Mana saprasana ir tada, ka LV macos tiesnesis var aizsutit sms savai komandai kur un kas keras un parbraukt Aluksnes vai Burtnieka ezeru ir nieks. PAL komandas mekle vietas pat 120 km talu no starta vietas. Nu pienesim komandas papilddalibnieks kamera live redz, ka vieniem keras, veikt kaut distanci 60km ir liels laika paterins + tev jau jabut iestradem tapat taja distance.. Par budzetu runajot, ja tas ir ap 100k pirmajai vietai, tad visi tomer pasi mekle sev a, b un c variantus, nevis spiez uz spiegosanu. Es ari esmu par to, lai LV startetu pasi spicakie, bet nu ir ari skaidrs, ka motivacija ir 0. Tapec starti arzemes ir super, tik gribetos ari kadu video no ta visa redzet. Un tad, kad vini vares atlauties 48 dienas treneties pirms maciem (ka PAL dalibnieki), tad ari bus panakumi. Ta ka veiksmi visiem LV copes meistariem un cerams ari padalisies ar savam gaitam. Un jasak eirisi jaunajiem brinumiem krat, lai var uz copi 10 braukt un kert zivi nevis ceret, ka attiecigaja vieta bus kads badigais.
10.septembris 2019, 21:46 |
links