Burtnieks

Ka tad pa nedelu viriem gajis.?
16.oktobris 2015, 14:49 | links

bijām 11.10. no Ezerpriedēm, laiks iedeāls cope arī! Velcējot uz diviem 11 copes, 9 laivā no kurām 5 uz mājām (mērā). Zandarts gan bija tikai 1 (~40cm) peld tālāk...
Eholotā dziļāko vietu tikai 2,3m redzējām
12.oktobris 2015, 11:37 | links

Eholotā zivju kustība (arī pa kādai retai lielākai pie grunts) bija pāris vietās vidū (bedrītēs dziļums līdz 2,7m) un "baznīcas trijstūrī" (2,2 - 2,4m). Pusūdenī bija diezgan daudz zivju, šķiet plauži, jo vietām redzēju tos sildāmies saulē.
Biju Burtniekā 11. oktobrī pirmo reizi un krastā neatvedu neko. Jāvaino acīmredzot vietējo apstākļu nezināšana. Vai kāds profs nevar padalīties ar informāciju vismaz par mānekļiem un pavadām? Ko lietojāt, kādā dziļumā velcējāt?
12.oktobris 2015, 09:36 | links

es ari pabiju ezera un norminu savilku 1,2-2,00 lielas laikam gul. padalieties ko jums ehalota rada,mana radija tikai dazas ziveles,vai nu vins ir uzkaries vai visas gul uz zemes. ko radija jums???
12.oktobris 2015, 09:11 | links

Jauka diena, jo izklaides - copes brauciens izdevies. Laivā pabiju ar diviem draugiem ( nevelcētājiem), kuriem šis copes veids liekas pasīvs, bet gala rezultātā visi bijām apmierināti, pat es necerēju, ka uz tik gludas ezera virsmas un pie tādas saules var būt tādi skaisti rezultāti - 11 mēri + 7 shodi. Katrs paņēmām pa līdakai priekš atskaites mājniekiem. Ne asakas.
11.oktobris 2015, 20:41 | links

Sen nebija būts ezerā,laiks ciešams,cope arī.8 zivis laivā-16kg,kolēģiem 10 gab nedaudz mazākā kopsvarā.Zemmēri un aizķertie breksēni neizpalika
10.oktobris 2015, 23:04 | links

Šodien atkal diena pavadīta velcējot, no 8.00-14.00, rezultātā piecas mēri laivā laivā + 2kg aizcemerēts breksis. Līdaku svars nu ļoti švaks, no 1, 1 līdz 2, 1 kg.Laiks izteikti auksts, ziemelis , bet slikta laika jau nav, ir vienkārši atbilstoši jāģērbjas Ne asakas.
10.oktobris 2015, 21:11 | links

Sodiena bez copes! divi aizcemereti brekseni!neizprotami:)
Kads jau pa kadai lidakai izmanija..
10.oktobris 2015, 20:59 | links

Šodien mēra līdaku tā arī ''neiemocījām'' laivā, bet kolēģi no blakus laivām gan pa kādai un pat vairākām mēra līdakām piemānīja. Neviena lielāka par 2kg.

Laiks sev sūdīgs, zivij - labs.
10.oktobris 2015, 20:49 | links

9. oktobris- mēra līdaka,viena izdomāja noāķēties-knapmērs žanis...kolēģim stabils mēra līdaks laivā un viens zemmērs atlaists!
kolēģiem šodien gāja raitāk ar astoņām līdakām - 3 mēra,plus vēl žanis,kas peld tālāk!
10.oktobris 2015, 20:42 | links

Kā ar copi šodien sirmajā?
10.oktobris 2015, 19:32 | links

šodien abiem ar kolēģi-katram pa divām laivā,katram pa 2,5niecei un stabilam mēram,viens zemmērs atlaists,vēl 3 copes nerealizētas-uz velci!
laivas bija pietiekami!!!
7.oktobris 2015, 20:31 | links

2,4-2,5 tas jau ari irtas dzilums:)
5.oktobris 2015, 11:33 | links

man vakar 7 līdakas laivā, no tām divas mēra un vēl divtik skrēja pakaļ, bija arī pāris smuki iznācieni. tas pa atlikušajām lēpenēm, bet kā mākoņi pazuda, tā viss.
atlikušo dienu velcēju pa Salacas galu, pa 0, bet nu tā nav mana specialitāte varbūt tapēc. Laivas spietoja pa baznīcas galu, vakarā piebraucu, tur visi cītīgi pa dziļumu ķemmēja.
Ārā braucot vienam bija smuks zanders, kādi 3kg un vēl citai ekipāžai 2 līdakas un zanders. Ūdens līmenis anormāli zems.

kkas, 5.oktobris 2015, 08:53

Meklēju to dziļumu, bet tā arī neatradu. Maksimums 2,4-2,5m.
5.oktobris 2015, 11:30 | links

man vakar 7 līdakas laivā, no tām divas mēra un vēl divtik skrēja pakaļ, bija arī pāris smuki iznācieni. tas pa atlikušajām lēpenēm, bet kā mākoņi pazuda, tā viss.
atlikušo dienu velcēju pa Salacas galu, pa 0, bet nu tā nav mana specialitāte varbūt tapēc. Laivas spietoja pa baznīcas galu, vakarā piebraucu, tur visi cītīgi pa dziļumu ķemmēja.
Ārā braucot vienam bija smuks zanders, kādi 3kg un vēl citai ekipāžai 2 līdakas un zanders. Ūdens līmenis anormāli zems.
5.oktobris 2015, 08:53 | links

Man 2 zandarti 3.2 un 1.4 kg.Lidakas 2.2 un 1.6.Dzirdēju ka ir izvilkta desmitniece šodien.Kā pārējiem?
4.oktobris 2015, 21:41 | links

Kā šodien veicās?
Laivas bija diezgan daudz...
4.oktobris 2015, 19:19 | links

Es tik asakainas un puķainas zivis neķeru! Vienīgi maijā,aiz neko darīt. Sporta pēc.
3.oktobris 2015, 18:42 | links

Bruni ,nu re- šodien arī bez tavas receptes veči līdaķus velk...:)
3.oktobris 2015, 18:37 | links

Sodien pabuts atkal ezera, no7.30- 14.00. Cope kapriza, nema tikai atseviskas krasas un formas. Priece tas ka lidaku izmeri palielinas. Man pasam cetras lidakas- 3, 6,
2, 7 un divas 1, 3 kg + viens mera zanders. Bija ari viens zemmera zanders, tas aug talak. Kolegim visa diena gandriz pa tukso, bet bonus beigas labs - 6, 2 kg lidaka. Nu tads nu sodien rezultats, ne asakas.
3.oktobris 2015, 18:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager