Burtnieks

šo es arī dzirdēju, ka aizliegšot velcēt
17.oktobris 2014, 10:32 | links

tantes pašvaldībā runā, ka aizliegšot velcēt. tauta uzvesties nemākot+ tas zivju resursus saudzēšot. sods būšot 100 eur par kātu ;)
17.oktobris 2014, 10:04 | links

edijsk
tie laikam bija dažki kungi no šiem. esmu redzējis ka rapala nekaunīgi tuvu brauc... :)
16.oktobris 2014, 22:06 | links

Sveiki, kā vispār Burtniekā tagad ar zivīm? Uz velci vai mētājot var kaut ko izmānīt?

Uvixss, 16.oktobris 2014, 19:34

Lielákoties' kaut kas ķeras. Bet ir kādi kuriem švaki. Dažs noved vienu, divus mēriņus, citam tiek arī kas smukāks. Man pirmdien 5 kg līdaka+1,5 zander + divas smukas, bet nerealizētas. Kaimiņam to pat dien divi mēriņi un tie paši no rīta līdz vakaram strādajot.
16.oktobris 2014, 22:04 | links

Sveiki, kā vispār Burtniekā tagad ar zivīm? Uz velci vai mētājot var kaut ko izmānīt?
16.oktobris 2014, 19:34 | links

fliper - protams, ka jārok... nav nemaz vajadzīga 100ha liela pļančka, pieklājīgas zivis dzīvo arī daudz mazākos ūdeņos :)

bet tie makšķernieku ceļi ir neizdibināmi - ir man zināms maziņš, vientuļš meža ezeriņš, ~2ha, kur vienmēr kādu līdaku var noķert...speciāl braukt tur nav jēgas, bet garāmbraucot uz stundiņu vienmēr pieskrienu, katrus 5 gadus :D...

liels bija mans pārsteigums šoruden, kad pie tās pļančkiņas sastapu veselus 2(!) makšķerniekus... pirmo reizi ~40 gadu laikā... laikam info pieejamība un precīzās kartes dara savu...
16.oktobris 2014, 17:11 | links

Reiz džeki ar "beisboleni" sastapt gribēja vienu, kurš te pat forumā figurē un no Vecates bāzes ezerā bija iebraucis ar skaistu un ātru laivu. Tiešām siekala tek tādu arī man reiz pabaudīt.... Bet lūk tajā kaifā nemaz nepamanījis, ka kādu spiningotāju dēļ saceltajiem viļņiem no laivas ārā bija izvēlis. Labi, ka labi beidzās. Bet džeki ne pajokam bija uzvilkti. Noveicās glaunās laivas īpašniekam, ka tas ātri bija līdz krastam ticis un mājās aizlaidis. Kam negadās.
16.oktobris 2014, 11:40 | links

To igalis

Vietējie matadori gan ir pieklaīgi. Vienmēr ceļu iedod... It īpaši tie, kuriem savas laivas Burtniekos stāv. Es jau sen, bez beizbolenes nebraukāju. Nu tā, lai paldies pateikt varētu, par motoros ierautām auklām un nogriezstiem vobleriem.

Sazaans, 16.oktobris 2014, 08:55

skaties, ka neatņem tev to beizboleni beisbolist!
16.oktobris 2014, 09:54 | links

To igalis

Vietējie matadori gan ir pieklaīgi. Vienmēr ceļu iedod... It īpaši tie, kuriem savas laivas Burtniekos stāv. Es jau sen, bez beizbolenes nebraukāju. Nu tā, lai paldies pateikt varētu, par motoros ierautām auklām un nogriezstiem vobleriem.
16.oktobris 2014, 08:55 | links

Trollinga aizliegums iekšējos ūdeņos spētu atrisināt visas šīs problēmas :)

martins_, 15.oktobris 2014, 14:02

nē.... . Makšķerēšanas aizliegums gan atrisinātu.
16.oktobris 2014, 08:23 | links

Ne pļaņčku Tētuk,bet pļaņčkas!)))))Cik Tavuprāt Latvijā ir pļaņčku virs 100ha?Vajag tik rakt,bet slinkums!vieglāk ir vagot visiem zināmās un kurnēt ka neķeras?Visiem tik interesē kur,uz ko,iedod koordinātes!A paši savas kuslās pakaļas kustināt negribam?Nu gluži kā mūsvalsts ierēdnīši,vai ofisu tirliņi!D

flipers, 15.oktobris 2014, 15:33

:):):) smuki pateikts.ne velti burtnieku pa ledusskapi sauc.
15.oktobris 2014, 19:08 | links

