Burtnieks

Paldies visiem par līdzjūtību........
Paldies inspektoram,paldies glābējiem un visiem kas palīdzēja meklēt
Veči vestes mugurā .....ja kādam tas vēl liekās nevajadzīgi tad padomājiet par tuviniekiem un draugiem ,nopērciet labu ērtu vesti un tā būs viss labākā dāvana tuviniekiem ..........
Vakar ūdens temperatūra bija ezerā 6 grādi un tagad atbildiet cik ilgi ............

tataars_, 22.oktobris 2014, 08:13

kas bija pie vainas, ka veči iegāzās? Lai mēs varētu no tā arī mācīties!
22.oktobris 2014, 13:38 | links

Pie 6 grādiem cilvēks ''atslēdzās'' pēc 4 min. Pat veiksmes gadījumā pieķeroties pie laivas un netiekot tajā iekšā, max 5-10 min noturēsies, pēctam uz citiem medību laukiem. Skarbi, bet diemžēl tā ir.
22.oktobris 2014, 09:02 | links

Paldies visiem par līdzjūtību........
Paldies inspektoram,paldies glābējiem un visiem kas palīdzēja meklēt
Veči vestes mugurā .....ja kādam tas vēl liekās nevajadzīgi tad padomājiet par tuviniekiem un draugiem ,nopērciet labu ērtu vesti un tā būs viss labākā dāvana tuviniekiem ..........
Vakar ūdens temperatūra bija ezerā 6 grādi un tagad atbildiet cik ilgi ............
22.oktobris 2014, 08:13 | links

Ienāca ziņa ka noslīkušais makšķernieks esot atrasts,līdzjūtība piederīgajiem.

ratins21, 21.oktobris 2014, 20:47

Jāsaka liela pateicība inspektoram Jānim par neatlaidīgu palīdzību glābējiem kā rezultātā cilvēks ir krastā..
Izsku dziļu līdzjūtību piederīgiem.

PĀRĒJIEM sargiet sevi un vienmēr acerieties ka jūs gaida mājās....
21.oktobris 2014, 21:09 | links

Ienāca ziņa ka noslīkušais makšķernieks esot atrasts,līdzjūtība piederīgajiem.
21.oktobris 2014, 20:47 | links

Vai vispār ir kāda ziņa kad Burtniekā atjaunoti kādi zivju resursi pēdējos gados?

edijsk, 21.oktobris 2014, 17:15

Dēlam es teiktu, ka vajag atvērt googli, bet CL tomēr links jāieliek ;)

https://www.google.lv/search?q=Burtnieks+zivju+kr%C4%81jumu+atjauno%C5%A1ana&;ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=s3VGVMuhL4H8ywPEpoL4DQ

V.S.O.P., 21.oktobris 2014, 18:04

Nu kUt kas te ir tikai par 2009 g. 2014 minēti 2800 €, bet vai tas īstenots? Kas tas ir uz Burtnieku ez.? Mans jaut. bija tieši par pēdējiem gadiem.
21.oktobris 2014, 20:35 | links

Vai vispār ir kāda ziņa kad Burtniekā atjaunoti kādi zivju resursi pēdējos gados?

edijsk, 21.oktobris 2014, 17:15

Dēlam es teiktu, ka vajag atvērt googli, bet CL tomēr links jāieliek ;)

https://www.google.lv/search?q=Burtnieks+zivju+kr%C4%81jumu+atjauno%C5%A1ana&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=s3VGVMuhL4H8ywPEpoL4DQ
21.oktobris 2014, 18:04 | links

21.oktobris 2014, 17:15 | links

Cik saprotu,jaapriecaajas ka vispaar mums vel ir ko kert.Re ku NG atbild par inspektoriem

sveiki Normunds!istasti ka var kljust par zvejas inspektoru?paldies
Atbild Normunds Grabovskis

par oficiālu VVD inspektoru..... nekā, viņu ir mazāk kā balto lauvu un tie paši lēnām tiek izmērdēti no valsts puses..., jo tiek uzskatīts, ka pie mums nekas nav jāsargā un jākontrolē.... bija kādu laiku tāda sabiedrības aktivitāte kā sabiedriskie inspektori..., teikšu godīgi, nezinu kas ar viņiem tagad notiek, vai vēl ir kursi u.t.t., sazinies ar Ventspils makšķernieku klubu, tepat forumā iemet savu jautājumu, zinoši puiki izstāstīs kas ir kas, es kādu laiku interesējos par šiem jautājumiem , bet .... kad iebraucu nedaudz dziļāk tajā virtuvē..., sapratu, ka tas nav mans lauciņš, tāpēc kādu laiku īpaši nesekoju kas tur notiek...
21.oktobris 2014, 15:18 | links

Ja Rīgā sabiedriksajā transportā neviens nekontrolētu, tad arī kam pirkt to biļeti ;)
Varbūt domāt nedaudz citā girzumā, ja es nepirkšu biļeti, tad sabiedriskais transports nekursēs, dabūšu iet kājām.
Ja nepirkšu biļeti, zivis ezerā nepapildinās, nebūs ko ķert.

