Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
šodien uz mdž viens asaris uz 400 gramiem, sīkaļas daudz. Krāsa - ķīsītis, tvisterītis 2 cm
13.augusts 2012, 01:33 | links

Pēcpusdien atkal testēju...nekā,it kā līdaku upē nebūtu,kāds asarelis pa vidu, uz tiem netēmējot. Vienīgi bonusam 1,9kg sapals trāpījās, nu daļēji uz cūceni,jo netrāpīju īsti kur gribēju,tobiš pāršāvu pār svītru un iemetu zāles/ūdens robežā,vairāk zālē,ka ieķeras ,bet tas netraucēja sapalam pēc izraušanas un pusmetra kustības ,pagrābt!
Bet nu kustība tieši šajā robežā arī bija citur,ka ne īsti piemest,nekā...bik nostāk no motions....
Līmenis turas iepriekšējais,dzidrs, drazu gandrīz vairs nenes.
12.augusts 2012, 22:22 | links

Vakar ar čomu ap 14;30 ielaidāmies pie baržām un aizlaidīm līdz pirti (uz džigu).Rezultātā man ne cope, bet čomam viens ašuks (150 gr.).Laivas arī salīdzinoši maz, pa visu posmu kopā kādas 10 .Ūdens labs, viss it kā ok, bet zivis nedabūjām....eholots arī nebija :(.
12.augusts 2012, 11:53 | links

aakki, nav gan! Kādis pāris ceņķi vēl ir klāt,bet šovasar ir bijis augstāks! Drazu gan nes, dzidrība laba. Biju pēcpusdien noskrējis galvu pavēdināt... no līdakām ne copes, tik vien kā viens zemmēra meženis tika savanģots un tik pat ātri svabads laists. Bet bez loma neatgriezos :D Pīļu sezona ir sākusies.... Gluži silta atpeldēja pa straumi! Pirms tam augšpusē lādēja.... :D
11.augusts 2012, 21:28 | links

Ōōō,man ir pārbaudīti mānekļi un raksts tikai apstiprināja to, par ātro vilkšanu! Darbojas!Bet tas jau nenozīmē,kad vienmēr uzsēžas, bet skati labie,kad ir ņēmiens!
10.augusts 2012, 17:06 | links

zogs: šī mēneša žurnāla numurā bija neliels raksts par mežeņu plānveida medībām. Kas nedaudz iekrita prātā: vizuļi ar ārprātīgu (tjip neadekvātu) spēli un ar ātru vilkšanu (ne tā kā uz ļeidakām). Nu tāds kā rapalas klackins m. baigākā hodā.
Es te fīderējot, tikvien kā noskatos uz viņu medībām, un katru reizi apsolos paķert mētājamos štrumus, bet... :) .

Moš paprovē, ja redzi kur medī, šādu taktiku!!
o.
10.augusts 2012, 15:35 | links

Vakar labi vimbas ventā ņēma, man 3, bet kolēģim 7 as.
Barība saldus kombikorms.
p.s.
Cepums arī bija garšīgs.
10.augusts 2012, 14:47 | links

Nesatraucies!!Ne paies pat diennakts,ka pie Zlēkām būs kāds metrs augstāk!Amula,Imula nāk mutuļojot Abavā iekšā.Ūdens līmenis jau bija pacelts vairākas dienas.Vakarā acīm redzami līmenis kāpa,un tā būs ~ trīs dienas.Ja vēl uzlīs klāt,tad dekādi droši būs augsts ūdens līmenis!Varēs baltās zivis atvilkties!
9.augusts 2012, 23:44 | links

Ūdens vēl biki klāt, taču neko.... Šovakar paliku bešā.... bija zemmērs, bija copes, bet kaifīgākos mirkļus sagādāja uznācieni no kārtīgiem kukaiņiem. Bija gan no līdakas, bet vairāki no meženēm... Nenoveicās,tā arī neviena neuzsēdās!
9.augusts 2012, 23:12 | links

Šodien līmenis atkal uzkāpis aptuveni par cm 30!
Savādāk pa vecam... Bija copes bija zemmēri,tika arī ēšanai.
8.augusts 2012, 00:03 | links

Laikam jau tas kā kurā vietā... Tur,virs Zlēkām ir tas vidējais vasaras. Tas tāds diskutabls jautājums,kāds tad ir tas vidējais? Man tur viens gruntīgs akmenis upē, vasarā tā virspuse ir no 10-20cm virs ūdens, tad nu tagad ir kādi 10cm Nu ja ņem zemākos variantus,tad tie otri 10 jāpagaida :)
6.augusts 2012, 10:52 | links

zogs
Līdz vidējam vasaras vēl kādi 10cm pagaidāmi:)
6.augusts 2012, 00:35 | links

Ūdens līmenis nokrities līdz vidējam vasaras ,pa dienu turpināja kristies.... Kaut kā padaudz drazu nes, bet dzidrs.
Atskaite rīt,tagad saguriens un slinkums....
5.augusts 2012, 23:40 | links

Šonakt, pārbaudot Ventu, tika secināts:
Vārvē ļaudis slinki palikuši. Tīklus necilā, sapuvušam kilo breksim nebrauc pakaļ, venteri smird. Divi no tīkliem acu priekšā ar pludiņiem pa pusi upes. Kopā izņemti 4 bezsaimnieka tīkli un 2 bezsaimnieka venteri.
Biežāk vajag pārbaudīt tīklus - ūdens ir ļoti silts, zivs mazkustīga.
3.augusts 2012, 08:51 | links

Biju 2dien aizlaidis uz copi no agra rīta Ventavā viens zemmērs un čomam viens zemērs ar , bet viens smuks mērs aizgāja, toties meženes ārdījās gan kā trakas, bet nefiga neņēma , beīgās aizbraucām uz dzelzs tiltu uz zandartiem un atkal pa 0 , otrā pusē tiltam redzēju ,ka viens dabūja vienu,tā neizdevusies cope mums bija. :D
2.augusts 2012, 10:04 | links

Zlēku partizāns MR.Žogs :)
1.augusts 2012, 21:28 | links

Tā viš i :D Baigi maz CL lietotāju copē Ventā....
A par brekšiem man maza poņa :D Un šefoju tik pa mazu posmu pie Zlēkām :D
1.augusts 2012, 19:15 | links

Oi, jopcik, pazudušie atgriezušies:).Par Ventu tagad galvenais ir Kaža un zogs:)....bisķi vēl Robchiks ko zin :)
1.augusts 2012, 19:05 | links

Sveiki veči!
Kas Ventā notiek ar brekšiem?
Ir kāda kustība?
1.augusts 2012, 16:25 | links

āa nu es arī varētu,jauzprasa seņčiem tik,tev mans nr ir,tad tik padod ziņu:)
1.augusts 2012, 16:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager