Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
NG-NG:copēji pa nakti,vai rīta cēliens?
15.aprīlis 2012, 10:44 | links

Neiet avtt laikam tiešām,cik noprotu-viņš virs rumbas ložņā.Noteikti līņus medī!
15.aprīlis 2012, 08:32 | links

Nu AVT jau nemaz turp neiet, parasti tur tauta ir daudz, vakar bijaam tikai divataa, pa kaadam statistam jau laiku pa laikam pienaaca, bet ilgi netureeja :). Bet vispaar neemiens buus kaut kad naakamnedeelj, pagaajusajaa gadaa lomi bija krietni lielaaki tur :), bet gan jau veel paspeesim
15.aprīlis 2012, 08:26 | links

Nu,veči,vai tas NG-NG pretīgi neraksta,ne?;))
avtt!Tev kā pie upes dzīvojušam jau sen vajadzēja tā ķert!Vietējiem tās vietas labāk jāzin.Jā,NG-NG jau baro kārtīgi-tur visi tuvumā(100m rādiusā) esošie saskrien uz tādu cienestu/na haļavu piesist vēderus!
15.aprīlis 2012, 08:04 | links

Nu,laižam?Kas ar mani?
Nēēē...skatās paši,bet mans mauc dzīvē!
;)
15.aprīlis 2012, 05:35 | links

Vakar vakarā uz četriem kātiem viena vimba un
vēdzele ap kg,šodien līdz pusdienām-pilnīgs zero.
Tas-nedaudz zem rumbas
14.aprīlis 2012, 22:42 | links

Nu tā... biju nobraucis apstīt, ko mana laiva dara...pavadīt laiku pie dabas, pirmo reizi mūžā pamēģināt notvert kādu vimbu vai ko citu,kas ķeras uz grunteni.... Pavēss,pastiprs vējš pusdienlaikā pēc laivas inspekcijas aizdzina pavējī,galīgi ne tur kur gribētos gruntenes mērkt.... Doma pasēdēt, parunāt,pavadīt laiku ārā, ne uz ko lielas cerības neliekot! bet tas jau tik tā. Protams cerība paliek.
Rezultātā pāris vimbas,pāris copes... Kā vienmēr,kaut kas smuks smuks aizgāja netālu no krasta. Tā grunteņu būšana jau tāda ir: jāvelg zivs gan svins... tas protams aizķēras kaut kur, zivs dabūja brīvsoli un kūlens un prom... Aizdomas uz taimpuiku....
Pāris vīru ,pārsimtmetru tālāk ,cik manīju ,ar diez ko nevilka....
Diena baigi foršā, zivis ,čoma sagatavotās, ar gardu muti noēstas! Sezona atklāta!
Dislokācija bik virs Zlēkām.
Ak jā, ēsma garnele, ūdens paduļķains, biku biku kāda zālīte auklā....
14.aprīlis 2012, 22:02 | links

Japppppp....labi noformulēta doma un teksts :DDD
14.aprīlis 2012, 20:12 | links

Pēc NG apraksta, jebkurš cits koments par copi būs kā bērna šļupsti.
14.aprīlis 2012, 19:41 | links

Diezgan iespaidīgs loms :)
14.aprīlis 2012, 18:53 | links

Nu,veči,vai tas NG-NG pretīgi neraksta,ne?;))

Labs'i labs,NG-NG!
14.aprīlis 2012, 18:50 | links

Uz diviem biki virs 30 breksiem, kopeejais svars (uz aci gan, bet pieredzeejusu aci) virs 50 kg, zivis looooti kapriizas, copes retas, daudz tulso copju. Veciem vimbas liidz 8 neema, veelaak pavisam kuutri, es ir vairaak kaa apmierinaats, paneemu 3 gb, svars 6.830, koleegis paneema 5 gb ko nozaaveet, paareejie aizgaaja atpakalj.
14.aprīlis 2012, 18:09 | links

5h laikā viena vimba. Vējelis gan bija nejauks.
14.aprīlis 2012, 16:30 | links

njā man av tik labi veicies....
14.aprīlis 2012, 16:19 | links

tikko zvanīju cope virs rumbas, 5gb, ņēma no paša rīta.
14.aprīlis 2012, 16:05 | links

šodien strap Skrundu un Kuldīgu viena vimba.Diezgan liels klusums :(
14.aprīlis 2012, 15:32 | links

Isteniba ta ar ir ar to dulki ,,,sodien sametu un pec m 15 javelk tirit .rezultats ,nekas,a pirmdien zandza 1,2 pieteicas uz tarp. Tas varve.
13.aprīlis 2012, 23:41 | links

Kā reizīt ap Zlēkām vandos.... zvanīju čomam, tas teica,ka vakar stiprs duļķis... Kā var būt optimists?
13.aprīlis 2012, 23:09 | links

Zogs un Robchiks tādi pesimisti. Objektivitātes nekādas! Vibas varbūt tik labi kā gribētos neņem, bet cope kopumā līdz ar silto laiciņu, jūtami uzlabojusies. Vakar tajās pašās Zlēkās pēc darba aizskrēju uz 2 st. rezūltātā, sīkos (atlaistos) neskaitot: 2 Raudiņas ap 25 cm un divi brekšu papi:
1,2 un 1,5 + jauks, pavasarīgs vakars pie Ventas upes! Vot kā būs ar rītdienu? Varbūt kādam ir kādas prognozes. Izskatās jau diezgan bēdīgi ja būs vēja copes nebūs, nu vismaz man tā liekas.
13.aprīlis 2012, 22:34 | links

tiko no copes mājās:) večiem kuldiga pie veca tilta:) visiem večiem norma 7vimbas ņēma labi breksi ar dabuja draugs:) vimbas diezgan lielas bija ņēma bieži rīt došos atkal tad būs atskaite:)
13.aprīlis 2012, 21:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager