Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
Es arī zinu ka man būs,tikai tas līmenis ir tāds,ka netieku viņiem klāt.'Fīderi jau nav tolka gremdēt tai dumbrā!
21.aprīlis 2012, 16:05 | links

aakki,ja nav vismaz 2-nieks,tad nav ko tērēt te laika!Bet nav vēl šosezon trāpījies...bet zinu,ka būs!;)
21.aprīlis 2012, 15:59 | links

avtt;Ko Tu te tracini ar tiem līnīšiem!Vismaz ieliec bildi cik lieli tad viņi ir.Nebaidies,nebraukšu es 80km Tevi aprubīt!!DD
21.aprīlis 2012, 15:46 | links

...arī vintā ,jau kādas 3 stundas ,lini teicami keras!
;))
21.aprīlis 2012, 13:13 | links

vanta jau nedelu lini teicami keras
21.aprīlis 2012, 12:11 | links

Sulla

Pēc precīzas receptes griezties pie pie Anda:)
Toties varu pačukstēt labu vimbu vietu:) Tik vien tā darba vēl,kā transformēt foreļu kātus uz gruntenēm:)
20.aprīlis 2012, 21:33 | links

Nū Janka mani sakārdināja ar to ventiņrecepti, būs jāmet miers forelēm un jāsāk vimbot laikam, vismaz noēdīšos :) lai gan kad pēdējo reiz viens Ainažu zvejnieks mani cienāja ar mazsālīto vimbu, spļaudījos un netiku gudrs par ko tur var fanot :)
20.aprīlis 2012, 21:22 | links

Zivnieks līdzīgi , bet tik ar sāli un cukuru jēlu iemarinēja un tādu arī locīja, lielīja jau nu baigi, bet nu tādas laikam tik Lielupē ķeras :)))
20.aprīlis 2012, 21:19 | links

Mani viens vīrs no plastmasas trauciņa pacienāja ar aukstu,iepriekšējā vakarā gatavotu vimbu...Fantasķika! Bet jāmāk pagatavot! Ceptus burkānus ar sīpoliem bija bāzis iekšā,ar nazi graizījis muguru,lai asakas sasmalcinātu,un iegrieztajās vietās sasmalcinātu ķiploku ierīvējis, tad cepis.
20.aprīlis 2012, 21:15 | links

Taa asaku bunte man neiteresee, kautgan to vieniigo ko Zivinieks pie manis izvilka, veelaak zvaniija un draudeeja, ka ar draudzeni nedaliissoties, jo redz varen smekkiiga, bet venta man interesē kas ar to breks un to līn tur notiek ;)
20.aprīlis 2012, 21:10 | links

Par kād balt ziv iet run? Ja par vimbām,tad vakar/aizvakar tīri labi vilka,bet ne visur.
20.aprīlis 2012, 21:07 | links

Šodien dzekiem virs rumbas un zem rumbas aplauziens, iesaaceeji jau gan ir, bet interesanti ka citi ar neko neraksta....kaa tad tur ir ar to cop eksh to vien balt ziv ?
20.aprīlis 2012, 21:03 | links

Tādaszivis jāķer, nevis jākašķējas!
18.aprīlis 2012, 16:09 | links

Noris, pie Skrundas nekāda vaina! Duļķis jau bišk ir protams, bet copei tas netraucē!
18.aprīlis 2012, 10:31 | links

Kuldīga, atsaucies, kā Ventā ar ūdens dzidrību? Redzamība?
18.aprīlis 2012, 10:22 | links

Es jau tā,humora pēc.... vairāk vai mazāk izglītotam cilvēkam tas tāpat skaidrs ...
Bet mums visiem šad tad misējās ar pareizajām tēmām.... Vienkārši doma aizskrien ....
18.aprīlis 2012, 01:25 | links

Tas "ne tikai" visticamāk attiecas uz copes praktiskumu .. tā ka var arī par nepraktisko copi Ventā.

Teksti "a pie mums Zviedrijā.. " vai izplūdušas pārdomas par Īriju gan ir stipri nevietā, man tā šķiet :(
18.aprīlis 2012, 00:48 | links

faktiski jau rakstīts: Venta, cope praktiskā un ne tikai. Uzsveru: NE TIKAI!
Tā ka neko.....
18.aprīlis 2012, 00:45 | links

Un vēl aizbraucām pa ziemassvētkiem, iepriekšējā vakarā pasmēlām ar veco kas savu laiku Burtniekā inspektoros bijis , runa aizgāja pa zivīm nu beigās tika vilkti ārā kāti , mānekļi , jo viss ir aizceļojis līdzi. No rīta ceļamies galva tāda padula , laiks kā novembrī pelēks nomācies grādi ne vairāk pa +7, bet neko Ejam uz ezeru, aizved mani pie kanāliņa kas ieiet ezerā , pa kanāliņu kursē kuģīts un tur izrakts grāvis kas ieiet ezerā lai kuģīts tiek, protams tur laba kants. Nu rīts man izdevās nesācies jo puss stundas laikā īrijā 23. decembra rītā es biju dabūjis jau 4 līdakas divas pa 4kg maziem +- viena 2kg un viena 1,5, uz nākošās copes man norāva 2daļīgajam voblerim aizmugurējo daļu, ar to pietika , Vot gadās!
17.aprīlis 2012, 12:18 | links

Īrija, ar varētu būt no vienām vietām kur cope ir lieliska un ar mums pazīstamām zivēm. Vietējie līdakas var teikt neķer un brekšus , baltās zives ,viņiem topā laši , foreles. Dzīvojāmies pie liela ezera netālu no pilsētas laikam Sligo, kādi 200km no Dublinas udens tīkls ir ļoti plaš jo tur ezerus savieno kanāli pa kuriem iet kuģīši. ūdens līmeni regulē slūžas bet ar zivju ceļiem viss tur bij kārtībā. Nu lūk no ezera iztecēja upe , kas ietek okeānā pēc +-150km, tecēja caur dambi kurā ūdens veļās nevis pāri dambim bet līmeni var teikt regulē zivju ceļa caurumi , nu tur ir vieta nr 1. Pār upi bija tiltiņš gabaliņu zem dambja , gar upi aug koki kas labi pārkārušies pār upi un no tiltiņa var redzēt kad laba saulīte kā zem zariem sēž foreles svarā ne mazas. Kā telvizorā. Tur ķeršana uz dzīvo aizliegta , bet peldinot beigto ir dabūta svarā 2,5kg.
Vienu gadu uzsala ledus kad varēja virsū tikt , 2 letiņi sameistaroja uz ātro veikalā ziemas aprīkojumu kā nu varēja jo tur ar to tā vājāk, un uzlīda uz ledus un cope panesās , krastā sapūlcējās vietējie kā uz cirku, atskrēja vietējā TV , tie neko tādu nav redzējuši uz vietas.
Ezerā Vācieši brauc uz velci pieskalda kastes pilnas ar forelēm (filejām) un brauc mājās visu gadu ēd un nākamā gadā atpakaļ. Licenzes ar nav tādas pārāk dārgas vienīgi ceļš .
17.aprīlis 2012, 11:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager