Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
Pie Zlēkām nekāda dambējuma nav - man čoms ziņoja, ka Nabas ezeros līmenis zems un turpina pazemināties.Manuprāt, ievērojamā līmeņa paaugstināšanās pie Kuldīgas ir no tā, ka lejpus umbas, kur ir n-tās saliņas un seklumi, kaut kur pamatīgi sadzītas un nodambējušās čagas (nejaukt ar Buma mantu!!!), kas paceļ ūdens līmeni, jo mērījumu punkts arī ir kaut kur tur... Vai ne, Avtt?
25.janvāris 2013, 11:11 | links

Par to aizdambēšanos Gaujā.Jau tagad pie Āņiem ir stopors.Kas būs pavasarī,to tik tas tur augšā zin.
25.janvāris 2013, 07:48 | links

raih,a raih?
Kāda mārrutka pēc, Tevi tā krata tā straume?
Nepateiksi,nepateikšu es!:))

p.s.pārējiem interesentiem pačukstēšu...ir ir tā straume!:)
25.janvāris 2013, 07:35 | links

Stinte- tas latviešiem no vācu baronu laikiem, vo!
Āmen!

P.s. Manjak, vai ta' ventiņos nav kolhoza, ko? :D
24.janvāris 2013, 22:34 | links

Nu piemēram Gauja reizēm tādos probku gadījumos kļūst gandrīz vai par ezeru. Uz īsu laiku,protams...
24.janvāris 2013, 22:08 | links

Par to Tev jājautā avtt. Ūdens ziņas rāda, ka šodien Goldingenā 266cm plusā, korķim jābūt pamatīgam.
24.janvāris 2013, 22:05 | links

Kā bez straumes!!Un gar probkas malu jābūt baigai straumei.
24.janvāris 2013, 22:02 | links

Vot man neliek mieru viena lieta-kaut kur ap Zlēkām parasti izveidojas probka(palabojiet,ja kļūdos). Virs probkas(ledus sastrēguma) diezgan pamatīgi paceļas līmenis. Jautājums tāds-vai šajā laikā virs tās probkas(tātad rajonā zem Kuldīgas) upē vispār straume ir? Un ja ir,tad kāda?
24.janvāris 2013, 21:58 | links

Palasi dažus postus atpakaļ, zogs ielika informāciju... Ventā naktī aizliegts!
24.janvāris 2013, 21:37 | links

veči kads vakarā uz stintēm sēž...
24.janvāris 2013, 21:33 | links

Nu ja ir pie vilcientilta tad tur arī brauc!
24.janvāris 2013, 20:39 | links

cik tālu tā salaka ir nokāpusi? cope ir pie vilcientilta, vai var braukt uz targales pusi?
24.janvāris 2013, 19:59 | links

Droši :)
24.janvāris 2013, 19:53 | links

adren, rīt došos ciemos pusdienot :D:D
24.janvāris 2013, 19:20 | links

šodien salaka ņēma super 7 kg ir :)
24.janvāris 2013, 18:56 | links

Šodien cope pa smuko!sākā līdz ar gaismiņu un ap 10 panesās cope slapju muguru..tad ap pusdienlaiku švakāk un pēc diviem 1gb pa 10-15min!Kopā 4kg!Laiks super, tauta kā vienmēr, hujs, maķs un pārējie, bet kur nu bez tiem..un cepumā grauzēji ar netrūkst!=)Viens melnīgsnējs tips ar laku kurpēm, kļošenēm un divām pīckām saka - "sieva saka lai eju uz copi, ja ne, sēžu mājās, atnāk čoms, pa aliņam, un beigās stulbs ka žurka=))"...Malāģec!Seja nosauļota, laps sagurums un labi pavadīta diena!Ne asakas pārējiem!
24.janvāris 2013, 18:48 | links

,,Visuvarenie"Zirgagalvas atkal sāk!!!:)))Tā ir mūsu lielākā nelaime laikam...uzskatīt sevi par ,,pārākiem"kā visa pārējā pasaule...!!!:)))
24.janvāris 2013, 17:27 | links

V.S.O.P.
Ļiepojas pusē tagadiņ ir cits copes dievs.-'Raudonas Bibis'saucās...:))
24.janvāris 2013, 17:13 | links

Nu cik esmu bijis Ventiņos, tad tāds kolhozs jau nav kā Liepājā, bet es parasti ar kompašu nelienam barā, mēs parasti kaut kur no maliņas. Par apurbšanu vispār nav domas. Es domāju ,ka ja Liepājā ņem tā stinte, tad leišu bāleliņu arī vajadzētu būt mazāk ventiņos
24.janvāris 2013, 16:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager