Iepatikas jums sii tema ? :) Faktiski katrs rakstitajs jau atkarto iepriekseja teikto, bet nu labi... Katrs izdomas pats dalities ar info vai ne. Situacijas redz mums ir dazadas. Es jau ieprieks teicu, ka daudziem no jums ir copes biedri, kas ieradis savu vietu un jus ieradisiet savejo... Sauraka loka, bet informacijas apmaina tapatas notiek... Savukart man seit nav neviena korifeja un ventinu puse vel jo vairak, bet upe loti patik... Nu tad man ir jabut gatavam runaties foruma, jo citadi es ne pie vienas copes vietas netiksu - nu ja vienigi, ka jau te teica, iret laivu, eholotu, motoru un braukat pa upi krustam skersam, bet zivju uzturesanas vietas ari tomer dazada laika ir citas... :( Ta ka luk mana motivacija, bet jums protams ir sava motivacija kluset. Nav nekadu aizvainojumu, nedz ari pretenziju. BET... Vieniga copmanu kategorija, kas mani tiesam kaitina ir ta, kas neko nestasta, bet seit nak gudribas smelties... Luk, ja kads no jums trapa saja kategorija, tad mana skatijuma esat riktigakie pi.... :) Ta ka ne asakas... P.S sory sanaca bez garumzimem, bet tur ir kompja problema, negribas tagad ar to nemties...
18.jūlijs 2012, 09:32 |
links