Trīsuļodu kāpuri

nez,kaaa Lielupee ar sanpeldeem,bet es labaakos lomus esmu dabuujis uz makstenju kaapuru galvinjaam....
6.decembris 2010, 20:11 | links

zacep nezinu gan par Laidzi,tāpat gaidu buma rezumē par Usmu,tur man ir kur palikt.Veselības dēļ gan vēl neesmu nekur bijis,bet kad paliks labāk vispirms Lielupe,jo Talsos vairs nedzīvoju.
6.decembris 2010, 18:01 | links

manā galā skaloja tā... ar motorzāģi izāģē caurumu aptuveni 0,5X1m. Tad gara kāta galā kaut kas līdzīgs kvadrātainam sačokam, tikai ar metāla smalku sietu. Ar to pagrābj dūņas, un tad skalo turpat āliņģi (kustina āliņģī šurpu turpu), smiltis izskalojas, motiļi lapas un zari paliek. tagad gan neviens jau sen vairs neskalo...
6.decembris 2010, 17:46 | links

Mirtin - mazinns veikalinns dariis visu, lai pie vinna vismaz kaads ienaak, mazinns veikalins nemaksaa nodoklus un tirgo pa melno, rezultaataa arii cena, pietam tas ir leisu motilis. Latvijaa motilla vairumcena ir 25ls+PVN=30.25ls, motilis nozuust , sabojaajas u.t.t., pie patreizeejaas vairumcenas veikala cena 50ls ir logiska.
Tas, ka sogad Latvijas motilis ir sliktas kvalitaates, tas gan ir fakts, pietam visiem 5 motilistiem(skalotaajiem) vienaads, uzliekot uz sieta izlien cauri 98%, bet skatoties uz tikko nopirktu liekas, ka viss ir kirdik.
Nopirktu motili ielieciet smalkaa sietinaa un noskalojiet zem auksta uudens, tad visu uz aviizes lai notekaas, peec minuuteem 10 uz veel vienas sausas aviizes un motilis izskataas ok.
6.decembris 2010, 17:46 | links

nu nez..lai saskalotu puskilo motilju,domaaju,driizaak rokas atsaals:))))))))))))))))
6.decembris 2010, 17:28 | links

hvz...es jau saprotu, ka te viens otrs paņem kādu puskilo un tad pabaro visus izsalkušos asarus, kamēr šie apjūk sāk ķerties :))
6.decembris 2010, 17:26 | links

jaa..es tam paskreeju garaam...izlasiiju tik otrajaa pielikumaa,ka sods par tiem taalaakiem gramiem...bet tas taa relatiivi viss,kursh tad inspektors naaks ar svarinjiem un sveers,cik man motilju vai sanpelzhu kaarbinjaa:)))))
6.decembris 2010, 17:23 | links

nepareizi saproti. palasi punktu
18. [drīkst iegūt]
18.9. trīsuļodu kāpurus un sānpeldes – 100 gramu.
6.decembris 2010, 17:20 | links

a,sorry...100gr var likumiigi ieguut...
6.decembris 2010, 17:18 | links

cik saprotu no noteikumiem,tad motiljus un sanpeldes pats nemaz nedriikst ieguut,par to ir sods 100gr-20ls....
6.decembris 2010, 17:14 | links

Nu par to tīšanu uz urbja,tas protams nav prāta darbs,labāk jau uz koka sprunguļa,bet ja aizmirstas krastā nogriezt,slinkums taču cilpot pakaļ.
Mazkaln,Tu gadījuma nezini,kā ar ledu Laidzes ez.ir doma aizbaukt patirināt,jo Puzē ledus vēl naf staigājams.Par Usmu Bums zinās pateikt rīt vai parīt,ja tur būs ok, tad laidīšu pie Buma,Laidze būs nākamais.
6.decembris 2010, 17:09 | links

āķi, ielic video par motiļa skalošanu.
6.decembris 2010, 17:06 | links

sāņpeldi asaris pat mirdams rij ,..nemaz tā nerij,ja tajā ūdenskrātuvē tās saņpeldes nav pamatbarība un viņu ir gaužām maz.
6.decembris 2010, 17:01 | links

zacep ,aizmirsi-pa ceļam uz ezeru nocērt žāklīti,citādi jaunieši iedomāsies uz urbja tīt,esmu pat mēģinājis beigtās sāņpeldes karstā tējā iemest un Laidzes ezerā izmantot.
6.decembris 2010, 16:46 | links

mhm. sāņpeldi asaris pat mirdams rij - iemet noķertam asarim sāņpeldi mutē, šis nožagojas un sāņpeldes nav...es kādreiz šīs zvejoju ķīsītī pa labi tajā līcī no juglas kanāla, bija tādas garas zaļas alģes. uz bora uztin un ras izrauj uz ledus...
6.decembris 2010, 16:42 | links

Nu ne katrā paņčkā tie motiļi dzīvo.Savā piemājas dīķītī skaloju,motiļu nebija,bet sānpeldes un spāres,bez problēmām.Manuprāt sānpeldes ir viena no labākajām zacenēm,tik bišķ japapūlas.Engures ezerā tā lieta ir vienkārša,izborē caurumu,ar urbi tā prātīgi,lai netrāpa smiltīs,uztin veselu mučkuli ūdenszāles un to visu velk ātri ārā uz ledus ar visām dūņām.Nu bračiņ,tādas sānpeldes ir tikai tur,noēdušās tos gulbju sūdus,izaug cm lielas,oh kas par zaceni ašukiem un lielajiem ruduļiem.
6.decembris 2010, 16:39 | links

cik nu esmu skalojis nekad īpaši lieli nav bijuši...toties ir gadījušies spāru kāpuri, tos pat bik bail rokā ņemt, bet lielajām raudām dikti patika
6.decembris 2010, 16:19 | links

Burtnieks...Tieši tā skalojām,un motilis bija super.Tagad veikalā trāpās baigie sprāgonīši.
6.decembris 2010, 16:16 | links

Ar motili bija tā- paņēma skalojamo, aizkūlās līdz dīķim ,pieskaloja spaini ar dūņu biezumiem .Spaini satina lupatās,lai nesasalst un mājās izsortēja.No spaiņa sanāca MAX 5o-80 gr.kāpuru.Kad tu biji tā nočakarējies motilim bija cita vērtība.Tagad redz ir par dārgu,siku vai sprāgoņas trāpijušās.
6.decembris 2010, 14:15 | links

Da nepērc to dārgo motili, pērc mierīgi pa 35 un brīnies par idiņiem, kas pērk pa 50. Es cenšos tā darīt un milzīgus uzcenojumus uztveru kā personīgu apvainojumu (vienalga vai runa par motili, kurpēm vai cepumiem) un šajos veikalos vairs neiegriežos. Piektdien motili pirku Salmo, jo baidījos ka manā gerevņā nebūs, un Salmo to labi zināja tapēc cena 50.
6.decembris 2010, 13:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager