Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
Liimenis pie Kuldiigas ceelies par 6cm...
16.augusts 2014, 09:15 | links

Sveiki, rekur var redzēt ūdens līmeni Latvijas upēs.
http://www.udensturisms.lv/h2o/#Venta
15.augusts 2014, 11:57 | links

coper, ja Jūsu CO ir zils lietus aizsargs,tad tur zanderu diez vai noķersiet
14.augusts 2014, 22:20 | links

Šodien pie zlēkām dodos copēt,japamedī zandarts,tur es makšķerēšu pirmo reizi,tākā nezinu vai man kautkas izdosies,cik zinu tad vietām dziļas bedres,makšķereešu brekšus un zandartus:) atskaite būs kautkad rītvakar,vai arī parīt
14.augusts 2014, 08:19 | links

Labadiena,vai kaaam kaads info par uudens liimeni lejpus Kuldiigas?kaa vispar ar ziviim Ventaa,liimenis noteikti ljoti zems...palldies iepriekshh...

mogwaitune, 13.augusts 2014, 10:48

Lūdzu! Palasi dažus postus atpakaļ....
14.augusts 2014, 00:31 | links

Labadiena,vai kaaam kaads info par uudens liimeni lejpus Kuldiigas?kaa vispar ar ziviim Ventaa,liimenis noteikti ljoti zems...palldies iepriekshh...
13.augusts 2014, 10:48 | links

Pēc ilgiem laikiem 09.08 un 10.08 biju atkal Ventā. Ar fīderi un domu par brekšiem. Pirmajā dienā pilnīgi garām, ne no rīta, ne pa dienu, ne vakarā. Otrajā dienā nedaudz pamainīju barību (neliku klāt zemi) un dziļumu, rezultātā cope nedaudz pavērās - sāka ķerties raudas, sapaliņi, izdevās pierunāt arī dažus brekšu bērnus un vienu breksi. Visas zivis, izņemot brekšukus, uzreiz laidu atpakaļ, tāpēc kopējo svaru nezinu, bet sīkie brekšeļi svēra kopā 3.6kg, lielais - tieši 1.5kg.
Abas dienas meženes dauzījās nepārtraukti, ašuki arī ik pa laikam medīja. Parunājos ar citiem copmaņiem, pēc viņu vārdiem ar brekšiem pašlaik esot ļoti švaki un vispār šogad slikti lomi :-) Pēc paša novērojumiem gan sanāk savādāk - salīdzinājumā ar pagājušo gadu, ir pat ļoti OK.
12.augusts 2014, 10:02 | links

Zogs
Te būs:)
http://lv.wikipedia.org/wiki/Mato%C5%86i

Matoņi
12.augusts 2014, 07:23 | links

Pļac! Kas ar tām bildēm? Nu neņemšos te ar bildēm,kamēr nevarēs augšuplādēt forumā pa taisno! Uzspiežot uz ikonu "open in new tab" dotās bildes var ieraudzīt.....
11.augusts 2014, 23:43 | links

Ehh,labi jau... Tad nu tā! Kā jau iepriekš,kaut kur forumā šini vai tanī biju bildis,ka cope tagad uz plēsīgām zivīm agrā rītā un pavēlāk vakarā. Pie šitā ūdens līmeņa un dzidrības un vēl temperatūra kāda! Zivis mazkustīgas, līdakas vispār nemana, tās pa zālēm un bedrēm. lejtecē noteikti savādāk... Atliek visu uzmanību veltīt straujajiem posmiem,jo kā zināms,tādās vietās skābeklis ģenerējas vairāk un zivis līdz ar to aktīvākas. Nu es sūdzēties nevaru. Nevienu no pēdējām ,karstā perioda copēm bez loma nepaliku. Līdakas,asari,meženes un sapali,sapali. Arī šoreiz. Jāsaka gan,ka sapali vanģot pasāku ne uz spini, bet pludinot ēsmu. Bet azarts līdzīgs,jo ņēmiens ar virpuli un cīņa laba,it sevišķi,ja puika ēsmu ņēmis ap 100m no laivas! Sekls,zāļains! Sapals ielien kur vien var! Lielāko eksemplāru minūtes 20it stīvējis esmu! Da i meženes straumē mazāk uzmanīgas un tramīgas. Un līdakas ar pa straumju malām dabonamas.... Protams,ne visiem tādi posmi pieejami... Man savs Eldorado,toties zandartu tur nav! It kā esot ķerti, bet 8gadus tur vandos, ne es ne paziņas nav dabūjuši, tikai runas. Kamēr nenoķeršu, neticēšu to klātbūtnei!
Un beigās jau par tradīciju kļuvušais jautājums: kas tas ir? Iekš video... Dabas mācība sanāk! :D

11.augusts 2014, 23:36 | links

Ehh, pārvarēšu slinkumu un vēlāk ielikšu atskaiti par šīm brīvdienām(ilustrētu)... Cope forša ,zivis daudz (nosacīti)
Par līmeni,temperatūru un dzidrību gan taisnība!
11.augusts 2014, 16:50 | links

Šajās brīvdienās pabūts pie Šķērveļa un Ventas satekas ... rezumē - zems ūdenslīmenis , ūdens dzidrs , cope nekāda. Ar spiningu viens maziņš sapalītis norāvās un ar parasto copeni 3 vimbas ap 400 līdz 500g , tas arī viss. Cik sanāca pa 2 dienām parunāt ar makšķerniekiem un vietējiem , tad pagaidām ir baigais panīkums upē ... zivis ir pa pilnam , bet viņas neņem ...
11.augusts 2014, 14:21 | links

Jurcik, Hamurapi, kas tie pa komentāriem? Ejiet uz Tvnet komentāru sadaļu un tur rejiet.
11.augusts 2014, 13:51 | links

Vai tas ir joprojaam ir liidz Abavas ietekai un virs rumbas līdz jaunajam tiltam?
9.augusts 2014, 12:56 | links

Protams,ka eksistē.
9.augusts 2014, 12:23 | links

Doma nakosnedel pakjemmet Ventu lejpus Kuldigas, divus gadus nav būts, pagājušajā reize vismaz 10 asari, visi 150-300 g...Strādāju ar MEPPS 0-2..Vai ir kāds svaigs info? Un kā ar licencētajiem posmiem, tādi joprojām eksistē?
Iepriekš paldies.
M.
9.augusts 2014, 11:22 | links

https://www.youtube.com/watch?v=w2jykTM1l0g
6 kg 95 cm, pirmā un,laikam,pēdēja.

gb3332, 7.augusts 2014, 10:24

Es ceru ka ta tev pedejaa.. iemacies vispirms zivi panjemt normaali

Tas gan! Arī ciest nevaru, ka zivis ņem aiz acīm...
Jurcik, 7.augusts 2014, 23:30
9.augusts 2014, 09:27 | links

Es ceru ka ta tev pedejaa.. iemacies vispirms zivi panjemt normaali
7.augusts 2014, 23:30 | links

Žēl ka šitādi mutanti tagad uz špiņķi neķeras.
7.augusts 2014, 23:18 | links

Šodien viena mēra līdaķele manā kontā, un divus voblerus uzdāvināju par pliku velti Ventai, škroba ne pa jokam.
7.augusts 2014, 23:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager