Labdien. Varbūt kādam ir šādi devēji, par saprātīgu cenu Garmin GT52HV-TM(GT51M-TM). Liels paldies jau iepriekš.
1.jūlijs 2022, 12:17 | links
Sveiciens Copmaņiem! Esmu iegādājies Lowrance Elite 7 eholoti un tagad meklēju akumulātoru.
Jon-Hill [06.06.22]: ..neizdodas atrast caurumiņu :(Pieļauju ,ka korpuss ir lodēts. Un tā uz celīšiem neizjauksi.
Un cirvi negribas talkā ņemt !!
Lowrance Hook 4 Chirp
Jon-Hill, 5.jūnijs 2022, 08:01
Jon-Hill [05.06.22]: Lowrance Hook 4 ChirpTur jau neizklausās pēc devēja vainas. Devēja problēmas būtu nekoreti rādijumi vai vispār kko nemērītu. Te jau pēc defekta pašā ekrānā ož! Mož mitrais ticis iekšienē.
PeC-a [15.05.22]: PeC-a [15.mai]: Sveiki.Tiku galā - nu var laist testēt atkal uz ūdens!
Kāds nevar ieteikt kādu video prieks lowrance fs9 kā notiek kartes rakstīšana?
Jagrib pats veidot savu karti?Man pat viņš negrib rādīt , kur atrodos , ka esmu uz ūdens - vai arī esmu ,ko nepareizi saspiedis.
PeC-a [15.05.22]: Sveiki.Man pat viņš negrib rādīt , kur atrodos , ka esmu uz ūdens - vai arī esmu ,ko nepareizi saspiedis.
Kāds nevar ieteikt kādu video prieks lowrance fs9 kā notiek kartes rakstīšana?
Jagrib pats veidot savu karti?
Sveiki kungi, nopirku savu pirmo eholoti (lietotu).
laiva man ir 3,4m Dulkan pūslis.
Sakiet lūdzu, kur pareizi būtu pieskrūvēt sensoru uz tranča, ir kādi citi knifi, kas jāievēro?
Ards888, 3.maijs 2022, 14:33
nu cik nu iespējams tālu uz sānu no motora dzenskrūves radītās turbulences, bieži šī iemesla dēļ pat motorus nobīda no centra... nu un , loģiski, ka devējam jābūt ūdenī, bet ne zemāk par laivas apakšu, ne uz kaut kādiem izbīdītiem turētājiem, tie derīgi tikai lietošanai stāvot un braucot jāņem ārā...
zaraza, 3.maijs 2022, 20:12
Sveiki kungi, nopirku savu pirmo eholoti (lietotu).
laiva man ir 3,4m Dulkan pūslis.
Sakiet lūdzu, kur pareizi būtu pieskrūvēt sensoru uz tranča, ir kādi citi knifi, kas jāievēro?
Ards888, 3.maijs 2022, 14:33