Burtnieks

Pabiju šodien ezera.Tā kā darbs nojuka šodien,tad 11 iebraucu ezerā.Laiks it kā ideāls.Apmācies un vējš.Bet ap 12 jau bija skaidrs,ka neka pratīga nebūs :) Nu gala rezultāts līdz 15:30 2vas knapmēra līdakas laivā un viss vairs ne copes.Ap 15 jau sāka tā pūst,ka man bija z.b jau kratīties tai laivā.Bāzē satiku vēl vienu vīru tam ar 2vas knapmēra līdakas pa visu dienu,Neņem :(
Nekas rīt revanšs,sudīg tik ka atkal būs paliels vējelis,bet cerība mirst pēdējā :)
15.oktobris 2013, 17:51 | links

Nu ja, ir redzēti labāki laiki. Vakar , tiešām, cope nekāda. No 7.00-14.00 trīs copes, laivā divas zivis- 1,2 uz voblera un beigās, pretvilnī braucot, uz šūpenes izdevās sakacināt 2,8
14.oktobris 2013, 16:11 | links

Gaidīgt jau var,...bet vai nebūs lētāk un cerīgāk aizlaist tepat pāri jūrai...?:))
14.oktobris 2013, 16:05 | links

Sveiciens! Pa ilgiem laikiem vakar atkal biju iebraucis Sirmajā. Laiciņš kopumā foršs Rīts superīgs, mierīgs, vēja nav, neliela migliņa. Pēc visa spriežot copei jābūt. Taču te tev nu bija - izbraukāju un izmētāju perspektīvākās vietiņas - pakaļ nāk, kūleņus met, bet neņem ne sitams.

Pēcāk pazuda arī tā pati dzīvība - šķiet, ka mētātu akā.

Dziļumā arī neviena uzsitiena. Kur visas zivis palikušas?

Braucot ārā tikai retajam kāda līdaka laivā. I to mēriņi.

Bāzes saimnieks gan lielīgi turpat ārā uz pannas čurkstināja savu sestdienā izmānīto divnieci.

Šogad jau otrā reize, kad jākonstatē, ka cope bija vakar un rīt un uz tā, kas nav līdzi, vai arī tur, kur tu neesi.

Manuprāt reti kad piedzīvotais zemais ūdens līmenis čakarē prātu. Kāds 80 gadīgs Burtnieka veterāns pat esot teicis, ka tik zemu neatminoties.

Jāgaida lieti un jācer, ka šprotes kļūs aktīvākas.
14.oktobris 2013, 16:00 | links

mja,par pavadaam buus veel man jaapiedomaa
13.oktobris 2013, 20:04 | links

Ruu, man pavadas uz 50 cm, bet tas nau titana, nau drate kaa es saucu! Man rapala pavadas visas ar normalam skabem un griezuliem:)D
par to izmeru uzmetu, ka nesanak ta ka caur lidakas vakiem iziet voblerits vai vobleris:)DD
13.oktobris 2013, 20:00 | links

runaajot par pavadaam,tu tak titaanu neliec?
13.oktobris 2013, 19:55 | links

Ruu, viss vel prieksa gan edis viso ko dosi:)D Galvenai uz so laiku iegadajies pavadas, tadas pagarakas:)DD
13.oktobris 2013, 19:54 | links

Divas dienas atkal pa Burtnieku,kaut kaads dejavuu no pagaajushaas reizes:)Un kad es beidzot tikshu uz copi,kad liidakas nevis ar meeles galinju njem,bet normaali ierij:)
13.oktobris 2013, 19:23 | links

Modzha
Mes bijam 2vata laivā.Bet uz sveršanu bijam ap 15.10 laikam :) Kopuma nebija nekāda vaina tādām sacenem,piedalijos gan pirmoreiz un nejaušības pēc,tā teikt :)Apstākļu sakritība :)
13.oktobris 2013, 12:47 | links

Biju sestdien - no rīta velcējām līdz kādiem 11 - viens piesitiens - tā kā breksim pa muguru.