Nu nebraucat gan uz Burtnieku vireli ar piepushamajam laivam . Jums iebraucejiem nav ne mazakas nojegas par pieklajibu velcejot . Nevar saprast vai tulit nogriezis shnores vai vispar iet uz taranu -pilnigi idioti ! Salasijushies par baigam lidakam ,ka metajas pa ezeru acis izbolijushi .Tadu domu kaa normali izmainities velcejot laikam no lielakas dalas nesagaidit .

pēc kā tu spried, ka tev brauc virsū, nevis tu kādam traucē?
igalis, 15.oktobris 2014, 09:54
15.oktobris 2014, 18:14 | links

Ne pļaņčku Tētuk,bet pļaņčkas!)))))Cik Tavuprāt Latvijā ir pļaņčku virs 100ha?Vajag tik rakt,bet slinkums!vieglāk ir vagot visiem zināmās un kurnēt ka neķeras?Visiem tik interesē kur,uz ko,iedod koordinātes!A paši savas kuslās pakaļas kustināt negribam?Nu gluži kā mūsvalsts ierēdnīši,vai ofisu tirliņi!D
15.oktobris 2014, 15:33 | links

...ja man piederētu kādā ezerā laivu bāze, tad es arī par savu ezeru ar 4-5 nikiem rakstītu, vēl kašķi starp nikiem sarīkotu :)

a par zivīgo pļančku-bezimjanku nav jēgas, pat kaitīgi rakstīt :)
15.oktobris 2014, 14:18 | links

Ne tikai arāju strīdi.Viss ir krietni vienkāršāk un proti -Ir ezers,ezerā ir zivis pietiekamā daudzumā ,zivis kuras daudzus interesē!Tātad ja ir tad jābrauc un jāķer!Tikai ir viena nelaime-Par daudz to gribētāju sabrauc,jo izdoma mūsdienu makšķerniekam(lielākai daļai) aprobežojas tikai ar pareklamētu informāciju!Tātad Latvijā eksistē tikai Burtnieks,Liepājas,Engures,Kaņiera,Babītes,Rušona,Baltezeri,Ķīšezers un Viss!)))))))Vairāk ezeru Latvijā nav.Tad par tiem tiek uzsūkta informācija,kas dotajā brīdī tur notiek un visi nesās copēt-Lūk rezultāts-Paliek par biezu!!!))))Šī jaukā iemesla dēļ sen esmu šos tik zivīm bagātās ūdenstilpnes izslēdzis no copējamo ezeru saraksta!Un tam ir Pamatots iemesls-Nu negribu Es Kolhozus,negribu un viss!Tādēļ tika ziedotas entās stundas meklējumiem,nobraukti tūkstošiem km,un tika atrasti ūdeņi kur nav daudz ļaužu,nav tīklu,nav laivu bāzes ar izrietošām sekām,bet ir zivis,lielas skaistas zivis!Tkai katrā vietā sava atslēdziņa!Lai Jums nepinās un labi velcējas!))))))
15.oktobris 2014, 14:08 | links

Trollinga aizliegums iekšējos ūdeņos spētu atrisināt visas šīs problēmas :)
15.oktobris 2014, 14:02 | links

39. punkts novērš laivu sadursmes draudus, bet neatrisina velču aizķeršanu...

tāpēc jānosaka, ka Burtniekā drīkst velcēt tikai ziemeļu-dienvidu virzienā (daugavā un lielupē taču neviens nevelcē "šķērsām" :) ), vislabāk noteikt arī virzienu, ka gar baznīcas krastu velcē virzienā uz Salacu un gar Burtnieku krastu virzienā uz Briedi :)

daddy_j, 15.oktobris 2014, 13:18

DD Vajadzētu kaut ko līdzīgu satiksmei Rīgā.Ar pludiņiem norobežotas velcējamās joslas,maksas stāvvietas grunteņotājiem un pludiņotājiem, gulošie policisti[iegremdēts baļķis] peldvietu tuvumā............
15.oktobris 2014, 13:35 | links

39. punkts novērš laivu sadursmes draudus, bet neatrisina velču aizķeršanu...

tāpēc jānosaka, ka Burtniekā drīkst velcēt tikai ziemeļu-dienvidu virzienā (daugavā un lielupē taču neviens nevelcē "šķērsām" :) ), vislabāk noteikt arī virzienu, ka gar baznīcas krastu velcē virzienā uz Salacu un gar Burtnieku krastu virzienā uz Briedi :)
15.oktobris 2014, 13:18 | links

Var jau velcēt visādi - braukt barā un domāt, ka kāds no bara zina, kāpēc viņš brauc pa konkrēto maršrutu, vai izvēlēties savu ceļu un netaisīt kolhozu.
15.oktobris 2014, 13:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager