Trīsuļodu kāpuri

Forša sarakste! i skaidrs par trīsuļodiem, i to saudzēšanu, un sietiņiem, ir arī skaidrs, ka uz Brālīti nevaig dusmot, ja viņš ko kaismē sarunā, jo sveķu ietekme, paši saprotiet... :)
jautri un noderīgi. paldies.
10.decembris 2010, 20:05 | links

Veikalos tur sausās avīzēs un vienkārši ledusskapī,avīze kad paliek slapja jāmaina!
10.decembris 2010, 19:38 | links

Tere, Daddy_j!
Precizējošs jautājums: tie dzīvie jāatstāj ūdenī vai jāķeksē ārā un jāliek avīzē?
Izskatās, ka tās skalojamās vanniņas šobrīd ir nopērkamas, pat dažādu veidu.
10.decembris 2010, 19:21 | links

tās motiļu vannītes pagājušā gadā varēja Daugavgrīvas ielas SALMO nopirkt. Cena bija simboliska - 50 santīmi laikam.....
10.decembris 2010, 16:01 | links

speciāli popers.

kādreiz varēja nopirkt tādas vanniņas ar sietu virsū, kur viņu iebērt. Motiļi uzreiz pēc nopirkšanas ir jāizlaiž cauri sietam ūdens vanniņā, lai atdalītu beigtos. Šāda operācija jāatkārto ik pēc 2-3 dienām, tad viņi var nodzīvot kaut visu ziemu. Glabāt vajag vēsumā - ja ir pagrabs - ideāli. var arī uz palodzes, tik jāskatās lai nesasalst. Man kaķis nāk un apbrīno un ņemās, kamēr viss uz grīdas, tāpēc sakārtoju ledusskapī plauktus tā, ka man ir maza šķirbiņa kur to tārpu vannīti ielikt.

Baltie arī jātur vēsumā, tad viņus līdz mēnesim var saglabāt. Bat dikti jāskatās pērkot - vai nav jau kāda kūniņa, tad tādi ilgi neglabāsies.
10.decembris 2010, 15:36 | links

Jā, jā, daddy_j!
Šitie zēni nav uz mutes krituši! Ja vajadzēs- tievo garo piedzērušo vīrieti ar maciņu no dāmu somiņas, t.i., motili no dūņām izrunās!
:)))
7.decembris 2010, 17:27 | links

...par to excursion uz peipi - labais! :)))
7.decembris 2010, 09:11 | links

"Словарь воровского жаргона"
Мотыль
1) худой, высокий,
2) маленький кошелек, находящийся в дамской сумочке,
3) пьяный мужчина
;)))
6.decembris 2010, 23:08 | links

brālīt, veselības riskus darbojoties ar sveķiem zini?
6.decembris 2010, 22:55 | links

Es tiko palasījos par viņiem.Viņiem izrādās iet baigi smagi.Es vispār aizliegtu iegūt motiļus .Vot tā !!!
Es tak nestrīdos - man pie kājas vai trīsuļods vai parastais ..galvenais lai normāls motilis copei :))
6.decembris 2010, 21:44 | links

Kodiigo odu kaapuri ir mazaaki un gaishi peleeki,gandriiz caurspiidiigi!!
6.decembris 2010, 21:43 | links

Brālīti, man ir aizdoma, ka lielos vilcienos Tu domā pareizi (tas par tiem "asajiem" odiem- viņi vairojas mitrās vietās), bet strīdies bez pamata, jo "motilis" IR TRĪSUĻODA kāpurs. Īpaši šo jautājumu pētījis neesu, bet zinu, ka tā ir :)))
Drīksti man neticēt! :)))
6.decembris 2010, 21:38 | links

Viepli tevi varbūt neuztrauc odu liktenis ,,bet man tas ir svarīgi .... tāpat kā slieku liktenis ...
Jau rokos pa internetu un ar katru mirkli man odi kļūst mīļāki un tuvāki .... pēc brīža laikam pieņemšu lēmumu nevienu vairs nenosit .....
6.decembris 2010, 21:31 | links

Brālīti, tu esi tumsoņa.
:)))
6.decembris 2010, 21:23 | links

Nu ja .....tos gan vajag sargāt.....tie sargā cilvēkus no tiem niknajiem odiem ..kuriem savukārt nav kāpuru...viņi uzreiz kož.:))) motilis cik zinu ir parasto nikno odu kāpurs.tāpēc viņiir moljoniem dūņās. Citi lielāki citimazāki.Lielielaikamir tam trīcošajam .Pats esmu skalojis -tikai vasarā .Vienu pārraidi ar redzēju - krievu copes raidījums kur tieši ar teica ka tie ir odu kāpuri . Džeks ar humoriņu vēl vieni saujiņu toreiz saspieda teikdams - tas jums par vasarā izciesto :))
6.decembris 2010, 21:22 | links

Bralitis
Nejauc odus!!!:):)
Triisulodi ir tie lielie,ar garajaam kaajaam,un cilveekiem vinji nekoz!!
6.decembris 2010, 20:57 | links

Kas to atkal ---ES izdomājusi vai,,,tas tak smieklīgi.Tad vajag ar likumu aizliegt nosist ne vairāk par 100 odiem,nekādus pretodu līdzekļus - ja nu nabadziņiem smarža pazūd ....:))))
Motiļa skalotāji baigie dabas postītāji??? Muļķības - pie tiem miljardiem kas te plivinās gar gaujmalu - nē veči tas mani šokēja !!! :)))
6.decembris 2010, 20:51 | links

braaliit,nu palasi noteikumos....
6.decembris 2010, 20:46 | links

Kāds sviests - drīkst likumīgi iegūt 100gr motiļa ???? Tas nozīmē ka odi ir aizsargājami lidoņi ????? Jūs ko te veči ... es domāju es vienīgais ostu sveķi :)))))
6.decembris 2010, 20:34 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager