Lieldienās sanāks pavadīt Saldū,grēks būtu neaizbraukt palūkot kas notiek ar vimbu.Ir tikai viens bet,uz kuru no Ventas posmiem labāk būtu doties,kurp dodas Saldus copmaņi?
11.aprīlis 2017, 13:16 | links
Nu asaris Ventspils pusē klusē, brīvdienās braukšu paskatīties, kas notiek tālāk.
citizen, 11.aprīlis 2017, 10:10
6h ventā. Ne copes :D biju gan Docenta vietās, gan Klauzes ieteiktajā posmā. Bet nu vismaz beidzot redzēju arī citus laimes meklētājus. Kādiem 10 pa visu dienu apvaicājos kādi panākumi = 0. Retajam kāds līdacēns. Visi sūdzas ka ūdens par siltu un zemu. Laši jau devušies prom, bet spožie nenākot.
Vot i netieku tagad gudrs. Venta nav mana upe vai lasis nav mana zivs :D
Laikam jāgaida 1.05.
sragiagiaA, 6.aprīlis 2017, 18:12
6h ventā. Ne copes :D biju gan Docenta vietās, gan Klauzes ieteiktajā posmā. Bet nu vismaz beidzot redzēju arī citus laimes meklētājus. Kādiem 10 pa visu dienu apvaicājos kādi panākumi = 0. Retajam kāds līdacēns. Visi sūdzas ka ūdens par siltu un zemu. Laši jau devušies prom, bet spožie nenākot.
Vot i netieku tagad gudrs. Venta nav mana upe vai lasis nav mana zivs :D
Laikam jāgaida 1.05.
Par to ka līmenis par zemu varētu piekrist, bet ka devušies atpakaļ uz jūrinju diezvai. Lietu sola buus līmenitis augšā domāju, ka viss notiksies :)
sragiagiaA, 6.aprīlis 2017, 18:12
Visa diena gar ventu, no kolkas uz leju. Rodas sajūta, ka stāsti par spožajiem, laširm utt ir tukša diršana. Esmu šogad bijis reizes piecas pa 3-7h. Pa visu laiku esmu redzējis tālumā vienu spiningotāju. Vai nu jūs viņus ķerat virs Kuldīgas vai vienkārši dzenat hu**u. Pa 5 reizēm ir bijis galā viens lasis un šodien 3 līdakas.
Vimbotāji pilns, spiningotājs neviens.
sragiagiaA, 3.aprīlis 2017, 18:13
Kamēr upmalā valdīs subjektīvais viedoklis par svina pļentakiem, lielām krāsainām mormiškām un pusgarnelēi uz āķa, tikām vimbām izmiršana nedraud. To arī tautai un zivīm novēlu.
o. :)
otinjsh, 3.aprīlis 2017, 10:16
Visa diena gar ventu, no kolkas uz leju. Rodas sajūta, ka stāsti par spožajiem, laširm utt ir tukša diršana. Esmu šogad bijis reizes piecas pa 3-7h. Pa visu laiku esmu redzējis tālumā vienu spiningotāju. Vai nu jūs viņus ķerat virs Kuldīgas vai vienkārši dzenat hu**u. Pa 5 reizēm ir bijis galā viens lasis un šodien 3 līdakas.
sragiagiaA, 3.aprīlis 2017, 18:13
Gar Ventu no Kolkas uz leju :D OK. Kur tas atrodas?
Jurcik, 3.aprīlis 2017, 18:41
Gar Ventu no Kolkas uz leju :D OK. Kur tas atrodas?
Jurcik, 3.aprīlis 2017, 18:41