Bet vienmēr velniņš tramda, tas tiesa :) Lēmums aiz katra paša. Ne asakas.

ja godīgi diezgan godīgi vienmēr pērku licences, bet ja esmu bijis ezerā n-tās reizes un neesmu inspektoru redzējis, velniņš, kurš man sēž uz kreisā pleca arvien skaļāk man čukst ''eu nu nafig pirkt''. un tam kuram nervi švakāki arī nepirks. nu nav sajūta, ka Burtniekā situācija tiek kontrolēta. un nestāstat man, ka inspektors nevar sev atpelnīt algu. laivas tur sestdienās un svētdienās ir milzum daudz

aaapsis, 21.oktobris 2014, 13:55
21.oktobris 2014, 14:21 | links

ja godīgi diezgan godīgi vienmēr pērku licences, bet ja esmu bijis ezerā n-tās reizes un neesmu inspektoru redzējis, velniņš, kurš man sēž uz kreisā pleca arvien skaļāk man čukst ''eu nu nafig pirkt''. un tam kuram nervi švakāki arī nepirks. nu nav sajūta, ka Burtniekā situācija tiek kontrolēta. un nestāstat man, ka inspektors nevar sev atpelnīt algu. laivas tur sestdienās un svētdienās ir milzum daudz
21.oktobris 2014, 13:55 | links

Āpsis, vai tad tu mazs bērns esi, ka jānāk inspektoram un jāliek vesti uzvilkt? Viņai ir jābūt laivā, ne mugurā. Tikai maziem bērniem obligāti jābūt mugurā.

kadmijs, 21.oktobris 2014, 13:23

nerakstīju, ka jāliek uzvilkt. inspektors šajā gadījumā varētu ieteikt uzvilkt vesti mugurā. un tas būtu tikai cilvēcīgi
21.oktobris 2014, 13:50 | links

Taads stulbs termins(jaabuut laivaa)intresanti kaa ta tu vinju uzvilksi ja buusi jau uudenii..nez kaapee igauniischiem jaabuut muguraa,bet mees jau visvariischi...smiekliiigi!!es par to,ka vesteem obligaati jaabuut muguraa,kur's v'el par??
21.oktobris 2014, 13:37 | links

Āpsis, vai tad tu mazs bērns esi, ka jānāk inspektoram un jāliek vesti uzvilkt? Viņai ir jābūt laivā, ne mugurā. Tikai maziem bērniem obligāti jābūt mugurā.
21.oktobris 2014, 13:23 | links

mja,man kopsh ir jaunais inspektors,vispaar nekaadas saskarsmes nav bijis ar sho
21.oktobris 2014, 13:19 | links

un kur Burtniekā ir kāds inspektors, kurš varētu pastāstīt, ka jāuzvelk vestes utt. blin es sešas reizes šoruden esmu bijis velcēt tikai sestdienās un svētdienās, neesmu redzējis nevienu inspektoru. manuprāt tas nav normāli. var jau būt, ka viņi strādā tikai pa naktīm. var jau būt, ka viņiem nav pilna slodze, bet man gan kaut kā 40 st. nedēļā ir jābūt darbā. Igaunijā iekšzemes ezeriņos inspektors vismaz reizi dienā atbrauc uz kontroli
21.oktobris 2014, 12:47 | links

Mja,mazajaas laivaas veste ir obligaati virsuu.Burtniekaa ir diezgan peldoshu baljkju,kurus ja nepaarzin ezeru un ir mazs vilniits nemaz neredzi,ar taadu pilnu ruchku var labi dabuut iekshaas.Tiem kas dodas uz Vcati,pateikshu taa,turaas pa vidu un ar maziem apgriezieniem,pirms baazes pie priediiteem ir diezgan suurs seeklis ar lieliem akmenjiem,tapeec vienmeer pa vidu.Te nesen copes koleegji velceejot aizkjeera un izvilka cilveeka galvaskausa dalju,izskatijaas ka ne jaunaaks par 50 gadiem.Baazeee gan teica ka ezeram esot blakus kapi,bet kas gan zin.
20.oktobris 2014, 14:42 | links

Aldariss, noņemu cepuri tavā priekšā. Lai tev laba veselība un veiksme pa priekšu iet.
Arī pašam ir nācies rudenī izglābt no laivas izkritušu un knapi kustošu makšķernieku.

Lidzjūtība tuviniekiem.
20.oktobris 2014, 10:25 | links

SVEIKI COPES BRĀĻI .........
PALDIES tiem kas bija klāt sestdienas traģēdijā ...
diemžēl šī traģēdija ir skārusi manus tuvieniekus ,iepriekšējā sestdienā mēs brālēni sēdējām pie galda mazā salidojumā jo tiekamies diezgan reti un neviens nevarēja iedomāties kad kaut kas tāds varētu notikt ........................
ja kāds pazīst copmaņus kas izglāba DAINI lūdzu ar mani sazināties 26158300 .Brālēnu vēl nav atraduši un gribam atrast tādēļ ir vajadzīga daudz maz zināt kurā vietā tas apmēram notika ....
20.oktobris 2014, 09:30 | links

Ta bija veca koku laiva no deliem.
Parak stabilas jau vinas nav...tads ir mans viedoklis!
Cik no talienes bracka bija redzejis ka kautkas bija noticis ar motoru jo abi esot bijusi motora gala un tad pec kada laika laiva esot apgazusies.nevaru spriest kas tur 100% notika un kurs vai kas ir vainigs.to zin tikai tas ko mes izvilka...bet vins bija tada soka stavokli ka neko sakarigu nevareja pateikt...
Par tam laivam runakot noslikt var ar visam ja ar vinam dara to kas nav paradzets...protams ir tadas ka inspektoram kam peldosie koki ari bus pie pakalas bet ja ar gumijnieci uzskriesi mietam no gala laivas vairs nav...
Ne visi var atlauties plastikata lielos kugus...bet ar tadam kocenem brauc ne viens vien pa burtnieku un nekas traks nenotiek!!!
20.oktobris 2014, 09:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager