Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
veco zen vimba tevi mīl :)
5.maijs 2013, 22:55 | links

Brikets
Sorry!

Adrl2

Nu ko lai Tev saka...labāk paklusēšu!
5.maijs 2013, 22:32 | links

kasix3331
es jau dzirdēju tu šodien atkal izcēlies copē :)
Bet ziema ir mans jājam zirdziņš :D
5.maijs 2013, 22:09 | links

Pie Skrundas galīgs goļaks!
5.maijs 2013, 19:07 | links

Kasix,kļūdas labojums: biedram tikai 2 ;)
5.maijs 2013, 19:07 | links

Šodien Ventā nu tā..salīdzinot ar vakardienu švakāk, bet beigās jau salasij kopā..Uz pludu švakāk,uz grunti cope mainīga, no rīta nekā, uz pusdienlaik ieslēdzās..Man 5gb, tēvam 3, copes biedram ar 3gb!Bet nu izmērs - ļoti skaists!
5.maijs 2013, 17:13 | links

Jā jā un ar tumsas iestāšanos ārā no VENTAS

kazimirs, 4.maijs 2013, 22:35

Tas nav saistīts ar copi. Vienkārši kārtīgs organizators visu dienu skaitot naudu un rakstot atskaites ir piekusis.
Jāatpūšas, lai ar svaigiem spēkiem varētu turpināt...
4.maijs 2013, 22:43 | links

Jā jā un ar tumsas iestāšanos ārā no VENTAS
4.maijs 2013, 22:35 | links

Bet nu nopietni sakot labāk privāt dīķim maksāju par sakoptu vidi kā daudzstāvu māju iemītnieks nekā Kārklam par pāris konteinera maisiem ko iepriekšējā ''makšķerē ar olti ''rādīja.Vairāk es licenču jēgu neesu manījis.Par lašiem lūdzu lai nestāsta -par tiem jau maksā 5ls ķērāji.Tā ka licenču jēgu tik saskatu moteļos ko šie pa sacensībām braukā..

asais0729, 4.maijs 2013, 18:59

Eksperti gan saka,ka šito labo lietu vajag ieviest visur.
4.maijs 2013, 22:32 | links

sveiki,skatos Oltes atkārtojumu,tur viņš minēja ka 2tradienas VENTĀ nemakšķerē,tas ir licenzētajā zonā vai vispār
4.maijs 2013, 22:25 | links

Vo vo...
4.maijs 2013, 19:51 | links

Isteniba ari nau jegas no tam licenzem varetu par to iekaseto naudu noalgot Sprugevicam paligu vismaz tad butu jega maksat, ato es maksaju pa licenzi un krasta spiningojot skatos ka viens kraans aizbrauc ar laivu un sit zivis kjems :)
4.maijs 2013, 19:39 | links

Bet nu nopietni sakot labāk privāt dīķim maksāju par sakoptu vidi kā daudzstāvu māju iemītnieks nekā Kārklam par pāris konteinera maisiem ko iepriekšējā ''makšķerē ar olti ''rādīja.Vairāk es licenču jēgu neesu manījis.Par lašiem lūdzu lai nestāsta -par tiem jau maksā 5ls ķērāji.Tā ka licenču jēgu tik saskatu moteļos ko šie pa sacensībām braukā..
4.maijs 2013, 18:59 | links

Avtt ko ta vairāk vai -lakt un karsēt -bet karpiņu interesei man tur patīk pačubināt.Man jau vecene uzstāda noteikumu vai nu opera vai uz Polīšiem sauļoties-divu domu nava...
4.maijs 2013, 18:38 | links

Būtībā ēsmai tikai 50 procentu nozīme-reiz uz vienu??????grūbu man pajēma ap 3kg breksis-protams aizgāja-5nr āķīts-pēts krievu klasifikācijas.Tagad āķu klasifikāciju nesaprotu,kamdēļ tik sarežģīti-kādreiz cik mm no spices līdz kātam -tāds nummurs-viss ļoti vienkārši ,bet nē to jau ar vaig sačakarēt kā Europā-nu nu.Man kā krievu armijā dienējušam smieklu raisīja parāde Kuldīgā-pirms 25 gadiem tādus finiera trābantus nebij redzējis -no ko ta sargā no ķīnieti vai...
4.maijs 2013, 18:32 | links

Simpatsmit gadus jau neeju un neiešu uz privātdīķiem!Kaut kā viss tur mākslīgs...
Polīšos labi lakt degvīnu un karsēt pautus pirtī!:)
4.maijs 2013, 18:18 | links

Tu zin tas sūdenieks ne īpaši vimbai ,raudai-bet breksis ,karūsa -labais.A Kā Polīšos-vēl tēvreize jālūdz un āķis jāsvētī?
4.maijs 2013, 18:09 | links

Tas pats "baltais" vasarā labi šancē!
Par skādi nav kāds "sūdenieks" ar'...
4.maijs 2013, 17:52 | links

Mans šorīt gan knapāk -uz 2,5 stundām noskrēju (protams ne par licenci-augstāk),jo vēlāk bij ar xelikopteru karogs jāplivina pār KULDĪGU-joks..UZ Fīderi1,5 vinbas un raudas ap padsmi līdz 300gr...Jau otru reizi maza ap 250-300 gr vimbele trāpās.Tas nozī mē droši,ka ventā dzīvo no dzimšanas.Reiz puikas gados iepretim vecai Kuldīgas vetiklīnikai nodarbojos ar''daivingu''-nu kāds tur divings -brille virsū un peldi.Vasaras vidus bija-baigi sabijos ,kad no visām pusēm saradās vimbu desmiti -super skats.Visko ar puikiem likām uz āķa,šīs tik pašķirās un neko.Vot domāju tai laikā būtu garnele -būtu cops.Tā ka man rādas arī vasarā tā ēsma laba,arī sapāls nesmādēs...
4.maijs 2013, 17:39 | links

Gruntene = garnele+baltie, pinki!
Pluds= baltie=motilis!
Slieka pagaidām nav cieņā!
Vīķes vēl nekrīt motilim virsū, pa raudai, plicim trāpās!

Asais

Tu to gumija mēteli kkur citur uzvelc, un tad gan ar tām meitenēm nobrauc pa Ventu!
4.maijs 2013, 16:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager