina kur var nopirkt eholotei Lowrance X50DS devēju??? Paldies!!!
27.augusts 2010, 20:53 | links

Šodien "Normark'ā" kļuvu par oriģinālā Hummibird kronšteina laimīgo īpašnieku, pie tam, par , manuprāt, ļoti saprātīgu cenu.
Liels paldies atsaucīgajai un simpātiskajai Lizzy! :)
26.augusts 2010, 17:34 | links

zaraza
manai piranjai 150 ar nolūza vienā pusē, tak es pats sameistaroju, no skārda izgriezu loksnīti, izurbu caurumu un visa uzparikte man pieskrūvēta uz dēļa gala un ir okey.
26.augusts 2010, 14:37 | links

Lizzy- Paldies par info :)
26.augusts 2010, 13:10 | links

Lizzy

Paldies, piezvanīšu! Vienkārši man arī tāpat kā V.S.O.P. likās, ka bezcerīgs variants, jo kad prasīju "Normark" skrūves tam pašam eholotam, tad man teica ka nekādu rezerves daļu eholotiem servisā nav :(
25.augusts 2010, 20:18 | links

Lizzy,

Kopš kura laika Normark kaut ko tirgo? Tiešām ir kas mainījies uz labo pusi?
Piedod par skepsi, bet kad gribēju pie Jums naudu notērēt eholota perifērijas iekārtās(barometrs, otrs devējs, slēdzis devēju pārslēgšanai), , tad Jūs man piedāvājāt meklēt veikalu, caur kuru to pasūtīt + vēl nespējāt noteikt atbilstību Humminbird997 QB sonoriem/devējiem... Atkal viss no USA bija jāsūta. Labs Jums tas brandu portofolio ir nolasīts, bet ar pieejamību ir dikti švaki, kad vajag to ko vajag.
25.augusts 2010, 19:40 | links

zaraza: Iespējams varam Tev palīdzēt un piedāvāt oriģinālo Fishin' Buddy 120 kronšteinu. Ja ir interese uzzvani uz Normark Latvia, tel. 67672275
25.augusts 2010, 18:58 | links

Edžus: Piranha 180 kā visas Piranha sērijas eholotes ir vienkārši lietojamas, saprotamas, uzstādāmas utt. Ar to redzēsi visas elementārās lietas, ko no eholotes var sagaidīt: proti ūdens temperatūru, dziļumu, gultnes reljefu, struktūru un protams zivis. Piranha 180 ir labs ar to, ka tam ir 3 staru kombinācijas pārklājums, kas kopā veido 90 grādu platu leņķi. Mūsu seklajās ūdenstilpnēs tas nav mazsvarīgi. Dziļuma un pārklājuma attiecība tik platam leņķim ir 1:2, proti, ja dziļums zem laivas ir 1m, tad eholotes pārklājums zem laivas ir 2m. Vēl noderīgi ir tas, ka šī eholote rāda ar kuru staru kura zivs ir uztverta un kurā laivas pusē tā atrodas un kādā dziļumā.
25.augusts 2010, 18:53 | links

kilka

Njaa... Tad no sliedes gabala jāizgriež :)
24.augusts 2010, 17:37 | links

Zaraza - meklē nu uzreiz metinātāja darbnīcu ;)
skali ar neturēs Tavus pianista pirksteļus :D
24.augusts 2010, 17:01 | links

jautājums vai kāds nezin galdnieku darbnīcu, kurā varētu pēc parauga uztaisīt eholotes kronšteinu... Nu ne tik smalku kā oriģinālo, bet aptuveni funkcionalitāti nodrošinošu (skrūve un paraugs ir). Manam Fishing Buddy 120 oriģinālais plasmasas kronšteins pēc pievilkšanas ar manām maigajām rociņām ņēma un saplīsa :(
24.augusts 2010, 16:42 | links

Šopavasar iegādājos Humminbird Pirahna 180, neko sliktu nevaru teikt. Visu rāda-dziļumu, kantes, ūdens temperatūru, zivis. Apieties vienkārši, visu var saprast.
24.augusts 2010, 13:33 | links

sveiki, varbut kads var ko pastastit par HUMMINBIRD PIRAHNA 180. Cik laba ,cik slikta ! ?
24.augusts 2010, 12:03 | links

Varbūt kāds zina, kur var dabūt instrukciju latviešu valodā eholotei FISHIN BUDDY 1200.Jau iepriekš pateicos.
17.augusts 2010, 20:10 | links

Zvani uz e-boat, viņi tirgo, tātad gan jau arī meistarus zin.
10.augusts 2010, 15:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager