Ar vēdzelēm pagaidām baigais klusums.
3.decembris 2015, 20:37 | links
Šodien asaris diezgan aktīvs. Intereses pēc paskaitīju-36 asari. Izmērs gan ne visai, pārsvarā no 100 līdz 250 gramiem. Kādi astoņi 300 gr., viens 400 gr. Tā ka bez bonusiem.
Norris, 28.novembris 2015, 22:25
Te būs jāprasa padoms kādam vietējam, kas var noskriet līdz upei. Līmenis grafikā gan ir Dūkupjos, bet tas noteikti vistiešāk atsaucas arī uz lejteci. Cik atceros iepriekšējos gadus, tad ar komfortu esmu ķēris, kad līmenis ir 1,50 m(bija vajadzīgs gan brienamais kombis, lai copes vietām piekļūtu). Man liekas, ka esmu ķēris arī pie līmeņa 2,00, bet to vairs tā apgalvot nevaru. Ja zivis apakšā ir, tad var mēģināt to arī ķert, tik cik tagad tas tāds krass apstākļu maiņas posms, kas zivīm var nepatikt. :)
Flakais, 21.novembris 2015, 20:48
Nu es arī esmu ķēris pie 2m, bet arī domāju, ka tas straujais līmeņa lēciens, plus vēl nesīs visādu drazu...
Alibeks, 21.novembris 2015, 20:55
Te būs jāprasa padoms kādam vietējam, kas var noskriet līdz upei. Līmenis grafikā gan ir Dūkupjos, bet tas noteikti vistiešāk atsaucas arī uz lejteci. Cik atceros iepriekšējos gadus, tad ar komfortu esmu ķēris, kad līmenis ir 1,50 m(bija vajadzīgs gan brienamais kombis, lai copes vietām piekļūtu). Man liekas, ka esmu ķēris arī pie līmeņa 2,00, bet to vairs tā apgalvot nevaru. Ja zivis apakšā ir, tad var mēģināt to arī ķert, tik cik tagad tas tāds krass apstākļu maiņas posms, kas zivīm var nepatikt. :)
Flakais, 21.novembris 2015, 20:48
šodien, lai nebūtu jākaujas ar bērnudārzu uzliku 2,9". 2 Asari 150 un 250gr. Labi eksemplāri arī aizgāja. Daudz gumijas palika zemūdens zaros. Vispār neesmu starā par tādu makšķerēšanu....Drīz būs pilna Bārta ar gumiju ja tā turpināsies.... Cerams ka asari nesāks izmantot savos nolūkos :D
U-dens, 18.novembris 2015, 20:50