Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
Bijām pie Zlēkām no16. uz 17. līdz 5iem no rīta, bet cope reāli bija līdz 1niem. Rezultāts 5as vēdzeles 3 amnestētas. Aktīvākā cope uz slieku un kombināciju nēģis+ tārps. Ja kāds bija tajā pašā apkaimē dod ziņu par rezultātiem. Un galvenais izmantoto labāko ēsmu. Nau ko turēt sveci zem pūra, jokatrs var noķert tikai savu zivi.
19.novembris 2012, 21:03 | links

es tā arī līdz ventai netiku, jo butes bija ļoti viesmīlīgas. nekas, citreiz.
19.novembris 2012, 20:46 | links

Kādas vēdzeļu copes atkal esot.... abet es pa māju :(
19.novembris 2012, 19:46 | links

Kāds spečoks varbūt varētu padalīties ar infu.
Pēdējā laikā Ventā, vietā netālu no ietekas jūrā, kur dziļums no 10m un vairāk pa dienu ir noķertas vairākas vēdzeles. Šai vietā nav ne sēkļu, ne izteiktas bedres, bet ļurba šiverē pie tam aktivitāte novērota tikai pa dienu, izmērs gan pašvaks. Jautājums, ko viņas šai vietā meklē?
Iespējams viņas nāk iekšā no jūras, bet tad nav saprotams, ko viņas meklē konkrētajā vietā, jo nārsta vietas ir krietni augstāk un šai laikā jau nu viņām vajadzētu būt tur. Ja šīs noķertās no jūras ieklīdušās, tomēr nedomā par vairošanos, bet gan mēģina uzbaroties pirms ziemas, tad kāpēc viņas ņem tikai pa dienu?
P.s. Man ir infa par 9gb. pievarēšanu un pats esmu noķēris vienu(35cm), par copi tumšajā laikā infas nav un arī pašam pārbaude beidzās ar fiasko.
17.novembris 2012, 09:54 | links

es iespējams, ka rītvakar piebraukšu paskatīties.
16.novembris 2012, 21:01 | links

Jōōmijō,zvanīja čomi, vēdzeles ņemot, bet es lielpilsētā...
16.novembris 2012, 20:54 | links

eMKa,
šamie vienkārši vēl isti nesaprot, ka ir iestājušies ES...:).Un ja ik pa laikam šur tur pavīd ziņa, ka ir nofenderēts kāds motors, atsūkts kādam traktoram dīzelis vai vēl kas ļaunāks, tad nav brīnums ka viņi mūsu puses cilvjus labāk redz ejam nekā nākam...Tā ka vainot vajag tikai sevi.Bet nekas,gan jau apradīs...:)) Šutka.
13.novembris 2012, 18:44 | links

Toni, tēmā jau ir minēts "un ne tikai", tad nu esat par "ne tikai" labi paklabinājuši :D
Par to Zviedriju. Nu nav jau arī tur viss tik skaisti, protams līmenis ir krietni labāks, bet tāpat viss izbeidzas pie cilvēciskā faktora.
Ne reizi vien ir nācies, nosacītā nekurienē, nest uz nometni ne tikai lomu, bet arī alus bundžas, kuras sabāztas akmeņu spraugās, it kā nobēdzinātas.
Cilvēki, kas dzīvo uz vietas tiešām rūpējas par apkārtni, pofigisti pārsvarā ir iebraucēji, arī tie paši zviedri no galvaspilsētas un citām lielākām pilsētām.
Rūpējas ļaudis, kam biznesi ir tieši vai netieši saistīti. Piemēram, ievedot ar heli tundrā, tiek izsniegts liels melns maiss atkritumiem un pirms lidošanas atpakaļ pilots vēl izstaigā apkārtni lai pārliecinātos, ka nekas nav atstāts. Tas ir līmenis, konkrētajā vietā neredzējām nevienu lietu, kas liecinātu, ka te bijuši cilvēki, izņemot ugunskura vietas, tās pašas sakoptas, tb. pāri palikusī malciņa smuki sakrāmēta kaudzītē.
Un par to brīvo pārvietošanos arī ir pigori bijuši, pat līdz draudiem saukt policiju, tas gan vairāk uz dienvidzviedriju attiecas.
Tā kā cilvēciskais faktors ir un paliek faktors, kas nebūs izmērams.
13.novembris 2012, 09:23 | links

Ehhh,kamēr es pa šepti,kādas razborkas atkal palaidu garām :D Smieklīgi un nemaz ne smieklīgi!
A nu ka pa laivām un demonstrācija lielkunga logpriekšā :D Nebūs ne šinā ne tanā krastā :D Ko tad tirsīs? :D
A man vieglāk,es no krasta reti, mugura netur... aber laivā-pats pieliki,pats tīri...labāk pielikt jau pa taisno somā :D
13.novembris 2012, 00:25 | links

Mjā ... no Ventas krasta, pa tauvas joslu, līdz partijām nokļuvām.
12.novembris 2012, 23:42 | links

Vienā esošo gribētāju daudz, otrā var portalā pietiek izlasīt kādi kadri vajadzīgi.
12.novembris 2012, 23:40 | links

Admin ,dzēs ārā,ne pa tēmu atkal aizgāja...:)
12.novembris 2012, 23:40 | links

'Pareizās',kā rādās tagad ir tikai divas...:)
12.novembris 2012, 23:36 | links

Tad es nederu.
12.novembris 2012, 23:35 | links

Kā, ko pēc tam??
Pēc tam būsi cienījams tautas kalps un labākajās "kalpa" tradīcijās, pamazām sāksi aizmirst "tautai dotos solījumus"....:))
12.novembris 2012, 23:33 | links

Uz saeimu bez partijas netiksi, ierindas biedrs partijā neko nenosaka, ja neesi saraksta augšā jēga piedalīties vēlēšanās nav, tik cik žurnālisti uzrok par tevi to, ko pats nemaz neesi zinājis. Kura tad ir tā pareizā vienīgā partija?
12.novembris 2012, 23:32 | links

Toni un ja ievēlēs, pēc tam ko? Nav man tas vajadzīgs, pietiek ar to pašu, kas tagad notiek.
12.novembris 2012, 23:28 | links

Tā vīņš i,nav ko ar 'pistongām'šaudīties...:),
jābliež uzreiz no lielgabala!...:))
12.novembris 2012, 23:25 | links

Man jau liekas,ka nav ko niekoties ar pašvaldībām-jāmočī uzreiz uz Saeimu!:)
12.novembris 2012, 23:18 | links

Kaspar ,
vēl nav,var vēl paspēt...
12.novembris 2012, 23:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager