Burtnieks

Kā prasa tā atbild! Nedaudz jautrību arī jāienes forumā.
Baits : Neviens sakarīgs copmanis te sen vairs neko neraksta un neievieto atskaites. Tas ir fakts.
Gribi ko sakarīgu brauc uz dīķi!!!
27.septembris 2015, 20:09 | links

izklausiijās ka pinņāt sāks !!!!!!!!!!!!!!!! oskars
27.septembris 2015, 19:08 | links

Šodien ar jaunatni pamuļķojos. Vienu zemmwru dabūju. Bet priecē, ka ūdens tīrāks. Būs! Jāgaid salnas un oktobris.

Bafs, tu uz velcīti laidi?
27.septembris 2015, 18:29 | links

Redz ja jau pa dienu dabū 5 līdakas un 6 zandartus būtu grēks sūkstīties par kaut ko. Es ja dienā noķeru divas līdakas uzskatu ka diena jau ir izdevusies un nevajag visas 3+ kg :)
27.septembris 2015, 16:34 | links

Izskatās ka visi šeit bija pieraduši uz Sirmo aizbraukt kārtīgi paskaldī bet kolīdz cope pieklususi visi sūkstas un čīkst ka viss izsmelts. Skumji paliek klausoties šos "copmaņus". Es uzskatu ka zivs ir jāprot atrast nevis aizbrauc un rekur skaldi. Ja gribas ķert bez domāšanas un cenšanās izprast zivi tad jābrauc uz visiem zināmo kaimiņvalsti Zviedriju kur latviešus jau visi ''mīl'' un ''gaida'' vai uz kādu audzētavu ;)

Atvainojos ja kādu aizskāru bet tiešām piegriežas lasīt to ka viss ir slikti. Nerunājam jau šeit par iekšpolitiku Latvijā :D

OskarsN, 26.septembris 2015, 23:35

Man šķiet, ka run nav par to cik slikti, bet gan ka ir bijis daudz labāk. Domāju, ka katrs brauc tur, kur izredzes kaut ko noķert ir lielākas.

edijsk, 27.septembris 2015, 13:39

Tas jau no sērijas ka kādreiz zāle bija zaļāka un debess zilāka :D
27.septembris 2015, 16:31 | links

Izskatās ka visi šeit bija pieraduši uz Sirmo aizbraukt kārtīgi paskaldī bet kolīdz cope pieklususi visi sūkstas un čīkst ka viss izsmelts. Skumji paliek klausoties šos "copmaņus". Es uzskatu ka zivs ir jāprot atrast nevis aizbrauc un rekur skaldi. Ja gribas ķert bez domāšanas un cenšanās izprast zivi tad jābrauc uz visiem zināmo kaimiņvalsti Zviedriju kur latviešus jau visi ''mīl'' un ''gaida'' vai uz kādu audzētavu ;)

Atvainojos ja kādu aizskāru bet tiešām piegriežas lasīt to ka viss ir slikti. Nerunājam jau šeit par iekšpolitiku Latvijā :D

OskarsN, 26.septembris 2015, 23:35

Man šķiet, ka run nav par to cik slikti, bet gan ka ir bijis daudz labāk. Domāju, ka katrs brauc tur, kur izredzes kaut ko noķert ir lielākas.
27.septembris 2015, 13:39 | links

meri ir pietiekami. kukainji pazudushi sogad
27.septembris 2015, 13:19 | links

Ezers nav ledusskapis. :)
27.septembris 2015, 13:18 | links

Sestdien uz velci divas mēra līdakas.
27.septembris 2015, 11:48 | links

Sestdiena. Laiks labs, cope tuvu labai ( vareja but vilnits lielaks ), no 7.00-14.00. Rezultata tris mera lidakas un divi mera zanderi + cetri atlaisti zanderi un divi duceni. Atputa uz goda. Dazi dzigoja, nez ka tiem keras ?
27.septembris 2015, 08:03 | links

26.septembris 2015, 23:35 | links

Muldoņas, būtu ko sakarīgāku cilvēkiem pateikuši!!!
Cope švaha, zivs jāmeklē un ļīmenis dikti zems - pacietību veči, būs augšā oktobra baigās:)

Baits, 26.septembris 2015, 22:22

Šogad citas krātuves devīgākas par Burtnieku. Nezinu kas un kā, bet citur trāpās līdakas un zandarti, bet Burtniekā nekas prātīgs šosezon nav ticis. Kaut kā Burtnieks šogad apetīti atsitis.
26.septembris 2015, 22:27 | links

Muldoņas, būtu ko sakarīgāku cilvēkiem pateikuši!!!
Cope švaha, zivs jāmeklē un ļīmenis dikti zems - pacietību veči, būs augšā oktobra baigās:)
26.septembris 2015, 22:22 | links

Un ziemas līmenis arī ir!
26.septembris 2015, 21:29 | links

Jā!
26.septembris 2015, 21:27 | links

LEDUS JAU UZSALA
26.septembris 2015, 19:56 | links

zales jau nopuva ?
26.septembris 2015, 10:58 | links

Kā ar copi sirmajā,kāds ir bijis?
25.septembris 2015, 20:14 | links

12tais septembris. 7gb zemmēra līdaks - 1kg 1.2kg līdaks
13.septembris 2015, 14:03 | links

biju domājis šonedēl braukt, bet izrādās ka citiem ar neķeras! Neesmu vienīgais. Savādāk sāku jau domāt, ka māku pazaudējis. hmmm. Gandrīz vai labāk palika;)

pikers, 11.septembris 2015, 22:37

merus var piekjert. ar lielajam ta sudigak.
13.septembris 2015, 12:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager