kasix3331 Zini kas pa šteli ir? kamēr tu te raksti neviena normāla atbilde nav bijusi ,ka tu kaut ko normālu esi noķēris manā galā ar nekad neko normālu nesavelc ne burtniekos nekur kaut kādi daži varguļi un tas viss ,un tad tu citiem netici ,kas velk tik , bet tev nekā , tas domāts aizvainojums ja kas :)
Starp citu es tevi kasix3331 redzēju, es sakumā sēdēju kopā ar večiem tur bariņš bija , bet tur nekas īpaši nebija viens vimbas vairākas smukas dabūja un tas arī viss un pa kādam ķīšiem, tad aizgāju uz otru krastu pie sekluma un tur ņēma,un mormiškas ar nomainīju daudz kamēr trāpīju uz īsto Tur pārsvarā veči sēdēja uz čortiku. Caurumus ar saborēju daudz un dikti taka tā.
Adrenaļin sho malchish?Publisko karjeru esi beidzis?
Aste-visu cieņu, nekā personīga, bet taviem postiem -neticu nemaz+tās atskaites arī bērnudarza līmenī. "pie airēšanas bāzes- cope (drope-varbūt jā)ideāla"-zvanu čomam -profam ar 40 gadu pieredzi, kurš izborē dienā tik caurumus cik es pa visu gadu un kas copee ar 0.08 un "sporta režīmā", un ko -viņam neņem bet tev viss ideāli nu un ko domaat?
Kaut kā sanāca nobraukt gar savām copes vietām (Zlēku gals) Ou,ou,ou.. riktīgs vasaras līmenis! Galīgi ne pēc pavasara... Nu redzēs kad sāks kust pa riktīgam...