Pēc tam pārgājām uz zālēm -> līdakas sita bet nesēdās virsū līdz ar to 1x zemmērs, 1x mērs un 16+ nerealizētu copju.

Pārinieks mēģināja izmantot mazāku pretzāļu gumiju ar domu ka labāk uzsēdīsies - tai vispār uzmanību nepievērsa.

Kad iepūta ZR cope pieklusa un devāmies krastā.
13.oktobris 2013, 12:30 | links

Sacensibas !!! Galvena balva-1 bundza gridas kraasa !
13.oktobris 2013, 11:04 | links

Ipio, 80-100 laivas!!!! Un tas tik 1 ezerā. Mūsu pusē uz visiem kopā tik daudz :) Likās 20 jau daudz, a te........
13.oktobris 2013, 09:40 | links

jenots13 - tu biji viens laivā ? Normu savilka, ja nemaldos, tik viens :)
Arī biju tajās sacenēs, mums pa 2-viem 2 mēri. Bet mēs vairāk izgājām uz mētāšanu . Pārejot uz velci uzreiz bij rezultāts, tik drusku laiks pietrūka un kolhozā pa vidu nelīdām :)
12.oktobris 2013, 23:11 | links

Sodien ar biju ezera.Laiks labs.Zivis gariem zobiem,bet lidz 14.30 norma salasijas,lielas nebija.Vecates bāzē bija sacenes,kuras piedalijos arī es.Nu teiksim tā pēc lomiem spriežot no 40+/- cilvēkiem nekas īpašs.Daudziem neviena,kam viena un divas zivis.
Laivas atkal bija ap 80-100 domajams.Katrā ziņā daudz.
12.oktobris 2013, 21:33 | links

Edij gar grunti jaalaizh,nevis pa pusuudeni

Ruu, 11.oktobris 2013, 22:53

Tur tas ir ka man jau liekas ka man pa daudz iet pa grunti. Es laižu, ka diezgan bieži jūt grunti. Daži veči saka, ka jāceļ augtstāk. pieceļu, bet tāpat nekas īpaši neķeras :):). Nu nekas, gan jau piešaušu roku. Katrā ziņā uz mētāšanu man iet labāk.
12.oktobris 2013, 08:45 | links

11.oktobris 2013, 22:53 | links

11.oktobris 2013, 22:53 | links

Šodien Burtniekā četras nedaudz virs mēra. Divas no tām aug lielākas. Šogad pirmo gadu iesāku velcēt, bet man kaut kā uz to velci lāga neķeras. Vēl tikai mācos. Nevaru saprast cik dziļi jālaiž un ar kādu ātrumu. Mētājot vairāk esmu noķēris. Turklāt pirmo gadu vispār Burtniekā, laikam jau tās vietas jāzin un savu knifiņi jāatkož.
11.oktobris 2013, 20:01 | links

Nodzivojos pa Burtnieku cetra dienas. Pirmas dienas vakara uz paris stundam iebraucu razvetka, izskreju pa vidu un neko nedabuju. Otrajie diena izkemmeju gan vidu ga krasta zonu, visas bija krasta zona, apmeram desmit lidacinas lid pusotram kilogramam. Tresdien, baigais putiens, pilna laiva ar udeni, toties divi zandartini, ari tuvak krastam, pa vidu neka. Ceturtdien nolemu pametat voblerus, ta teikt uz Tvichu, viena neliela lidaka uzssedas un divas noravas. Kaut gan izbraucot krasta un redzot citu rezultatus laikam vajadzeja velcet. Pa vidu braukajot neviena piesitiena. Laikam jamaina eholots, jo uz saveja vairak ka dziluma atskiribas nsredzu. Iespejams labakos var ieraudzit precizak kada grunts ir apaksa un tad jau domaju ka lielas ari neizpaliks. Domaju, ka viri kas katrs izveda pa piecam lilajam zinaja kur brauc, vienkarsi ta neplivinaja voblerus pa Burtnieka plasumiem.
11.oktobris 2013, 18:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager